מה רע בצלצול בית ספר?

יש עכשיו בבתי ספר שעברו ל"רינגטון" של שיר במקום הצלצול המכני ל"עובדים".

אומנם הצלצול לא נעים וצורם אבל השיר מנג'ז,כמה פעמים אפשר לשמוע אותו תחילת שיר?

עובדה שרוב האנשים עברו לרטט...

DANIAVNI

Well-known member

כנראה בגלל כל מיני הורים דעתנים שבמקום לגדל דור נורמאלי החליטו לגדל ילדים מטורללים על כל הראש
פתאום כל מה שהיה פעם לא מתאים להם .

כנראה בגלל כל מיני הורים דעתנים שבמקום לגדל דור נורמאלי החליטו לגדל ילדים מטורללים על כל הראש
פתאום כל מה שהיה פעם לא מתאים להם .
חשבתי שזה בגלל משרד החינוך - ליצור מראית עין של סביבה חיובית וכד' כל מיני שקרים.

evglev1

Well-known member
מנהל
זה התחיל לפני הרבה זמן שהתחילה "הפסקה פעילה" שזה בעצם שירים.

ולאט לאט גלש לצלצולים.

הפסקה פעילה - אנחנו רוצים לשלוט על הילדים שלא יביאו מכות אחד לשני.
הפסקה פעילה היא חובה? כי כשאני למדתי התחיל העניין של הפסקה פעילה רק בימי שישי, אבל לא חייבה אותנו להשתתף בהפסקה הפעילה הזאת, זה היה רשות ולא חובה.

הפסקה פעילה היא חובה? כי כשאני למדתי התחיל העניין של הפסקה פעילה רק בימי שישי, אבל לא חייבה אותנו להשתתף בהפסקה הפעילה הזאת, זה היה רשות ולא חובה.
בזמני היה גוגואים.

רק ילדים בלי מבוגרים שידריכו בהפסקות.

Harrington

Well-known member
מנהל

לא הבנתי היכן הבעיה. פעם היה רק צליל אחד אז השתמשו בו. כיום יש יותר אפשרויות אז מגוונים. ס"ה נשמע נחמד יותר ברוב המקרים. אין לי מידע אמפירי האם אכן "רוב האנשים עבדו לרטט", אבל לא רואה כל קשר בין הדברים. שונה החלטת אנשים פרטיים שלא מעוניינים להפריע לאחרים עם צלצול מכשיר הטלפון שלהם לאחרים למה שקורה במוסד ציבורי גדול ועוד שעיקר חבריו ילדים צעירים.

לא הבנתי היכן הבעיה. פעם היה רק צליל אחד אז השתמשו בו. כיום יש יותר אפשרויות אז מגוונים. ס"ה נשמע נחמד יותר ברוב המקרים. אין לי מידע אמפירי האם אכן "רוב האנשים עבדו לרטט", אבל לא רואה כל קשר בין הדברים. שונה החלטת אנשים פרטיים שלא מעוניינים להפריע לאחרים עם צלצול מכשיר הטלפון שלהם לאחרים למה שקורה במוסד ציבורי גדול ועוד שעיקר חבריו ילדים צעירים.
פגיעה בזכויות יוצרים,ממאיסים עלי את השירים שאני(וכל מי) שומע.

Harrington

Well-known member
מנהל
פגיעה בזכויות יוצרים,ממאיסים עלי את השירים שאני(וכל מי) שומע.
מנין לך שיש כאן "פגיעה בזכויות יוצרים"? אולי המערכת משלמת תמלוגים וקיבלה אישורים כדת וכדין? אין לך שמץ של מושג ירוק הרי. סתם מנחש כדי לבסס טענה.

ממאיסים עליך (אתה עדיין תלמיד בית ספר אני מבין?) את השירים, אבל יש מצב שהצלצול הצורמני הישן והוותיק מאוס על הרבה יותר אנשים :). תצטרך להתמודד.

יש מצב שהצלצול הצורמני הישן והוותיק מאוס על הרבה יותר אנשים
לפחות הצלצול הישן מונוטוני - לא מטריף אותך.

הוא לא מייצר תגובה רגשית חזקה.

אתה לא מבין,זה כמו פסטיבל קטן.

הצגה.

הסחת דעת מהלימודים.

מרציני למסיח דעת.

evglev1

Well-known member
מנהל
הצלצול הוא בשביל המורה :ROFLMAO:
לא בדיוק, הצלצול לסיום השיעור הוא בשביל המורה, ולכן התלמידים לא רשאים להכניס את חומר הלימוד לתיק ולצאת להפסקה גם אם יש צלצול לסיום השיעור המורה רשאי להמשיך את השיעור והתלמידים חייבים לקבל שלוקחים זמן מההפסקה שלהם, אבל הצלצול לתחילת השיעור הוא בשביל התלמידים.

רוב הזמן נח

Well-known member
לא בדיוק, הצלצול לסיום השיעור הוא בשביל המורה, ולכן התלמידים לא רשאים להכניס את חומר הלימוד לתיק ולצאת להפסקה גם אם יש צלצול לסיום השיעור המורה רשאי להמשיך את השיעור והתלמידים חייבים לקבל שלוקחים זמן מההפסקה שלהם, אבל הצלצול לתחילת השיעור הוא בשביל התלמידים.
תלוי במוסד הלימודי. אצל הקטנים, כששיעור נגמר והשיעור הבא הוא גם ככה אצל אותה מורה, אפשר לתחמן את התלמידים. אבל גם כאן אפשר להתלונן היום שהמורה גונבת זמן מההפסקה ושזה פוגע בתלמידים.

אבל אם למשל אחרי הצלצול יש אחרי כמה דקות שיעור חדש עם מורה אחרת בכיתה אחרת, למורה אין אפשרות להאריך את השיעור אחרי הצלצול.
ואם זה מורה עסוק, הוא בעצמו לא ירצה להשאר שניה אחרי הצלצול.

רוב הזמן נח

Well-known member
מה קרה לך? הרעיון לשים מנגינה במקום צלצול כבר נעשה לפני עשרות שנים.

evglev1

Well-known member
מנהל
מה קרה לך? הרעיון לשים מנגינה במקום צלצול כבר נעשה לפני עשרות שנים.
בסוף המיליניום ובתחילת המאה ה-21 כשאני הייתי בסיום הלימודים זה עוד לא היה והיו הצלצוליחם, אבל אכן זה התחיל מזמן לפני יותר מ-10-15 שנה.

למעלה