מה שאני רוצה יש לי ומה שאין לי אני לא רוצה טוב לי בלב ואני חי בשלמות עם עצמי
אתה ההפך הגמור מ-lemner40 והרגע תיארת בדיוק את מה שחסר לו
lemner40 נטרף ממך מסיבה אחת פשוטה מאוד.
כל החיים שלו, כבן המערב והתרבות הקפיטליסטית, לימדו אותו שהדברים החשובים בחיים זה כסף, השכלה וקריירה מוצלחת, אז הוא הלך והשיג את כל אלו, תוך כדי הזנחת המשפחה, הבית, הערכים והקהילה.
הבעיה היא שכל מה שלימדו אותו הוא שקר, ולכן הוא השיג דווקא את הדברים הפחות חשובים, הזניח דווקא את הדברים היותר חשובים, ולכן עכשיו הוא אומלל כמו כלב.
אפילו כתבתי על כך שרשור:
תסתכלו על lemner40. עשיר, משכיל, בעל קריירה מוצלחת, ואומלל כמו כלב. רק מראה מה הדברים הבאמת חשובים בחיים. | תפוז פורומים
זה כשלעצמו מספיק לו והוא מספיק אומלל מזה, אבל אז, בא אתה.
בלי כסף, בלי השכלה, בלי קריירה מוצלחת, אבל עם משפחה, בית, ערכים וקהילה, ואתה מבסוט על החיים.
כל הקיום שלך עצמו הוא עלבון בעיניו של lemner40.
הוא לא מבין איך הוא היה יכול לעשות בדיוק את כל מה שאמרו לו, ללכת בתלם, להשיג כסף, השכלה וקריירה, ועדיין להיות אדם מריר, אומלל ולא מאושר, כל זה בשעה שאתה, בלי כסף, השכלה וקריירה מוצלחת, אבל עם משפחה, בית, ערכים וקהילה, אתה מאושר וטוב לך.
הוא לא מבין את זה.
הוא פשוט לא מבין את זה.
זה מטריף אותו.
זה מוציא אותו מדעתו.
ולבסוף, והתשובה, היא מאוד פשוטה.
כל סדר העדיפויות של lemner40 מעוות וכל מה שלימדו אותו על מה יותר חשוב בחיים ומה פחות חשוב בחיים, הוא שקר, ולכן lemner40 השיג את כל מה שפחות חשוב בחיים, הפסיד את כל מה שיותר חשוב בחיים, ועכשיו הוא אדם לא מאושר, מריר ואומלל בצורה קיצונית.
ועם כל העצבות שלו, המרירות שלו והאומללות שלו, יותר מכל אחד אחר, lemner40 בעיקר מאוד מזכיר לי סקווידוויד טנטקלס מסדרת הטלוויזיה המצוירת "בובספוג מכנסיים מרובעים":