מה קרה לסולסיק?

מיק ל2004

New member
מה קרה לסולסיק?../images/Emo10.gif

אני היחיד, שלא מצליח להתחבר לסולסיק כבר מספר ימים? אם יש למישהו מידע על המתרחש, שישרשר בבקשה, או לחילופין אם אין לאף אחד בעיות בתוכנה (והבעייה רק אצלי). אולי מישהו מכיר תוכנה אחרת?

ofofofof

New member
לא, זה קרה לכולנו, אבל...

כולנו הורדנו כבר את הקובץ להורדה שמתקן את זה... תכנס ל: http://slsk.blogspot.com/ ותוריד את : "A temporary DNS fix client" זה הראשון בעמוד... בהצלחה! אופיר

מיק ל2004

New member
זה לא עובד../images/Emo10.gif

זה רושם לי: Gateway Timeout The following error occurred:
קוד:
 A gateway timeout occurred. The server is unreachable. Retry the request. -------------------------------------------------------------------------------- Please contact the administrator. מה עושים?

מיק ל2004

New member
אין לי איי.סי.קיו במחשב הזה

אתה יכול לשים את הקובץ כאן (בהודעה שלך ,הכוונה)?

מיק ל2004

New member
אני בעבודה הערב. מה קרה, חומד?

אם יש לך משהו דחוף, שלחי לי בפרטי כי אני לא יודע מתי אני אוכל להיכנס לאיי.סי.קיו. בכל אופן, שמישהו ישים את הקובץ של סולסיק כאן לפני שאני מאבד את שפיותי.

shiranya

New member
סולסיק

מה זה סולסיק? אני חדשה בפורום הזה ואין לי מושג מה זה אתה יכל להגיד לי מה זה?

מיק ל2004

New member
תוכנה להורדת קבצים (בעיקר שירים)

יש שם מלא מלא קבצי אירוויזיון (גרסאות שונות, קבצי ווידאו וכו'). זו תוכנה בפיתוח ישראלי וככזו היא סובלת ממלא בעיות................עקב כך, אני כעת במשבר!!!!! האתר של סולסיק הוא: www.slsk.org, אבל הוא לא עובד כרגע, כפי שכבר הספקת להבין.

shiranya

New member
למיקי 2004

תודה שאמרת לי מה זה אבל למה אתם מדברים על זה כל כך הרבה זה שייך רק לארוייזיון? תגיד אני חדשה פה תעזור לי קצת להכיר את "המקום הזה בבקשה

מיק ל2004

New member
היי שיר

קודם כל, אין צורך לפתוח שרשור חדש כל פעם. יכולת לרשום זאת כתגובה לתשובה שלי (מטעמי נוחות וסדר)
(אח"כ יש למנהלים כאן הרבה עבודה
). לגבי שאלתך - זה לא שייך רק לאירוויזיון, אבל זה המקום שבו אפשר למצוא קבצי אירוויזיון הכי בקלות. בנוסף, יש אופציה לחפש קבצים אצל אנשים ספציפיים, לרוב התיחקיות של כולם מסודרות וקל נורא למצוא קבצים, הממשק שם נוח והתוכנה לא תופסת הרבה מקום. מצד שני, לכלום יש את אותם קבצים מכולם, וכך נוצר מצב שקובץ פגום הופך נפוץ וקשה למצוא אותו בגרסתו התקינה. בכל אופן, אם את מעוניינת לאסוף שירים מהתחרות שם המקום.

shiranya

New member
מה זה סולסיק?

היי אני חדשה פה מישהו יכל להגיד למה כולם מדברים על סוסליק מה זה?

למעלה