מה קרה לטבע?

מצב
הנושא נעול.

anats100

New member
מה קרה לטבע?

מה קרה לטבע?
כשטבע היתחילה לרדת אמרו לי תקני טבע , ב- 17.500 אמרו לי מחיר מצויין לא קניתי, ב- 16.000 אמרו לי תקני טבע , לא קניתי , האם כדאי לקנות היום? אחרי ירידה של 5% מי יכול לחוות דעה? למה טבע יורדת?

גידעון1

New member
חברה מתחרה עשתה לה תרגיל

מה קרה לטבע?
כשטבע היתחילה לרדת אמרו לי תקני טבע , ב- 17.500 אמרו לי מחיר מצויין לא קניתי, ב- 16.000 אמרו לי תקני טבע , לא קניתי , האם כדאי לקנות היום? אחרי ירידה של 5% מי יכול לחוות דעה? למה טבע יורדת?
חברה מתחרה עשתה לה תרגיל
טבע מוכרת תרופות חיקוי אז המתחרה שלה החליטה לחתוך מחירים ולכן מן הסתם אנשים לא יקנו מטבע אלא יקנו מהמתחרה.

galisko

New member
עזוב את טבע בינתיים .

חברה מתחרה עשתה לה תרגיל
טבע מוכרת תרופות חיקוי אז המתחרה שלה החליטה לחתוך מחירים ולכן מן הסתם אנשים לא יקנו מטבע אלא יקנו מהמתחרה.
עזוב את טבע בינתיים .
נראה מה יקרה היום עם סיום המסחר בחו"ל שם יש לה תמיכה ב34$. כרגע ירדה מתחת, במידה ותסגור ככה אז הדרך ל 32$ קצרה מאוד.....כך שתוכל לקנות בזול יותר....

יהושע 50

New member
מה 5%-? נכון לעכשיו כבר 8%-!

מה קרה לטבע?
מה 5%-? נכון לעכשיו כבר 8%-!

ZION

New member
טבע מניית המדינה

טבע מניית המדינה
חברים טבע בעבר הרוויחה והרבה היו עשרות תרופות גנריות שהניבו לה רווחים אסטרונומים ןכעת,, מיהי טבע? שימו לב שעל כל תרופה גנרית הטרפו עוד חברות לתחרות החברות עם הפטנטים החליטו לא להיות פראיירים והחלו להתחרות ,,גם במחיר,, ועל זה טבע כנראה לא נערכה המכירות של טבע כוללות גם מוצרי פארמה ,, שמתח הרווחים שלהם מאוד נמוך אבל מגדיל את מחזור המכירות לא לעולם חוסן טבע היא כעת מאוימת על ידי רוב חברות התרופות והם סימנו אותה חברת מרק,, להערכתי זו הסנונית הראשונה

מצב
הנושא נעול.
למעלה