מה קורה?......

מה קורה?......

יש לי יום הולדת יום ראשון 22.9.2000 אני יהיה בת 15! ואני כיתה י כן כן אני יודעת שאני קטנה אין מה לעשות......... באהבה מוצ´ההההההה מוצ´ההההההההההה חמווווווודה!!

ברוכה הבאה......../images/Emo24.gif

ומזל טוב.... קטנה? לא נראה לי......יש יותר קטנות ממך כאן... אז תהניי לך כאן אני לימור בת 17 מבת ים ספרי קצת על עצמך

תודה................!!

לא היתכוונתי שאני קטנב לכיתה שלי....... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני טלו´ששששששששששש ואני בת 15.........
חמווווווווווודההההההה

היי טלוש ../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif

אני רוניט... אממ... אני בת 14 מהרצליה... יאללה מכבי חיפה אלופה... כפרה עליהם... ויש לנו עוד טאל
אני מיתגעגעת לטאל(הבת שלי..) אפו היא... הקיצר היתמכרות נעימה
וברוכה הבאה תהני!
יו רוניט!

יש לך איזה שקיטה קלה.....

או שאני טועה..........??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם אחותי הכול טוב איתך??? וואלה גם אני אוהבת את מכבי חיפה(לא שאני מבינה בכדורגל..) הקטע של היתמכרות?? לא ממש ניראה לי...... אני לא מיתמכרת לכלום אאאאאאא חוץ מטופי..... באהבהההההההההה
שלך............... חמוווווודהההההההההה!!!

שריטה...טעות מיקודם..

וואלה אחותי גם אני אוהבת את מכבי חיפה(לא שאני מבינה בכדורגל אבל לא משנה......) הקטע של ההיתמכרות לא ניראה לי כי אני לא מיתמכרת לכלום אאאאאאא חוץ מ: ט~ו~פ~י..... איזה מתוווווווווווווווווווווקה!! שלך..... חמווווווווווווווווודה!!

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני תמר בת 13 מי-ם(אני כן קטנה) ואני אוהדת בית"ר(מה לא ברור
) אה ומזל טוב מראש...|בחון| תהניייייייייייייייייייי תמר מנור...
והפרוש של מנור זה- מנור חסן המלך!!!!!!
זהו בה ביי לבנתיים...
אה ואנשים שמתי לב שאני מכורה ל3 נקודות(...)...

../images/Emo32.gif קטן....../images/Emo121.gif

אהמ*גדול*אהמ... תאומית שלי את ב´מת חמודהההההההההה
אגבבב... לא מצ´נה רק רציתי לנצל אתזה... ת´או מותק...
יו רוניט!

תודה מתוקות../images/Emo24.gif|מסמיקה|../images/Emo80.gif

אה וטל לא עשיתי לך היכרות עם עדנה
זאת
עדנה הפרה שלי...
ברוכה הבאה טלווווווווש. כן גם ממני אוהבת אותכן חמודות...(טלוש ותאומית) וגם את לימי ואת שירה ואת ליאת ואת תמר ואת אלינור ואת ניר ואלון ורועי ואור ושזיפה ושירי וווואיייייייייייי אני בטוחה ששכחתי מישהי תהרגו אותי בבקשה... נכון זאת היתה שטות לכתוב שמות אוף איתי מי שלא רשמתי בטוח היה אז סליחה! זה באמת לא אישי כנראה שאני לא מכירה אותכם מספיק

תודה מתוקות../images/Emo24.gif|מסמיקה|../images/Emo80.gif

אה וטל לא עשיתי לך היכרות עם עדנה
זאת
עדנה הפרה שלי...
ברוכה הבאה טלווווווווש. כן גם ממני אוהבת אותכן חמודות...(טלוש ותאומית) וגם את לימי ואת שירה ואת ליאת ואת תמר ואת אלינור ואת ניר ונוני ואלון ורועי ואור ושזיפה ושירי וווואיייייייייייי אני בטוחה ששכחתי מישהי תהרגו אותי בבקשה... נכון זאת היתה שטות לכתוב שמות אוף איתי מי שלא רשמתי בטוח היה אז סליחה! זה באמת לא אישי כנראה שאני לא מכירה אותכם מספיק

שלוםםםםם עדנה......./images/Emo26.gif../images/Emo80.gif

תודה תודה .......... חבל שאין תמונה של פו הדב.... לא נורא תעשי היכרות עם הדבורה
גם מזכיר נכון?....... באהבה.......גם לך ולעדנההההה חמווווווווווווווווווווווודה!! פו הדב , הדב הכי מדליק בעולם חולה עליך..!

הדבר הכי ממי ויפה בעולם...

זה חבר שלי פו הדב................. אני חולה עליך................ עכשיו אני יעשה לכם בוק של פו הדב?.... מי עוד אוהב אותו........ שלכם חמווווווווווווווווווווווווווווווודה!!

למעלה