מה קורה עם השביתה בהקשר לרכבת?

מצב
הנושא נעול.

ס מ י ש

New member
לא תהיה שביתה ברכבות הנוסעים

האם רכבת ישראל שובתת (במקרה של שביתה)? האם אגד שובתים? מי יודע מה קורה עם התחבורה הציבורית במקרה של שביתה? אני קורא דיווחים סותרים במקורות שונים...
אם תפרוץ מחר השביתה הגדולה. כך שמעתי לפני דקות אחדות ביומן הערב של קול ישראל. לעומת זאת רכבות המשא ישבתו. נתב"ג צפוי להסגר לחלוטין. באגד ודן לא צפויים שיבושים קשים בגלל שהחברים הגמלאים ימלאו את מקומם של השכירים שישבתו. מעניין מה יהיה בחברות החדשות.

עומר M

New member

האם רכבת ישראל שובתת (במקרה של שביתה)? האם אגד שובתים? מי יודע מה קורה עם התחבורה הציבורית במקרה של שביתה? אני קורא דיווחים סותרים במקורות שונים...

super shay

New member
בקשר לאגד...

בקשר לאגד...
במקרה של שביתה מי שישבות באגד זה רק העובדים השכירים... שלפי מה שהבנתי הוועד שלהם החליט שהוא לא מצרף לשביתה... בכל מקרה.. גם אם הם ישבתו... לא צפוייה פגיעה רצינית בשירות האוטובוסים כי אגד הכינו מראש את כל הפנסיונרים ועובדי המשק...

עומר M

New member
ומה עם הרכבת?

בקשר לאגד...
במקרה של שביתה מי שישבות באגד זה רק העובדים השכירים... שלפי מה שהבנתי הוועד שלהם החליט שהוא לא מצרף לשביתה... בכל מקרה.. גם אם הם ישבתו... לא צפוייה פגיעה רצינית בשירות האוטובוסים כי אגד הכינו מראש את כל הפנסיונרים ועובדי המשק...
ומה עם הרכבת?
מישהו יודע?

ה דרומי

New member
וואלה כתוב מי היו תחת צווי ריתוק

וואלה כתוב מי היו תחת צווי ריתוק
הלינק לזה

Brendan of DNA

New member
נעצר ''חאפר'' שהשתמש בסמים

נעצר ''חאפר'' שהשתמש בסמים
נעצר ''חאפר'' שהשתמש בסמים בעת נסיעתו ואף הציעו סם לנוסעים מעצר נהג מונית "חאפר" ומסומם... אמש (שבת, 2.11.03) סמוך לחצות עלו שוטרים סמויים מיחידת הסעים לא חוקיים של אגף התנועה, העוסקת בהסעים בלתי חוקיים, למוניות "חאפר" שיצאו מתל אביב לאילת, אם תחילת הנסיעה שאל הנהג באחת המוניות את 11 נוסעיו אם הם רוצים "משהו טוב" ולאחר מספר דקות שלף ממקום מיסתור במוניתו, חומר חשוד כסם מסוג חשיש, החל לעשן אותו ואף העביר את הסיגריה המשופרת בין נוסעיו. לאחר מספר דקות הגדיל הנהג לעשות, הוציא כדור אקסטזי ובלע את חציו, כל זאת תוך נסיעה במהירות של 127 קמ"ש. הנהג הוא תושב אשדוד יליד 1960. גם במונית השנייה לא "השתעמם" השוטר הסמוי, מאחר ובמהלך הנסיעה היו הנוסעים עסוקים בעישון סם ביחד... שוטרי יחידת הסעים לא חוקיים הזעיקו לעזרה את בלשי תחנת באר שבע וביחד ביצעו מעצרו של הנהג שהשתמש בסמים. בחיפוש במונית נתפסו כדורי אקסטזי וחומר חשוד כסם מסוג חשיש. חלק מהנוסעים עוכבו לחקירה בשל שימוש בסמים ושוחררו בסופה. לגבי הנהג המסומם - רשיונו נשלל במקום, הוא זומן לבית המשפט בגין שלל העברות שביצע וכן נרשם כנגדו דו"ח תנועה בגין נהיגה במהירות מופרזת, בתום חקירתו שוחרר בתנאים. מקור: דוברות משטרת ישראל

יאיר08

New member
רכבות הנוסעים יפעלו

רכבות הנוסעים יפעלו
רכבת ישראל הודיעה הערב שרכבות הנוסעים לא יושבתו מחר. רק רכבות המטען יושבתו

ליילנד

New member
ומה עם "קווים"../images/Emo35.gif

אם תפרוץ מחר השביתה הגדולה. כך שמעתי לפני דקות אחדות ביומן הערב של קול ישראל. לעומת זאת רכבות המשא ישבתו. נתב"ג צפוי להסגר לחלוטין. באגד ודן לא צפויים שיבושים קשים בגלל שהחברים הגמלאים ימלאו את מקומם של השכירים שישבתו. מעניין מה יהיה בחברות החדשות.
ומה עם "קווים"

האם הם שובתים
להם אין עדיין גימלאים ובטח לא חברים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה