מה קורה עם אורכית-עד לאן היא יורדת? מה קורה עם אורכית-עד לאן היא יורדת?
D dodoherman New member 7/6/06 #1 מה קורה עם אורכית-עד לאן היא יורדת? מה קורה עם אורכית-עד לאן היא יורדת?
י יהושע 50 New member 7/6/06 #2 אני לא מכיר אותה ../images/Emo13.gif נכתב ע"י dodoherman: מה קורה עם אורכית-עד לאן היא יורדת? לחץ כדי להרחיב... אני לא מכיר אותה
אני לא מכיר אותה ../images/Emo13.gif נכתב ע"י dodoherman: מה קורה עם אורכית-עד לאן היא יורדת? לחץ כדי להרחיב... אני לא מכיר אותה
M moransulimani New member 7/6/06 #3 בואו להמר מי יגיע לקו האפס ראשון נכתב ע"י dodoherman: מה קורה עם אורכית-עד לאן היא יורדת? לחץ כדי להרחיב... בואו להמר מי יגיע לקו האפס ראשון רדוור או אורכית(אורכית אומנם עם יתרון של 10 ש"ח) אורכית 1:4 רדוור 1:7 תיקו 1:10
בואו להמר מי יגיע לקו האפס ראשון נכתב ע"י dodoherman: מה קורה עם אורכית-עד לאן היא יורדת? לחץ כדי להרחיב... בואו להמר מי יגיע לקו האפס ראשון רדוור או אורכית(אורכית אומנם עם יתרון של 10 ש"ח) אורכית 1:4 רדוור 1:7 תיקו 1:10
B babarong New member 7/6/06 #4 אני רוצה נכתב ע"י moransulimani: בואו להמר מי יגיע לקו האפס ראשון רדוור או אורכית(אורכית אומנם עם יתרון של 10 ש"ח) אורכית 1:4 רדוור 1:7 תיקו 1:10 לחץ כדי להרחיב... אני רוצה אורכית חייבת לי 2500 שקל על הירידות שלה, אז אני שם 250 ש"ח על תיקו כדי להחזיר! תיקו: לחובבי סיכון בלבד...
אני רוצה נכתב ע"י moransulimani: בואו להמר מי יגיע לקו האפס ראשון רדוור או אורכית(אורכית אומנם עם יתרון של 10 ש"ח) אורכית 1:4 רדוור 1:7 תיקו 1:10 לחץ כדי להרחיב... אני רוצה אורכית חייבת לי 2500 שקל על הירידות שלה, אז אני שם 250 ש"ח על תיקו כדי להחזיר! תיקו: לחובבי סיכון בלבד...
M moransulimani New member 7/6/06 #5 יצאת בזול ולמה להשקיע בסוס מרוץ עם נכתב ע"י babarong: אני רוצה אורכית חייבת לי 2500 שקל על הירידות שלה, אז אני שם 250 ש"ח על תיקו כדי להחזיר! תיקו: לחובבי סיכון בלבד... לחץ כדי להרחיב... יצאת בזול ולמה להשקיע בסוס מרוץ עם רגליים שבורות בצקת ועיוור
יצאת בזול ולמה להשקיע בסוס מרוץ עם נכתב ע"י babarong: אני רוצה אורכית חייבת לי 2500 שקל על הירידות שלה, אז אני שם 250 ש"ח על תיקו כדי להחזיר! תיקו: לחובבי סיכון בלבד... לחץ כדי להרחיב... יצאת בזול ולמה להשקיע בסוס מרוץ עם רגליים שבורות בצקת ועיוור
ל לביא4 New member 7/6/06 #6 נייר חלש נכתב ע"י moransulimani: יצאת בזול ולמה להשקיע בסוס מרוץ עם רגליים שבורות בצקת ועיוור לחץ כדי להרחיב... נייר חלש לאחרונה פורסם שצבר ההזמנות שלה יהיה עוד פחות ממה שסיקרו!
נייר חלש נכתב ע"י moransulimani: יצאת בזול ולמה להשקיע בסוס מרוץ עם רגליים שבורות בצקת ועיוור לחץ כדי להרחיב... נייר חלש לאחרונה פורסם שצבר ההזמנות שלה יהיה עוד פחות ממה שסיקרו!