מה קורה??מפגשניקים חזרתם???

מצב
הנושא נעול.

shapira meir

New member
פרטים על המשאית בררתי לפני שנים

וואו איזה יופי זה נוף ילדותי
על ההר ברקע יש בית שלא רואים בתמונה ושם גרנו כשנולדתי. תמונה מחממת את הלב, והמשאית מהממת, איזו שנה היא?
פרטים על המשאית בררתי לפני שנים
שנים רבות אצל הבמאי של הסרט והוא נתן לי פרטים, וכך איתרתי אותה. היום למעשה חוץ משלדה אין כלום, ואף אחד לא מבין מה היא עושה שם למרות שהעובד במקום טוען שבעל הבית הביא אותה נוסעת (ואני מכיר את המשאית עומדת שם בין הכבשים לפחות 8 שנים) אגב, אני מהדור שנסע במשאיות הקלות הללו עם "סולמות".

ronatd

New member
כולם היו גברים

ממש בקצרה:
אני בטוח שכל מי שהיה שם ישמח לספר לעומק על היום הזה. כולם הגיעו בזמן (חוץ ממני כמובן) למוזיאון הרכבת. עברנו בין המוצגים המעניינים והקשבנו להסבריו המרתקים של פול. צפינו בקליפ ההסטורי של שיר הקטר (70414) בתוך אחד הקרונות הבריטיים משנות ה70, נכנסנו לתחנת חיפה מזרח. משם נסענו לאורך התוואי של רכבת העמק עם עצירות בגשר הרכבת מעל הקישון ליד ג'למי ובתחנות: אלרואי, קרית חרושת, כפר יהושע, עפולה, כפר יחזקאל וסיימנו בקיבוץ עין חרוד, שם ראינו את הקטר של מפעלי המלח בעתלית (וחיפשנו את הקטר השני שנעלם). המון תודה מגיעה ל: חובש מוטס שאירגן וניהל את המפגש בצורה חלקה, לסגן מנהל המוזיאון, פול קטרל שגם הדריך אותנו לאורך כל הטיול, למאיר שפירא שהוסיף המון פרטים מעניינים ולכל מי שהשתתף. הרבה זמן לא זכיתי לכזה טיול!
את הצילום השארתי לחבר'ה המקצוענים. עד שהם יעלו את התמונות (ויש הרבה), קבלו בינתיים את הקרון הותיק ברכבת ישראל-53
כולם היו גברים
דבר אחד היה חבל. כל המשתתפים היו גברים. לא היו בכלל נשים. אני מקווה שבטיול הבא יהיה גם ייצוג נשי.

../images/Emo6.gifאולי תגייסו נשים לפורום../images/Emo68.gif

כולם היו גברים
דבר אחד היה חבל. כל המשתתפים היו גברים. לא היו בכלל נשים. אני מקווה שבטיול הבא יהיה גם ייצוג נשי.
אולי תגייסו נשים לפורום

אני פה לבד, ולא כל-כך נעים לי להיות אישה יחידה בין כל עם הגברים הזה.

omer landau

New member
לתלות מודעות בתחנות אוטובוסים ובקרו

אולי תגייסו נשים לפורום

לתלות מודעות בתחנות אוטובוסים ובקרו
ובקרונות רכבת??????? יאללה חבר לעבודה חחח לא מכיר מישהי שאוהבת תחבורה ציבורית היי יש גם את טיפ טיפ

צחקן2

New member
כדרךאב אנחנו 6 ילדים...

אולי תגייסו נשים לפורום

כדרךאב אנחנו 6 ילדים...
ב"V ויש לי (איך לא) שני אחיות.... . אך הן לא חובבות אטובסים או משאיות או רכבות מטוסים וכו'..... . וחבל.... .

../images/Emo6.gifאני יודעת יש לי תחביב גברי../images/Emo11.gif

כדרךאב אנחנו 6 ילדים...
ב"V ויש לי (איך לא) שני אחיות.... . אך הן לא חובבות אטובסים או משאיות או רכבות מטוסים וכו'..... . וחבל.... .
אני יודעת יש לי תחביב גברי

מה לעשות, אבל לא בגלל זה לא הגעתי וכן בגלל זה אני אגיע למפגשים רק עם הזוג שלי, אני חושבת שזה יעזור לי להרגיש קצת יותר נוח. חוץ מזה טיפ טיפ בענייני אל-על בלבד ולא מגיעה למפגשים ולטיולים.

צחקן2

New member
אל על תרתי משמע...... .

מה לעשות, אבל לא בגלל זה לא הגעתי וכן בגלל זה אני אגיע למפגשים רק עם הזוג שלי, אני חושבת שזה יעזור לי להרגיש קצת יותר נוח. חוץ מזה טיפ טיפ בענייני אל-על בלבד ולא מגיעה למפגשים ולטיולים.
אל על תרתי משמע...... .

novarex

New member
ואני משתתף הגברי היחיד בחוגי יצור

ואני לא מתבייש להיות הגבר היחיד המצייר עם כ-20 נשים. (מצורפת דוגמת ציור שלי בצבעי מים מתוך טיול להודו.) היום עשינו טיול לראות פסלים ליד בנימינה ובאזור התעשיה בתפן. אגב, צילמתי עשרות תמונות שיצאו לגמרי לא רעות. אבל איזה קטע היה בשירותים בתפן: לבנות כבר היה נמאס להמתין בתור לשירותים שלהן והתחילו לפלוש לשירותי הגברים כי סברו שהן לבדן באזור. היית צריכה לראות את פרצופיהן מוכות הבהלהשל חלק מהן כאשר גילו שאני עושה שם פיפי! אמרתי להן שזה ממש לא מטריד אותי כלל ושתרגישנה בבית, אבל הן ברחו חזרה לשירותי הנשים בבושת פנים... דוד דרורי

כל הכבוד דוד ! ענק !!! יופי !!!

ואני לא מתבייש להיות הגבר היחיד המצייר עם כ-20 נשים. (מצורפת דוגמת ציור שלי בצבעי מים מתוך טיול להודו.) היום עשינו טיול לראות פסלים ליד בנימינה ובאזור התעשיה בתפן. אגב, צילמתי עשרות תמונות שיצאו לגמרי לא רעות. אבל איזה קטע היה בשירותים בתפן: לבנות כבר היה נמאס להמתין בתור לשירותים שלהן והתחילו לפלוש לשירותי הגברים כי סברו שהן לבדן באזור. היית צריכה לראות את פרצופיהן מוכות הבהלהשל חלק מהן כאשר גילו שאני עושה שם פיפי! אמרתי להן שזה ממש לא מטריד אותי כלל ושתרגישנה בבית, אבל הן ברחו חזרה לשירותי הנשים בבושת פנים... דוד דרורי
כל הכבוד דוד ! ענק !!! יופי !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה