stan_southpark
New member
מה קורה??מפגשניקים חזרתם???
ספרו איך היה רוצים לראות תמונות משהו צילם???
גם אני חזרתיחזרתי! חכו בסבלנות לצלמים...![]()
גם אני חזרתי, אבל מירושליםגם אני חזרתי
גם אני חזרתי. עם התמונות תצטרכו לחכות עד לשבוע הבא, כשאספיק לפתח את סרט הצילום. דוד רונת [email protected]
אלונה, שימרי על עצמךגם אני חזרתי, אבל מירושלים![]()
הייתי בירושלים אבל אין לי תמונות כי לא היה מה לצלם, עברתי ליד תחנת החאן שכל-כך עצוב לראות אותה בשממונה ובידיעה שלא עומדים לחדש אותה. וראיתי אוטובוס קטן ונחמד מס' 38, בצבע ירוק, אבל ישבתי באוטובוס במקום שאי אפשר היה לצלם משם כלוםבטיילת ארמון הנציב קפאנו מקור![]()
![]()
אמאל'ה איזה קור שם. אז אני מצטערת, תמונות לא יהיו לי
והכי גרוע, נתפס לי הגב. מחכה בקוצר רוח לסיפורים ולתמונות שלכם מהמוזאון ומהטיול.![]()
![]()
אלונה, שימרי על עצמך
היה נחמד מאוד.גם אני חזרתי
גם אני חזרתי. עם התמונות תצטרכו לחכות עד לשבוע הבא, כשאספיק לפתח את סרט הצילום. דוד רונת [email protected]
היה מפגש וטיול נהדר!מה קורה??מפגשניקים חזרתם???
ממש בקצרה:היה מפגש וטיול נהדר!
פששש! תודה!!.ממש בקצרה:
אני בטוח שכל מי שהיה שם ישמח לספר לעומק על היום הזה. כולם הגיעו בזמן (חוץ ממני כמובן) למוזיאון הרכבת. עברנו בין המוצגים המעניינים והקשבנו להסבריו המרתקים של פול. צפינו בקליפ ההסטורי של שיר הקטר (70414) בתוך אחד הקרונות הבריטיים משנות ה70, נכנסנו לתחנת חיפה מזרח. משם נסענו לאורך התוואי של רכבת העמק עם עצירות בגשר הרכבת מעל הקישון ליד ג'למי ובתחנות: אלרואי, קרית חרושת, כפר יהושע, עפולה, כפר יחזקאל וסיימנו בקיבוץ עין חרוד, שם ראינו את הקטר של מפעלי המלח בעתלית (וחיפשנו את הקטר השני שנעלם). המון תודה מגיעה ל: חובש מוטס שאירגן וניהל את המפגש בצורה חלקה, לסגן מנהל המוזיאון, פול קטרל שגם הדריך אותנו לאורך כל הטיול, למאיר שפירא שהוסיף המון פרטים מעניינים ולכל מי שהשתתף. הרבה זמן לא זכיתי לכזה טיול!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
את הצילום השארתי לחבר'ה המקצוענים. עד שהם יעלו את התמונות (ויש הרבה), קבלו בינתיים את הקרון הותיק ברכבת ישראל-53![]()
ולא דיברתי אפילו רבע.....פששש! תודה!!.
הכוונה לבית-הדואר הערביולא דיברתי אפילו רבע.....![]()
אתן אולי דוגמא לצילומים, כי אני קצת בלחץ כי יש לי טיול לילה להדריך עוד מעט (נכנס לי הרגע) ומחר אחד לרמת הגולן ומחרתיים לגליל, ואני בפנסיה..... מכל מקום צילמתי את הסרט על 70414 ורואים ושמעים אותו טוב ומי שירצה אני מוכן לצרוב על תקליטור, כי זה 113 מגה (10 דקות) וכן הסבר של פול על מערכת הקיטור (לא רואים כל כך ברור). יתר התמונות בהמשך. דוגמאות: ק"מ 0 שדובר עליו (למיטב זכרוני, בית השאר הערבי היה בבנין המקושט מעבר לכביש, בין התחנה ומסגד איסתיקלאל)
רכבת עין חרודהכוונה לבית-הדואר הערבי
והבולם מכפר יחזקאל מ-12.1916
פס המסילה מכפר יהושע 1903רכבת עין חרוד
עוד יותר ישן? אני ב-ש-ו-ק!!.פס המסילה מכפר יהושע 1903
ומה שלא ראיתםפס המסילה מכפר יהושע 1903
ולא ראיתם את המשאית מהסרט "יהודית"ומה שלא ראיתם
בכביש הכניסה לקיבוץ מגידו היה עץ ענק שהפריע לתנועה, גזמו בו חלון כדי שהאוטובוס יוכל לעבור, ובמקום לשמר ולטפח אותו כאטרקציה, נמאס להם וגדעו אותו.
היא עובדת?.ולא ראיתם את המשאית מהסרט "יהודית"
עם סופיה לורן, המכרה לערבים וחזרה עד יוקנעם
ולא ראיתם את המשאית מהסרט "יהודית"
עם סופיה לורן, המכרה לערבים וחזרה עד יוקנעם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.