מה קונים (קטנוע 250)?

מה קונים (קטנוע 250)? ../images/Emo100.gif

הגעתי למסקנה שדרך טובה להתמודד עם האובדן היא בתעסוקה ברכישת התחליף...יש המלצות בתחום קטנועי ה-250? אחרי נסיון מאד מוצלח עם קימקו אני חושב על דינק 250, למרות שגם קיבלתי המלצות על הB&W 250 אשמח לקבל תגובות, המלצות או רעיונות נוספים לקטנועים בנפח הזה בתודה מראש, זיו נ.ב: כרובי תאמין לי שאני אשרשר הודעות כמו צורף מעתה!

כRובי

New member
מה התקציב ?

יש תקציב לחדש ? למה דווקא 250 ? הפאר והנוחות על חשבון הזריזות וההשתחלות או שבכלל בענייני כח מנוע מדובר ?

איילR

New member
B&W VS.GRANDDINK

כעיקרון שני הקטנועים חולקים את אותם המכללים. כשמנוע הB&W מכוון לטיפה יותר ביצועים (דרך אגב הנתונים של קימקו לא ממש אמינים ודווקא לטובתם ,הB&W מרגיש ומבצע הרבה יותר טוב מנתוניו היבשים, שגם להם יש כל מיני ורסיות בכל מיני פרסומים). כמה נקודות: 1. לשני הקטנועים מתלים ושילדה קשיחים, טוב להתנהגות , פוגע בנוחות. 2. לB&W תנוחת ישיבה "אופנועית" זקופה, לגרנד יותר "קטנועית" (רגליים קדימה). 3. הB&W טוב יותר בעיר מהגרנד (משתחל יותר טוב), לעומת זאת אין לו הגנת רוח ולכן לנסיעות בין עירוניות ארוכות הגרנד עדיף. 4. הגרנד מעט יותר מאובזר (מערכת בלימה משולבת וכו´) 5. הB&W לפי דעתי הרבה יותר יפה (ממש "איטלקי"). בקיצור שני הקטנועים הם BEST VALUE FOR MONEY .

אולי כדאי שחברנו יגדיר דרישות....

אלו דרישות יש לו מהקטנוע לפני שנמליץ ונערוך מבחני השוואה. הגרנד-דינק וה-B&W שונים בבסיסם התכנוני...ולא לחינם. מה רוצה חברנו מהקטנוע ? לאיזה שימוש ? תן, תן פרטים...אל תתבייש.
השדון .... ™TheNightDevil

למעלה