מה קונים במקרה כזה?בעעע

עמיתשש

New member
מה קונים במקרה כזה?בעעע

אוקי לחברה שלי תכף יש יומולדת..עכשיו יש עוד קצת זמן אבל כמה ימים אחרי שיש לה יומולדת יש לנו חודש..מה שאומר למי שלא הבין שאנחנו ממש ממש ממש קצת זמן ביחד..מה אפשר לקנות לה?! אני לא רוצה שזה יראה משהו מעפאן כזה אתם יודעים אבל גם לא משהו ענק יותר מדי כי בכל זאת אנחנו אפילו לא חודש ביחד וזה מתנת יומולדת.. תודה מראש

eidan888

New member
אולי ../images/Emo26.gif

ארנק חמוד שיהיה לה,משו לא יקר (בהפנינג וכאלה..)
מנורה קטנה כזו לשידה בחדר ..
מחזיק מפתחות בצורת לב שחצוי- (ממתכת כזו) ועליו לחרוט הקדשה... "את משלימה אותי" "אוהב אותך " וכאלו..
כרית לב-עם תמונה שלכם עליה /דובי חמוד..
אקווריום קטנצי'ק כזה מחנות דגים (עולה בסביבות ה-12 שקל..) +2 דגי זהב בפנים ותרשום בברכה או על זה: "שתמיד שנינו נמשיך לשחות באותו הזרם ,מאחל שפע ברכות ושהדגים יביאו לך מזל והמון אושר ועושר
" שיהיה במזל
מקווה שעזרתי!

lollipop girl

New member
הנה כמה רעיונות

1. מגבת רקומה 2.דובי\כרית 3.סט סבונים\סט טיפוח 4. נרות אם היא אוהבת 5.פסלון של פיה\מלאך 6.חולצה 7.שרשרת (יש שרשראות מאוד פשוטות ולא יקרות בחנויות הפחות מוכרות) 8. צמיד לרגל 9. קישוט לחדר ולאיזו מתנה שתבחר, תוסיף תמונה של שניכם ותפזר מסביב למתנה כמה שוקולדים בצורת לב :)

המממ..

עוד קצת פרטים היו יכולים לעזור - בת כמה היא תהיה? מה היא אוהבת? תוכל לקנות לה קופסה בינונית, לשים בתוכה דובי וברכה, ולפזר שוקולדים בצורת לבבות/נשיקות - שזה פשוט ויפה, אבל לא מחייב יותר מדיי... וכל אחת תשמח לקבל משהו כזה. תוכל לקנות לה בושם טוב, ערכת קרמים, תכשיט כלשהו... ספר או דיסק טוב יתקבלו תמיד בברכה, כל עוד הם יבואו עם הקדשה יפה...

למעלה