מה צפוי לנו הלילה

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה צפוי לנו הלילה

ב-3 אוקלהומה יארחו את דנבר וינסו לעלות ל-2:0 בסידרה ולשמור על הביתיות. ב-3:30 הספרס יארחו את ממפיס וינסו והימנע מפדיחה נוספת. מאנו צפוי לשחק. ב-5:30 הלייקרס יארחו את ההורנטס שעקצו אותם במשחק הראשון. הולך להיות לילה חם...חבל שאין שידורים.

eladf15

New member
espn ישראל מאכזבים מאוד.

הם היו התקווה לשידורים בארץ אבל במקום זה הם משדרים הוקי קרח.

הספרס יורדים בפיגור 3 למחצית

והם היסטרים בטירוף הרבה לחץ למרות שהם נלחמים כאילו אין מחר ממפיס לא פריירים עושים להם תמוות

bostonForever

New member
קצת תוצאות

אוקלהומה מנצחים בקלות מפתיעה (?) את דנבר 106-89 סן אנטוניו מתקשים מאוד נגד ממפיס אבל החזרה של ג'ינובילי שווה ניצחון 93-87 לייקרס-ניו אורלינס שקול יחסית במחצית. קובי עם 4 זריקות בלבד ו 3 נקודות. פול רגוע יחסית. אני לא רואה את המחשק... יכול להיות שקובי שומר על פול??

OrEl74

Well-known member
מנהל
גם אני לא רואה את המשחק

אבל אין ספק ש-4 זריקות של קובי במחצית זה קצת מוזר אפילו אם הוא שומא על CP. בכל מקרה, באמצע הרבע השלישי הלייקרס מובילים 51:46. קובי בשלב הזה עם 1 מ-6 בלבד מהשדה, פאו ממשיך ביכולת הלא מרשימה שלו מהמשחק הראשון והוא עם 6 נק' בלבד וחמור מכך, לאנדרי שם לו 12 נק' על הראש. מי שמחזיק את הלייקרס כרגע הוא ביינום שנותן משחק נפלא עם 14 נק' ו-7 ריב'.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אגב, בניגוד לתחזיות ארון גיי משחק

אוקפור שוב נקלע לבעית עבירות (ביינום גדול עליו?) ומשחק 11 דקות בלבד ולא עושה כלום, אבל ממש כלום. ארון גריי מחפה עליו עם 15 דקות מהספסל ועם קצת יותר תרומה מזאת שאוקפור נותן.

ומי שעוד שומר את הלייקרס במשחק אלה השופטים

ניו אורלינס צימצו לשתיים והשופטים החליטו לישרוק שלוש שריקות לא לעניין וסידרו לליקרס 6 נקודות קלות לאנדי ואוקופר כבר 4 עבירות כל אחד בזיון

12-22 מהקו לניו אורלינס

ככה אי אפשר לנצח גם את סקרמנטו הלייקרס בדרך לניצחון ול1-1

endorms

New member
הלייקרס שיחקו נהדר המשחק הזה

כמו בכל פלייאוף, הם מתחילים מחדש לחפש את האיזון בין התקפת המשולש והמשחק הקבוצתי לבין המשחק האישי של קובי ופאו. משחק מס' 1 זה היה עם נטייה קשה לקובי, משחק מספר 2 זה היה ההיפך, אבל הלייקרס לא יוכלו לקחת אליפות מבלי לשלב את הגורם האישי והגורם הקבוצתי. ייתכן שזה רק אני אבל נדמה לי שזה מה שהם עושים בכל פלייאוף. סגנון המשחק ההתקפי שלהם משתנה מהעונה הרגילה והם מנסים למצוא את החיבור מחדש הזה שמביא אותם הכי רחוק שאפשר. בגלל זה הם באופן מסורתי מגמגמים בסיבובים הראשונים. הצרה איתם היא שהם משתפרים גם ממשחק למשחק בתוך הסדרה עצמה וגם מסדרה לסדרה ככל שהפלייאוף מתקדם.

Anfield

New member
אני ראיתי אוקלהומה

ההבדל היה שבמשחק ה-1 דנבר פתחה חזק מאוד והובילה משהו כמו 25-10, הפעם אוקלהומה פתחה חזק והובילה 38-15, משם זה כבר היה משחק של לשמור על יתרון למרות שבאיזשהוא שלב ברבע האחרון דנבר גם ירדה ל10 הפרש. המון עזרה קיבלו ווסטברוק ודוראנט הפעם, הארדן חזר לממוצעים הרגילים שלו מאז הטרייד של גרין, עם 18 נק', פרקינס ואיבקה נתנו ביחד 23 ריב'.

Or Amit

New member
שמועה - קווין לאב הוא השחקן המשתפר

הודעה רשמית היום אחה"צ (לפי שעון ארה"ב, לילה אצלנו)

למעלה