מה צפוי היום בנסד"ק? מה צפוי היום בנסד"ק? מישהו כבר יודע?
D davidessas New member 17/7/06 #2 לפי החוזים העתידיים ירידה של 0.3 אח נכתב ע"י עכבישה אמיצה: מה צפוי היום בנסד"ק? מישהו כבר יודע? לחץ כדי להרחיב... לפי החוזים העתידיים ירידה של 0.3 אח
לפי החוזים העתידיים ירידה של 0.3 אח נכתב ע"י עכבישה אמיצה: מה צפוי היום בנסד"ק? מישהו כבר יודע? לחץ כדי להרחיב... לפי החוזים העתידיים ירידה של 0.3 אח
א אנגליקה זו אני New member 17/7/06 #3 ארצות הברית ירוקה ואצלנו ירידות???? נכתב ע"י davidessas: לפי החוזים העתידיים ירידה של 0.3 אח לחץ כדי להרחיב... ארצות הברית ירוקה ואצלנו ירידות???? מישהו יכול להסביר מה קורה פה?
ארצות הברית ירוקה ואצלנו ירידות???? נכתב ע"י davidessas: לפי החוזים העתידיים ירידה של 0.3 אח לחץ כדי להרחיב... ארצות הברית ירוקה ואצלנו ירידות???? מישהו יכול להסביר מה קורה פה?
T tal dub New member 17/7/06 #4 לא יורים עליהם קטיושות נכתב ע"י אנגליקה זו אני: ארצות הברית ירוקה ואצלנו ירידות???? מישהו יכול להסביר מה קורה פה? לחץ כדי להרחיב... לא יורים עליהם קטיושות
לא יורים עליהם קטיושות נכתב ע"י אנגליקה זו אני: ארצות הברית ירוקה ואצלנו ירידות???? מישהו יכול להסביר מה קורה פה? לחץ כדי להרחיב... לא יורים עליהם קטיושות
H helpforcamera New member 17/7/06 #5 באיזו מדינה את חייה? נכתב ע"י אנגליקה זו אני: ארצות הברית ירוקה ואצלנו ירידות???? מישהו יכול להסביר מה קורה פה? לחץ כדי להרחיב... באיזו מדינה את חייה? לא נראה לי שפה בישראל.
באיזו מדינה את חייה? נכתב ע"י אנגליקה זו אני: ארצות הברית ירוקה ואצלנו ירידות???? מישהו יכול להסביר מה קורה פה? לחץ כדי להרחיב... באיזו מדינה את חייה? לא נראה לי שפה בישראל.