מה פשר המטוסים?

מצב
הנושא נעול.

NewName

New member
מה פשר המטוסים?

מה פשר המטוסים?
היו נצפו מספר פעמים מטוסים גדולים ולבנים לגמרי מעל שמי אשדוד. כל מה שאני כיול להגיד עליהם זה שהם לא צבועים, ויש להם ארבעה מנועי סילון... בד"כ לא טסים מטוסים בגודל הזה מעל אשדוד... מה זה?

omer landau

New member
גם מעל כפר סבא בגובה נמוך

מה פשר המטוסים?
היו נצפו מספר פעמים מטוסים גדולים ולבנים לגמרי מעל שמי אשדוד. כל מה שאני כיול להגיד עליהם זה שהם לא צבועים, ויש להם ארבעה מנועי סילון... בד"כ לא טסים מטוסים בגודל הזה מעל אשדוד... מה זה?
היום בבוקר 707 של חיל האוויר נראה לי זה אותו אחד טסט כמה פעמים בגובה מאוד מאוד נמוך יחסית ל 707 היה רעש חזק והחלון שלי רעד ... ואז יצאתי לחצר וראיתי אותו וכנראה שהוא או אחרים טסו שם מספר פעמים

NewName

New member
עברו 3 כמעט ברצף... :-O

היום בבוקר 707 של חיל האוויר נראה לי זה אותו אחד טסט כמה פעמים בגובה מאוד מאוד נמוך יחסית ל 707 היה רעש חזק והחלון שלי רעד ... ואז יצאתי לחצר וראיתי אותו וכנראה שהוא או אחרים טסו שם מספר פעמים
עברו 3 כמעט ברצף... :-O
מה הם שכחו פה?

omer landau

New member
לא קשור לפורום אבל הנה כמה תמונות

מה פשר המטוסים?
לא קשור לפורום אבל הנה כמה תמונות

omer landau

New member
תחפש ב:../images/Emo70.gifWWW.IAF.ORG.IL

תביא עוד כמה... אלו יפות מאוד!תודה.
תחפש ב:
WWW.IAF.ORG.IL

mem99

New member
עוד כמה תמונות

מה פשר המטוסים?
עוד כמה תמונות

מצב
הנושא נעול.
למעלה