מה עשה לי ת'שבוע?

מה עשה לי ת'שבוע?

אממ, צהריים טובים
או מה שלא תהיה השעה עכשיו
אתם מוזמנים לספר מה עשה (וגם מה שלא) לכם את השבוע- אירועים, שירים, תמונות, ושאר תפוחי אדמה. (באישור של ספיר לקטע של השירים והתמונות, כמובן.) טוב... ממש מתחילים להרגיש את הסוף, לא? סוף החופש הכוונה. אפילו קניתי דברים לבצפר.|נסקלת| חוצמזה, אבא חזר מצרפת. סוף סוף. וקיבלתי את הארי הפוטר המי-יודע-כמה-כבר. השישי כנראה. *בודקת* כן, זה השישי. סנייפ
, איך יכולת? טוני הוק היה בTRL
הוא כזה מותק. הממ. אתמול. ג'וני. סיוט ברחוב אלם. אני כ"כ פחדנית. נמפ, זהו נדמה לי. סופ"ש נעים

sapirush1

New member
קיבלת אישור חח

בהתחלה מה שהרס לי את השבוע זה שבהתחלה לא יכלתי לנסוע לממדיון ובסוף כן נסעתי והיה ממש כיף וזה עשה לי את השבוע וסיוט ברחוב אלם זה סרט ממש יפה!

אני../images/Emo18.gif

מה עשה לי תשבוע... ת'אמת כלום. תה הרס לי תשבוע... שהעיינים שלי היתנפחו והן עדיין נפוחות
ושיש לי שפעת

אה אני יודעת מה עשה לי תשבוע!!!

ששמעתי תשיר הראשון מהדיסק הסולו של מייק שינודה מLP!!!!

Dorin555

New member
אממ אוקיי...

הדברים שהרסו לי את השבוע: 1. רבתי עם חברה ממש טובה שלי 2. החופש הגדול עומד להגמר 3. היומולדת שלי מתקרבת אין דברים שעשו אותו

אמ... טוב

מה שעשה לי את השבוע זה שאתמול היה סיוט ברחוב אלם 1+2+3
אמ.. וזהו פחות או יותר.... מה שהרס זה שדחו את הדיסק של לי ריאן!
וצריך לחכות ל-25 עד שהוא יגיע...
אבל זה לאכל כך רחוק
זייהו. יומטוף

l AdidAs l

New member
המ..אז ככה

עשה את השבוע - הייתי בכינרת ונהניתי =] ושיעור גיטרה שני
לא עשה את השבוע - עוד 10 ימים ביצפר, ואני אפילו לא יודעת איזה ביצפר!

Edgar Davids

New member
אממ. *חושב אחורה בזמן*

קשה לחשוב. שבוע די ריק. שבוע די סתמי שום דבר לא עשה אותו נראה לי.

G i N g N i T

New member
הו..../images/Emo54.gif

אבא קנה לי דובי חמוד
הייתי בסופרלנד עם חברים והיה שולט ^^ קנו לי סוף סוף כיסא נורמלי (למחשב..) הודיעו לי שהמיני אייפוד שלי יגיע בשבוע הבא (מה שיעשה לי את השבוע שעבוע הבא...) אממ.. קניתי כמה טבעות נחמדות... הודיעו לנו שיבוצים בצופים ואני מדריכת ה' ^^ מה שביקשתי.. אממ.. והיום הופעה של שייגעצ ^^

הו.:)

כתבתי שיר אתמול, אחרי שבמשך כמה חודשים לא הייתה לי טיפת השראה... הממ.. אני נוסעת שבוע הבא לסופרלנד.. היפ היפ:) מה שיעשה לי את השבוע הבא באמת.. הממ.. היום מצאתי משו שחיפשתי... וסבא וסבתא עברו לגור קרוב.. זה ברור שמשמח:) הממממ... זייהו...

deadXend

New member
חח טוני הוק מכוער פחד.

מממ..היה לי שבוע משעמם. ששומדבר לא עשה או הרס אותו. חוץ מזה שאבא הסכים לי מפגש.ועוד משו .

mirrra

New member
לי :]

עשה את השבוע: לונה פארק [למרות שהיה חם והרגשתי קקה] ההליכה שלי ושל ולרי לבריכה...זה היה מעייף, אבל כיף =/ והכי, המסיבה אתמול לסניף בגג של לי
הרס: גנבו לי את הפלא

Just TalTi

New member
הו הו

דברים טובים: - הסאמר סקול. למרות שזה היה רק יומיים מהשבוע הזה.. - מחר פגישה :) - לפגוש אנשים שנורא התגעגעתי - שני מחשבים בבית - עוברת חדר עוד כמה ימים דברים רעים: - להיפרד מכולם מהסאמר סקול - להיפרד מאח שלי ומאישתו שעוברים לגור בשיקגו ביום שלישי :( - אנשים מסויימים שהחליטו שהם אוהבים אותי :O בעיקרון, שבוע טוב

בטלקאפ

New member
מממ.

טוב: *סרט *פגישה עם חברות טובות><. רע: *בעיקרון זה היה חרא של שבוע:S

SPFAN

New member
אני

עשה לי ת'שבוע: > אילת, כמובן > דיסק של אוונסנס > הפסקתי ללמוד סקסופון (כן מירה, תתגאי) > אכלתי מנגו! סופסוף! *מחכה למפגש לאכול עוד גלידתמנגו* > מלא אנשים שנטשו, חזרו
(טלי!) > זהו
לא עשה לי ת'שבוע: > עיצבונים יומיומיים על דברים דביליים > מלא נטשו > גם זהו!

למעלה