מה עם אליפות רעות הפתוחה?

מה עם אליפות רעות הפתוחה?

באתר http://www.squashisrael.org אין יותר מידי פרטים או התייחסות - מישהו יודע קצת פרטים?

oferbar

New member
אליפות רעות נדחתה ל 16.11

התחרות תערך בפארק המים של רעות בשעות הערב 16-21 בנובמבר 2003. קטגוריות נוער, גברים, נשים, מאסטרס. דמי השתתפות, נוער = 35 ש"ח, בוגרים = 50 ש"ח לפרטים: רון - 051-877387 , תומר - 058-626765

לפי דעתי...

התאחדות הסקווש הם לא ממש חכמים לעשות (במיוחד לנוער) אליפות רעננה (שחק סלע) ב-7-8 לנובמבר ויום חמישי לאחר מכן תאריכים 13-15 בנובמבר אליפות נוער ברעננה ויום למחרת (יום ראשון) 16 בנובמבר עוד אליפות.... מה הם לא יכולים לתת ככה שבוע מנוחה אחרי כל אליפות???

oferbar

New member
למה לא?

אתה כבר תהיה חם מהתחרות ברעננה וישר תרוץ לרעות

ליאאור

New member
אל תתיחס אליו..

סתם עוד ילד שחושב שמבין מהחיים ומדבר שטויות הבנאדם מכור לסקווש הוא יבוא לכל התחרויות

אוי ליאור..

כמה שאתה שמוק חבל"ז... אהה וחוץ מזה כל התחרות שאני הייתי גם אתה היית ואפילו היית ביותר תחרויות ממני אז תשתוק יא חתיכת פשול נחוי...

ליאאור

New member
ניר..

פעם אחרונה שאני אומר לך... קללה=מכות. אין לי כח לריב איתך.. הספקתי להבין מי אתה.. ואתה יודע בדיוק מה אני חושב עליך.. אז.. תתחיל להרגיע ואל תתפוס תחת!

ליאאור

New member
חמוד אתה יונתן..

תאמין לי אם ניר היה עושה לך מה שהוא עשה לי הייתה מפוצץ אותו.. הקטע שאני מרחם עליו.. אבל הוא עוד ממשיך לקלל אותי.. אתה קולט?

YoNaTaNy

New member
כנס....

הקללות שלכם הן הדדיות... אולי אתה יותר חזק אבל גם אתה קיללת והוא מקלל בחזרה ולדעתי זה פסדר..... יאללה, תפסיקו לריב ותעשו שולם......
=
צ'או צ'או

YoNaTaNy

New member
עוד משהו

תמחקו שניכם את השמות משפחה מהפורום............ מצאתי את הכתובות של שניכם כבר באינטרנט... דיי מסוכן לדעתי

ליאאור

New member
חחחחחח...

אתה הורג אותי מצחוק.. תקשיב מחר אני לא בבית בוא תפרוץ לי.. במגירה הראשונה ישר מולך יש 1000$ אל תשכח! ואגב ניראה לי שמה שלא קשור אליך פשוט אל תתערב.. :)

YoNaTaNy

New member
צודק, אני לא אתערב אבל...

באמת שזה מסוכן יש אנשים שמחפשים כתובות כדי להטריד אנשים... אבל זה לשיקולך.

YoNaTaNy

New member
דבר ראשון

כותבים תטריד... דבר שני כותבים אדע :) דבר שלישי, אני לא (א)טריד...

למעלה