מה עושים

jack the one

New member
מה עושים

יש לי חברה ואני חושב להתחתן איתה כי אני רואה את עצמי איתה לכל החיים. .באותו זמן עדיין מרגיש שלא מיציתי את חיי הסקס הפרועים וכל פעם שאני נתקל במישהי יפה אני אומר לעצמי וואלה, למה מגיע לי שלא אהנה גם ממנה. אם אפרד מחברתי- אצטער לכל החיים שפספסתי את הזדמנות חיי, אם לא אפרד אצטער לכל החיים על האהבות האחרות שפספסתי. מלכודת ללא מוצא. האם יש פתרון לקונפליקט כזה?

gilad269

New member
בהצלחה

ותנסה לממש את הקשר איתה,ואל תחשוב על הקטע של הסקס,כי מה שחשוב זה הרגשות אליה,ואל תחשוב על האהבות האחרים שפספסת,יש לך אהבה עכשיו תעשה הכל כדי לממש אותה,ואל תחשוב על אחרות שאתה רואה,כי לאחרות שאתה רואה לא יהיו לך אותם רגשות כמו שיש לך לזאת,ובסוף הסקס יגיע.רק אתה תוציא את עצמך מהמלכודת

Miss Thang

New member
....

רק הרגשות זה מה שחשוב? וואו, אני מקווה שאתה לא יועץ נישואין כי אחרת היית פושט רגל. אני לא טוענת שקשר נבנה על סקס ***בלבד*** אבל זו באמת אחת מאבני היסוד היותר חשובות. בלי סקס טוב הקשר הוא אנמי ולוקה בחסר (ויכול להעיד על כך על מי שחווה שחיקה, סקס משעמם, חוסר ריגושים וכו'). עם כל האהבה שבעולם - לדעתי זה הכי גרוע שיש להתחתן עם תחושה של חוסר סיפוק יצרים. מצד שני אני לא ממש יודעת מה לייעץ לו.... אולי קשר פתוח? תנסה לדבר איתה - לך תדע אולי היא שניכם באותה הסירה.

הדשא של השכן תמיד ירוק יותר.

בני כמה אתם? כמה זמן אתם ביחד? האם היו לכם קשרים אחרים? הדילמה שאתה מעלה עולה לא מעט בקרב נשים וגברים בזמן הקשר הראשון. תשמע,הדשא של השכן לא ירוק יותר. ברוב המקרים זו פיקציה. השאלה המרכזית היא לדעתי האם טוב לך בקשר הנוכחי.

למעלה