מה עושים עם מה שנשאר מהמיץ?

coolRR

New member
מה עושים עם מה שנשאר מהמיץ?

הכנתי מיץ אגסים ומיץ גזר במכונה, ונשאר לי טונה של "גזר פחות מיץ גזר" וכנ"ל לאגסים. הזה של הגזר נראה כמו מין אבקה מוזרה, והזה של האגסים קצת נראה כמו איזה גרבר. אז מה עושים איתם? את האגסים ייתכן שאני אוכל, אבל הגזר נראה לי כמו משהו שמישהו אולי יודע איך לבשל איתו משהו מגניב. למישהו יש מושג?
 
כן, בהנחה שאין לך מכונת גלידה -

לערבב יחד, להקפיא ואם אפשר אז כל שעתיים-שלוש להוציא מהמקפיא ולגרד, על מנת שלא יהפוך לגוש של קרח.
 
למעלה