מה עושים עם מה שנשאר מהמיץ?
הכנתי מיץ אגסים ומיץ גזר במכונה, ונשאר לי טונה של "גזר פחות מיץ גזר" וכנ"ל לאגסים. הזה של הגזר נראה כמו מין אבקה מוזרה, והזה של האגסים קצת נראה כמו איזה גרבר. אז מה עושים איתם? את האגסים ייתכן שאני אוכל, אבל הגזר נראה לי כמו משהו שמישהו אולי יודע איך לבשל איתו משהו מגניב. למישהו יש מושג?
הכנתי מיץ אגסים ומיץ גזר במכונה, ונשאר לי טונה של "גזר פחות מיץ גזר" וכנ"ל לאגסים. הזה של הגזר נראה כמו מין אבקה מוזרה, והזה של האגסים קצת נראה כמו איזה גרבר. אז מה עושים איתם? את האגסים ייתכן שאני אוכל, אבל הגזר נראה לי כמו משהו שמישהו אולי יודע איך לבשל איתו משהו מגניב. למישהו יש מושג?