מה עושים עם חתול אכלן כפייתי כשאני בחו"ל? יש

r i p l y

New member
מה עושים עם חתול אכלן כפייתי כשאני בחו"ל? יש

יש לי עוד חתולים כך שלא אוכל להשאירו איתם כי יש אוכל חופשי. מדובר על חתול ששוקל 9.1 קילו (ה/שמין כי בשנה שעברה היה 8.4 אמא שלי השאירה אותו כשהיינו בחופש וש/מה חופשי בבית והוא טחן...) יש סידור שיבואו להאכיל אותם בדירתי (ההורים שלי.) אני מנסה לשכנע אותם שיקחו אותו אליהם הביתה וישימו אותו בחדר בתקופה הזאת .... אמא שלי מתעקשת בכל תוקף אבל גם אני שתיקח אותו הוא יכול למות מהתקף לב\ בעיות פרקים\ סוכרת וכו אם ימשיך לאכול בלי הגבלה. הרעיון הקודם היה שהוא יהיה בפנסיון, שאני מכירה ושומכת עליו- (אצל הוטרינר שלי.) אבל אחרי ששמענו ששמים שם אוכל חופשי בלי הגבלה אז לא טוב שיהיה בפנסיון, ולהיות בכלוב אשפוז לא טוב ל שבועיים וחצי מה עושים..????

תפרסמי הודעות לבייביסיטר לחתול

מישהו שיגיע לדירה וישים אוכל מוקצב כול יום. איפה את גרה?

r i p l y

New member
בקריות

ואני נוסעת ביום ראשון...בבוקר... יש לי הרבה חתולים ... 7 שלי ועוד גורים וכאלה שהיומ גורים צלאימוץ וגדלו ו"נתקעתי איתם".. לסגור אותו בחדר אחד כל התקופה לבד?? הוא יהיה בדיכאון.... הוא גם נורא חכם פתח פעם את המקרר עד שסגרנו בסוגר בטיחות פותח דלתול אם לא נעול, פותח מגירות .. הכל רק בשביל פת לחם....בשנה שעברה הוא שקל 8.5 בערך והשמין כי אמא שלי טיפלה בחתולים שהייתי באילת ושמה חופשי בדירה והוא טחן והשמין. אני אתייעץ עם וטרינר וגם אקנה לו מזון דחאט מחר. אבל עדיין לא יודעת איפה לשים אותו. מה עושים.? וגם מה עושים עם חתול חצר שלי שהיה פעם חתול בית- שהוא מסתובב בכביש די הרבה האם להכניס אותו אליי הביתה? אני כמעט בטוחה שהחתולים שלי (חלק מהם.) יתקיפו אותו כי הם לא מכירים אותו.. יש לי הרבה בעיות לפני הנסיעה לח"ול בגלל ריבוי חתולים ....מאז שעברתי לקריות ...כמות החתולים מפחידה... ועוד עיקרתי וסירסתי בחוץ בערך 11-12 חתולים....

r i p l y

New member
מקפיצה.....

זקוקה לעצות דחוף.................... .................................................

r i p l y

New member
תמונה של החתול אפשר לראות בכרטיס שלי רק ש פה

הוא עדיין רזה יחסית כשהוא בן שנה... היום הוא נראה כמו חתולה בהריון והוא מסורס ...וזכר...

r i p l y

New member
הוא כבר שמן ואגואיסט....

פעם היה יותר מתוק היום הוא חי בשביל אוכל....

את חייבת לטפל בו

להכניס אותו למשטר אכילה של אוכל דיאטטי שמיועד לו, להתייעץ עם וטרינר לנסות לעשות לו ספורט (משחקים שונים) ולגרום לו לרדת במשקל אחרת הוא ימות לך בין הידיים.

למעלה