מה עושים עם השיעול הזה

Shampile

New member
מה עושים עם השיעול הזה../images/Emo35.gif

מיקה מאוד משתעלת. מדובר בשיעול "רטוב" מלא גודש וליחה. במקביל היא מאוד מנוזלת אבל אין לה חום. מה שאני יכולה לעשות בשביל לעזור לה (במיוחד בלילה)
האם יש למישהו תרופת סבתא טובה
אני רוצה להימנע מלנסוע לרופא למרות שנראה לי לשלם מועדות פנינו....

קודם כל להמנע מ - 3 דברים

מוצרי חלב, בננות ובוטנים (במבה). שלושת אלה מעוררי ליחה. בכל מקרה הייתי הולכת לרופא. תרגישו טוב!!!!

מצטרפת לשאלה - היא לא שותה חלב

ביומיים האחרונים ולא נוגעת במעדני חלב. חמאת בוטנים היא פאסה בזמן האחרון. ובננות אין לי בבית בכלל. האם יש עוד דרך להקל על המשתעלת שלי שאני כבר לא יכולה יותר להריח את הסירופים השונים שכל שבוע-שבועיים מתחילים אחד חדש בתקווה שהוא הוא הפתרון. (גם הרופאה שלנו כבר ביאוש טוטאלי נראה לי).

ashlaya

New member
../images/Emo101.gifאצלנו גם שיעול וגם נזלת

היינו אתמול אצל הרופא אין ממש מה לעשות למרות שעדי לא אוכל בוטנים ובמבה ולא שותה מוצרי חלב חוץ מאקטימל הקושי הוא בעיקר בלילות הלילה לא ישנו אפילו שעתיים !

אמאורית

New member
סירופ דרוז טוקס בייבי

אצלנו עבד יפה, אבל אחרי שהייתי עם לירי השבוע אצל הרופא, ובהעדר חום, וריאות נקיות, והשיעול המעצבן הזה, הוא אמר לי דוגרי - אין מה לעשות, זה יעבור, אם את רוצה סירופ, בסדר... הרגשה טובה ובריאה לחמודה

dafdaf

New member
את יכולה להכין לה סירופ בצל

סירופ של סוכר חום ובצל על אותו בסיס של בצל ודבש (אני נמנעתי מדבש עד גיל שנתיים) קוצצים בצל ומוסיפים סוכר חום, מערבבים ונותנים לנוזלים של הבצל להגיר ואת הנוזלים האלה את נותנת לה בתור סירופ. תרגישו טוב.

Shampile

New member
אני אתן לה את זה היום בערב....

אם שמעת על השיטה של לחתוך בצל לשתיים ולהניח בחדר ליד המיטה שלה? מעבר לסירחון שמעתי שזה אמור לעזור...

dafdaf

New member
../images/Emo45.gif גם זה מאוד מקל ומשחרר

מסריח אבל עוזר

dafdaf

New member
כן, כמעט ולא מרגישים את הבצל

בגלל המתיקות של הסוכר.

ashlaya

New member
אפשר "הוראות" מדוייקות?

לגרד את הבצל בפומפיה? כמה בצל ביחס לדבש? תודה דפי

dafdaf

New member
תקצצי את הבצל דק דק ותוסיפי כפית

גדושה של דבש, תערבבי טוב ושימי בתוך מסננת דקה עם קערית שיהיה לאן לנוזלים לרדת וזהו.

זה מגעיל לפי ביתי וגם לא עזר לנו.

אפילו ניסיתי על אותו עקרון את סירופ צנון וסוכר שנתנו לי (צנון שחור) וגם זה לא עזר. נמאס לי. נכון להיום עושים אדים חצי לילה ומה שהיא צוברת בגלל האדים בבוקר היא "מקיאה" ובזה תם עידן השיעול עד שחוזרת אחרי הצהריים הביתה. אבל זה פתרון ממש זמני ואני מחפשת פתרון כזה שיגמור את הליחה הזו כבר.

Adi 2606

New member
גם אנחנו במשתעלים...../images/Emo4.gif

ללא חום,משהו בין שיעול "נבחני" לשיעול רטוב עד כדי היחנקות קלה - בעיקר בלילה. הרופא המליץ על מכשיר אדים חמים בחדר. כל עוד אין חום אין כל כך מה לטפל ועדיף גם ללא סירופים למיניהם (זו דעתו.). שנרגיש טוב כולם!

אמאורית

New member
נבחני זה דווקא לאדים קרים...

כן ובעניין הסירופים, זה בדיוק מה שהרופא שלי אמר... למרות שהדרוז טוקס אצלנו הראה שיפור ממש מיידי.

Adi 2606

New member
יש לנו רק חמים...

אבל הבנדיט רץ ומשתולל כל כך הרבה בחוץ כך שהוא נושם מספיק אויר קר...

למעלה