מה עושים עם הק"ג העודפים?????

מה עושים עם הק"ג העודפים?????

תאמינו או לא, אבל משנה שעברה עליתי שמונה ק"ג בערך , כמובן מהזריקות הטעימות..... רציתי לשאול האם יש עוד דרך להוריד את העודף שומן חוץ מהתעמלות שממש לא שייך מכל הבחינות . במיוחד מהידיעה שעוד מעט מגיע לו הטיפול הבא...הא??? מה אתן אומרות? יש לי סיכוי לחזור לעצמי , הייתי מזה רזה ועכשיו..... תודה דורית

הופ2

New member
מבינה לליבך

גם אני מהרזות, אלו שלא קיבלו ווסת מרוב שהם רזות והנה מאז הטיפולים העליתי איזה 4 קילו, האמת, הייתי די מבסוטה, רק הבטן הנפוחה כמו חודש שלישי עיצבנה אותי. אבל מאז שהתחלתי את הטיפול בדיקור ואת הדיאטה הבריאותית שקיבלתי התחלתי לרזות, נו בטח, בלי כל הדברים הטעימים שהייתי טוחנת, בלי פיצות ופיתות ובורקסים ומתוקים - בקיצור, אולי זה יכול להיות פתרון גם עבורך, תתיעצי עם מומחה תזונה/רפואה סינית ואולי גם לך תתאים דיאטה גם לבריאות וגם להרזיה והכי חשוב אולי תכנסי בזכות זה להריון. בהצלחה

Gali1973

New member
דיאטה

אני משלבת דיאטה יחד עם אימונים אינטנסיביים בחדר כושר (כ-5 פעמים בשבוע אם לא יותר...) ויחד עם הטיפולים אני יורדת בהיקפים. כל שבוע אני נשקלת ונמדדת בהיקפים ויורדת 1 קילו במשקל וסנטימטר בהיקף המותניים והאגן. בשבועות של טיפולים, המותניים לפעמים נתקעות, אבל לאחר סיום מחזור הזריקות הן משלימות פערים ומצטמצמות. ההרגשה נפלאה, חדר הכושר עוזר לשרוד את מצבי הרוח של הזריקות והתחושה של צמצום ההיקפים בבגדים אלוהית. בארבעת החודשים האחרונים (יחד עם הטיפולים) ירדתי שתי מידות בבגדים. לפרטים על הדיאטנית אפשר לפנות אלי במסר.

TWEETY =^.^=

New member
בטח שירדת גלי, זו ממש לא חוכמה

את ירדת, והעודפים נדבקו לי מתחת לנוצות
את ירדת 2 מידות, אני עליתי 3 נוצות
,,, 2 שלך ועוד אחת של,,,,הממממ השד יודע ,,,אופפפפ אין לי את מי להאשים

צוקה1

New member
האם ספורט רצוי במהלך הטיפולים?

לי ספורט עוזר מכל בחינה שהיא רק מה?? שלצערי שמעתי וקראתי לאחרונה שספורט "חזק"לא רצוי במהלך טיפולי פוריות אלא רק ספורט "עדין" מה דעתכן??פתאום חשבתי שאולי כדאי שאפסיק עם הספורט וזה ממש ממש חבל. צוקה

Gali1973

New member
לפי מה שאני יודעת

ספורט חזק לא מומלץ לאחר החזרות אבל במקביל לזריקות ושאר מיני טיפולים זה יעיל ומומלץ.

גוליגל

New member
הרופא שלי ממליץ

על ספורט בשבועיים שאחרי הביוץ (עוד לא הגענו להחזרות...). הסיבה היא שזרימת דם טובה משפרת גם את היכולת של הרחם להזין עובר ולהחזיק אותו. כמובן שלא מדובר בסקי מים ובטיפוס הרים (וגם מרתון הוא לא מרשה - למרות תחנוניי
), אבל הליכה, ריצה, משקולות וכו', אם זה מה שאת תמיד עושה - הוא ממליץ. כמובן שכל אחת צריכה לעשות לפי מצפונה וחרדותיה. אני באופן אישי לא עושה ספורט בכלל - אז בטח שלא בשבועיים הקריטיים (חוץ מלטפס על קירות).

צוקה1

New member
חשבתי לעצמי ואח"כ ראיתי גם

שתשובותיכן מחזקות זאת שאני לא מפסיקה עם הספורט אך אפסיק לרוץ ואסתפק בהליכה מהירה. תודה על תשובותיכן צוקה.

baby4me

New member
בלי קשר לטיפולים הורדתי המון במשקל

בשנה האחרונה, פשוט הורדתי משמעותית את כמות הפחמימות (כמעט לגמרי, אבל לא לגמרי עדיין צורכת אותן דרך פירות ויגורוטים וקצת לחם פה ושם), אכלתי ועדיין אוכלת המון (אבל ה-מ-ו-ן!!) ירקות חיים ומבושלים, מנת חלבון כל ארוחה ועליתי על הגל, עכשיו שאני שוב בטיפולים אינטנסיבים, העלתי רק קילו או שניים (הייתי 17 קילו יותר קודם) ואני די מצליחה לשמור על הגזרה. כמובן התעמלות, בעיקר שחיה, אין ברירה, צריך לשרוף קצת קלוריות!!

Gali1973

New member
האם קפץ לי ?

בודקת אם קפצה ההודעה לראש העמוד כדי שאוכל לענות בגדול לכל הבנות שפנו אלי בקשר לדיאטה או שאני צריכה לענות במסר אישי לכל אחת.

Gali1973

New member
אוה, יופי ../images/Emo66.gif

אז ככה, הדיאטה שדיברתי עליה מהבוקר היא לא המצאת המאה. אתן יודעות...העיקרון הוא פשוט - לאכול במידה ולשרוף יותר קלוריות ממה שנכנס. אז כמו שאמרתי, הבסיס הוא אכילה נכונה בשילוב ספורט. אחרי המון, אבל באמת המון דיאטות שהתנסיתי בהן, אני מרגישה שזו היא באמת דיאטה שמשתלבת בחיים ומקנה הרגלי אכילה נכונים לחיים ולא רק לדיאטה שאחריה נעלה את הכל במשקל. הוכחה לכך הייתה בתקופה של החודשיים האחרונים שבהם לא שמרתי ולא עשיתי ספורט, ואכלתי הכל !!! כולל ג'אנקפוד, עוגות, צ'יפס וכו' ובכל זאת לא עליתי במשקל, כי הגוף כבר עיכל את האוכל אחרת. קצת קשה לי לתמצת את כל הגישה כי הדיאטנית כתבה על כך ספר בשם "הכושר לרזות" וזו בעצם תורה שלמה של מה קורה לנו בגוף, מהם הרגלי האכילה שלנו בתלות בסדר היום הפרטי של כל אחת, מה השילוב הנכון של פחמימות, חלבונים ושומן וכו'. כן, בעצם לא מתנזרים מכלום. אוכלים את כל סוגי האוכל מכל קבוצות המזון. יש פתרונות גם לבשלנים וגם לאוכלי הסנדויצ'ים. מותר לאכול מתוקים. ובקיצור-הכל. השאלה היא רק איך וכמה. זו קליניקה של מס' דיאטניות באיזור ת"א. מגיעים פעם בשבוע לשקילה, מדידות ובדיקה של תפריט האכילה (כך שמי שרוצה מהפריפריות יכולה גם להתארגן ולהגיע). הדיאטנית (אני מעתיקה מכריכת הספר שלה
) תזונאית קלינית, בוגרת ביה"ס למדעי התזונה באוניברסיטה העברית ובעלת תואר שני מטעם החוג לפיזיולוגיה ופרמקולוגיה בביה"ס לרפואה באוניברסיטת ת"א. התמחתה בתזונת ספורט בארץ ובארה"ב, רכשה נסיון בוינגייט והיתה מנהלת מח' הדיאטות של סטודיו סי. זהו-היא פיתחה את השיטה וכל הדיאטניות אצלה בקליניקה עובדות עפ"י השיטה הזו (אני אצל אחת מהן). זהו סופי. אצלי זה עובד ותוצאות נראות מדי שבוע (כמו שאמרתי-ממידה 48, אני עכשיו 44). פרטים קונקרטיים יותר במסר (שלא יאשימו אותי בפרסומת).

1דנדוש1

New member
../images/Emo6.gifממש צחקתי עכשיו

אני יושבת וקוראת את השרשור וכבכול פעם שאת קוראת את ההודעות שלך אני מרגישה שפתאום אני מאיצה, נכנסת לקצב כאילו אני איתך בחדר הכושר...
כול הכבוד! ולעניינינו... לפני ארבעה שבועות בערך אני התלוננתי שעליתי 5ק"ג. לאחר שבכיתי מעת...נרשמתי לאחד מסדנאות הדיאטה המוכרות שמשלבות קבוצת תמיכה, מאז ירדתי 2ק"ג. קשה לומר שהתמיכה ממש תמיכה אבל החוברות שלהם ממש טובות, מפני שלי נורא קשה לעמוד בדיאטות עטירות איסורים. אז אני אוכלת הרבה פחות אבל מה שאני רוצה...(בגבול הטעם הטוב) נכון גם הרבה יותר ירקות + הליכה בלילה עם האיש בסך הכול טוב מאוד. תגידו קראתי או נדמה לי שאסור לעשות דיאטות כסח כשרוצים להכנס להריון?

נועם@בת

New member
ת'אמת? אסו רלעשות דיאטת כסאח בשום

מקרה (אמרה נועם שאוכלת כמו ציפור כבר חודש). דיאטת כסאח לא מפרקת שומנים בגוף אלה מסלקת מים ומפרקת מסת שריר. כתוצאה מכך הגוף נחלש ומקטין את כמות הקלוריות שהוא צורך. כל חזרה לאכילה נורמלית גורמת מיד לעליה משמעותית במשקל. כלומר לא רק שלא יורדים במשקל, אלה בהגדרה דיאטה כזאת גורמת בשלב זה או אחר לעליה במשקל. דיאטת כסאח גם גרומת לשחרור חומרים לא רצויים בגוף, וזה סתם מזיק לעור הפנים, לשיער ולגוף כולו. דיאטה כמוש את עושה היא הכי טובה, כי כל גרם שאת יורדת עושה לך טוב. גם אם זה יקח הרבה זמן זאת ירידה די בטוחה. נועם

גם אני השלתי הרבה ק"ג ממשקלי...

גם אני רזיתי המון (יותר 25 ק"ג) וללא שום דיאטה מיוחדת וללא הנזרות ממאכלים מסויימים. נשמע מוזר?! האמת שממש לא. הפסקתי עם הבמבה, שוקולד, קולה, שוקולד,מקדונלדס, שווארמה ב- 23:00 בלילה, וגם שוקולד, ושוקולד (שמתם לב שמשהו חוזר על עצמו?
התחלתי לאכול בריא בתוספת אימון בחדר כושר 3-4 םעמים בשבוע ואם אני מפספסת אז יש לי קלטות אימון בבית כתחליף וזהו. אגב לבנות שלוקחות סטרואידים- אני לקחתי בערך 3 חודשים סטרואידים ובמינון די גבוה מסיבות רפואיות אחרות והשמנתי שחבל על הזמן ולא זה לא יורד כשמפסיקים צריך להתאמן ולעבוד על זה חזק. זהו מי שרוצה פרטים יכולה לפנות אליי ואשמח לעזור.

אני מבקשת...אני עבדתי מאד קשה

בשביל לרדת במשקל ועובדת שוב בגלל הסטרואידים האלה
ומבחינתי הם יכולים להזרק לפח הרי לא ממש כיוונתי אותם לעבר אפרוחיות חמודות...

מישהי יודעת מתי מחזירים

את העוברים בשיטת הזיפט. ז"א כמה ימים אחרי המחזור עושים את זה. הרופא שלי אמר לי בין שתים עשרה יום לארבע עשרה, וזה לא נראה לי.... אולי לא הבנתי אותו טוב?! והאם יש אפשרות בתוך הטיפול לדחות את זה , אני מתה מפחד שיצא לי בשבת או בתשעה באב. כי בכל זאת לא מדובר בלהוציא ביציות שחייבים לעמוד בזמנים ..... בכל מקרה אשמח מאוד לקבל תשובות כי אני ממש בלחץ משוגע.......

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. אני מניחה שהרופא התכוון ל"בין היום 12 ליום ה14". במחזור טבעי הביצית משתחררת לחצוצרה, ותוך 24 שעות היא מופרית (או שלא
) היא מתגלגלת שם עוד 3-4 ימים וביום החמישי בערך יורדת לרחם. הזיפט מחקה את התהליך הטבעי, מה שאומר שאת העוברים מחזירים לחצוצרות כמה שיותר מוקדם כדי שיהיו בחצוצרות כמעט כמו בתהליך הטבעי. בכל מקרה, על זיפט תוכלי לקרוא בקישורי הפורום (בסרגל הכחול למעלה) בקטגורית IVF. נועם

אור9

New member
החזרת עוברים בזיפט

בשיטת זיפט מחזירים את העוברים למחרת יום השאיבה. כלומר, ההחזרה תלויה ביום שאיבת הביציות כי יום למחרת , שוב בהרדמה, מחזירים את העוברים.

למעלה