אוה, יופי ../images/Emo66.gif
אז ככה, הדיאטה שדיברתי עליה מהבוקר היא לא המצאת המאה. אתן יודעות...העיקרון הוא פשוט - לאכול במידה ולשרוף יותר קלוריות ממה שנכנס. אז כמו שאמרתי, הבסיס הוא אכילה נכונה בשילוב ספורט. אחרי המון, אבל באמת המון דיאטות שהתנסיתי בהן, אני מרגישה שזו היא באמת דיאטה שמשתלבת בחיים ומקנה הרגלי אכילה נכונים לחיים ולא רק לדיאטה שאחריה נעלה את הכל במשקל. הוכחה לכך הייתה בתקופה של החודשיים האחרונים שבהם לא שמרתי ולא עשיתי ספורט, ואכלתי הכל !!! כולל ג'אנקפוד, עוגות, צ'יפס וכו' ובכל זאת לא עליתי במשקל, כי הגוף כבר עיכל את האוכל אחרת. קצת קשה לי לתמצת את כל הגישה כי הדיאטנית כתבה על כך ספר בשם "הכושר לרזות" וזו בעצם תורה שלמה של מה קורה לנו בגוף, מהם הרגלי האכילה שלנו בתלות בסדר היום הפרטי של כל אחת, מה השילוב הנכון של פחמימות, חלבונים ושומן וכו'. כן, בעצם לא מתנזרים מכלום. אוכלים את כל סוגי האוכל מכל קבוצות המזון. יש פתרונות גם לבשלנים וגם לאוכלי הסנדויצ'ים. מותר לאכול מתוקים. ובקיצור-הכל. השאלה היא רק איך וכמה. זו קליניקה של מס' דיאטניות באיזור ת"א. מגיעים פעם בשבוע לשקילה, מדידות ובדיקה של תפריט האכילה (כך שמי שרוצה מהפריפריות יכולה גם להתארגן ולהגיע). הדיאטנית (אני מעתיקה מכריכת הספר שלה
) תזונאית קלינית, בוגרת ביה"ס למדעי התזונה באוניברסיטה העברית ובעלת תואר שני מטעם החוג לפיזיולוגיה ופרמקולוגיה בביה"ס לרפואה באוניברסיטת ת"א. התמחתה בתזונת ספורט בארץ ובארה"ב, רכשה נסיון בוינגייט והיתה מנהלת מח' הדיאטות של סטודיו סי. זהו-היא פיתחה את השיטה וכל הדיאטניות אצלה בקליניקה עובדות עפ"י השיטה הזו (אני אצל אחת מהן). זהו סופי. אצלי זה עובד ותוצאות נראות מדי שבוע (כמו שאמרתי-ממידה 48, אני עכשיו 44). פרטים קונקרטיים יותר במסר (שלא יאשימו אותי בפרסומת).