מה עושים כשצלם מחפס תרוץ?

ניר צמח

New member
מה עושים כשצלם מחפס תרוץ?

פעם שניה ברציפות, הצלם המהולל (או חסר המזל) מפספס את ההזדמנות לצלם כריש גיטרן, בצלילת לילה, בחוף הדקל מול מדוזה, בצלילת לילה. המלצתי היא: לבצע צלילה לאתר הטבעות (101 מ') ולצרף את המצלמה לטבעות. אני מוכן להשתתף כצוות גיבוי.

מה??????????? ../images/Emo12.gif

אתה צוחק?? הוא שוב פספס את הכריש?! אין לו מזל מסכן טוב אני אתקשר לנחם אותו....

LOL ../images/Emo6.gif לא הפעם זה לא ממש

באשמתו, הוא סתם את הבאדי שישמור עליו כשהוא מסדר את המצלמה (ככה זה כשלא צוללים עם המלצמה האישית) אבל הבאדי חשב שלא צריך לשמור עליו והכריש המשיך בדרכו... אני לא בדיוק מודעת לסיפור המלא, אבל זה בערך מה שקרה כישרון כזה יש רק לו אבל כמו שאמרתי לו פעם שלישית תיהייה הפעם המנצחת
|כריש|(למה באמת אין סמיילי של כריש??!
)

TuriLed

New member
טוב נו,

אני מניח שזה נותן עכשיו לניר עוד שנה לרדת על אלעד...

ניר צמח

New member
נתן לו לשמור עליו???

מה זה בייביסיטר? הגיטרן ידע שלקחו לו בייביסיטר??? הוא ידע שהוא מתעסק איתו (הצלם המדובר) שלוקח לו בערך חצי יום להתאגן לצלילה? מה זה הסיפורים האלה? נו באמת! יאלה ל-101מ'!!!

נירניר אני שומעת טון של

זלזול באיך שאני מתארת את הסיפור??? אם לא מוצא חן בעינך אתה מוזמן לספר אותו איך שאתה רוצה... אבל הכוונה הייתה שהבאדי ישים לב לך הגיטרן ממשיך כדי שיוכלו לצלם אותו כשהצלם המדובר יסיים לארגן את המצלמה...

ניר צמח

New member
את הכוונה שלך הבנתי, אבל

את הכוונה שלו לא הבנתי . דרך אגב אני מכיר את הסיפור והתנהלות העניניים, ואת תפסיקי להגן עליו
.

TuriLed

New member
אם הבנתי נכון

ניר מתלונן שאלעד (שוב) הצליח לפספס הזדמנות לצלם גיטרן בצלילת לילה (טכנית, אני מנחש) בדקל. פעם שעברה הוא שם סוללה הפוך ולכן המצלמה לא עבדה...

TuriLed

New member
זה רק הופך את העסק ליותר עצוב...

אגב, אין לך איזה פסיכומטרי מתישהו ? (או שהיה אחרי הסילבסטר?)

היה וטוב שנגמר (אחרי הסילבסטר)

עכשיו אני ממתינה לתוצאות ולרגע שאני אפסיק להיות חולה כשי שאני אוכל לצלול- כבר שכחתי איך עושים את זה נ.ב הייתי אמורה לראות את הגיטרן אבל כמובן שזה לא יקרה הרבה זמן לא הייתי מצוננת

חחח הוא אמר שאתה תגיב ככה ../images/Emo13.gif

אתה יודע שזה קרה רק בגלל שאני לא באתי, אחרת היו אפילו סרטונים מה לעשות נפטון מתגעגע ואני אליו

למעלה