מה עושים כשיש התקף של אוכל

משיייי

New member
מה עושים כשיש התקף של אוכל

ואפשר לבלוע כל מה שעומד בדרך במיוחד מתוק אני כניראה לפני מחזור ואני בולעת פה שוקולדים בקצב רק אתמול 2 חבילות של שוקולד חלב פרה
איך מפסיקים את זה?

אכן קשה, במיוחד לפני המחזור ../images/Emo4.gif

אני שמתי לב שעם שוקולד באמת מאד קשה לי לכמת את עצמי (לשמור על מידה), ולכן הפסקנו לקנות שוקולד. במקום זה, מבחינת ממתקים, יש ממתקים אחרים, שאיתם יותר קל לי. למשל גלידה - יש לנו גביעים, ואם אני חייבת מתוק, אני מכינה לי גביע עם גלידה (יותר קל לעצור אחרי 1); או שיש פרוסות עוגה מהחנות, ואם אני חייבת, אני אוכלת אחת (במלוא הטקס - עם קפה, וליד השולחן. לא בהחבא!); סוכריות גומי, שאני בכלל לא אוהבת; ביסקוויטים שאני לא ממש אוהבת, וכו'. מבחינת הילדים כל הממתקים האלה טובים באותה מידה, ולי יותר קל להתמודד מבחינת ה"במידה"... בקיצור - אם יש לך קושי לעצור את עצמך עם השוקולד, פשוט לנסות שלא יהיה שוקולד בבית... ואם אי אפשר, אז לקחת 2 שורות של שוקולד, לפרק לקוביות קטנות, לשים בקערה, להכין קפה, לשבת ליד השולחן, לאכול ל-א-ט ל-א-ט ל-א-ט, וכל הזמן להגיד לעצמך: "גם מחר אני יאכל, אז אין סיבה לאכול עוד". כן, זה אכן מאד קשה

בוקר טוב גוגי..

אכן קשה, אבל אם נגמלים לכמה זמן משוקולד זה די קל לא להתפתות... בכל מקרה, השיטה שלך בהחלט טובה. אוייי, קמתי ממש חלש הבוקר, אני בוקשי רואה (רואה מטושטש), בקושי יכול לזוז (עייף), מרגיש ממש נורא. וישנתי הרבה, 9 ומשהו שעות
ויש לי היום את האמון הקשה...
ממה זה יכול לנבוע? (לא נראה לי מתזוה, אכלתי אתמול מעולה, וגם הבוקר)...

לא יכול להיות שפעת באמצע הקיץ?

מתי האימון? מקווה שתרגיש טוב עד אז, ואם לא, תוותר על האימון... לגבי השוקולד, כן, אני מסכימה. כבר היו פעמים שהיה כאן שוקולד, ובאמת לא התפתתי בכלל. הילדים אכלו (2 שורות בכל פעם
), וזה נגמר בלי שבכלל ניגשתי לזה. אבל זה שוקולד, ואני לא סומכת על עצמי
עדיף שלא יהיה.

../images/Emo9.gif, ובעניין האימון.

כל יום חמישי יש לי אימון, שהוא לא ממש אימון אלא טורניר (תחרות) בפאוורליפטינג, אם לא אצליח להתעורר עד אז - אאלץ לפרוש מהטורניר
כנראה אכלתי יותר מדיי חלבון ושתיתי מעט מדיי מים (גמרתי לבריחת סידן מהעצמות), והגיוני שגם אכלתי יותר מדי פחמימה (אני רגיש).. אני מנסה לשתות המון המון מים, ותיכך אני אנסה גם קפאין במטרה להתעורר. נראה לי שגם אני אוותר על האימון, יותר חשוב לי הבריאות (אולם גם התחרות מאוד, חיכיתי זמן רב לזה, ולא עבדתי על השרירים הללו כבר זמן רב, ומפחד שאאבד מן הכוח).

אמממ... לא יודעת מה להגיד...

בלבלת אותי עם היותר מדי חלבון ופחות מדי מים, ופחממות... קשה לי לחשוב ככה, למען האמת... אז אמממ... טוב. לא יודעת איך מטפלים בבריחת סידן מהעצמות, ואם מישהו יודע זה בטח אתה, אז בהצלחה
מה זה פאוורליפטינג? נשמע מאד... מאצ'ו
(יש בחדר הכושר שלי כמה בריונים, חבל"ז
)

יש... חזרתי לעצמי! ../images/Emo8.gif

כנראה המערכת החיסונית שלי נפגעה, ישנתי עם מזגן כל הלילה, קמתי בהרגשה כללית רעה, והגוף שלי היה חלש. אכלתי יוגורט ביו-פרו (מכיל חיידקים שעוזרים למעיים ולמערכת החיסונית לתפקד טוב יותר), לקחתי 2 ג' ויטמין C (חשוב מאוד לחיזוק המערכת החיסונית), שתיתי כחצי ליטר חלב, אכלתי ארוחת שומנים+חלבונים והרבה הרבה ירקות, שתיתי המון המון מים, והלכתי לשכב במיטה (לא ממש ישנתי, אבל בהחלט נחתי) כשעה. עכשיו חזרתי לעצמי, אני חזק כסוס
, אני הולך לתחרות!
ופאוורליפטינג זה מס' תרגילים שמבוצעים בשיא הכוח ובמעט חזרות (בדרך כלל 1-4 חזרות). בניגוד למנופחים האלו שעובדים עם משקל בינוני ועושים מס' בינוני של חזרות (מה שעוזר להם לקבל נפח, אבל פחות כוח). אני לא סובל את המראה ה"מנופח", ולכן מעדיף ללכת על הפאוורליפטינג (כוח). כרגע אני גם תקוע בלחיצת חזה על 125 ק"ג (רוצה כבר להגיע ל-170), אבל זה בגלל פציעה שעברתי בפברואר (אז הייתי בתקופת "ניפוח" ועוד לא בכוח)

בהצלחה! ../images/Emo140.gif

ויאללה, שים תמונה שנראה את השרירים
(ואני מנצלת את ההזדמנות להגיד לכולם לילה טוב, אני פורשת לישון
)

לילה טוב! ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif ובעניין ה...

שרירים - חכי לנובמבר (עד אז אני מניח שאני אשיג כמה מטרות ואתחיל לצלם את עצמי). וגם - אני לא מהמפחידים האלו! ממש לא... אני יותר בעניין של כוח מאשר הידיים העבות והמגעילות שיש לכל הג'מבואים שרואים בתחרויות "אולימפיה" למיניהם. אני מעדיף להיות קטן וחזק, מאשר שרירן גדול שחלש יחסית לגודלו אך נראה מזעזע.

דמאט... ../images/Emo4.gif לקחתי מקום...

3...
היו כמה שהצליחו בסקוואט 180
, ובלחיצה 150 וקצת ...
זה רק בגלל הפציעה שעברתי, לפני כמה חודשים הייתי בהשגים יותר טובים משלהם (ולקחתי אז מקומות ראשונים). נו מילא, יש עוד כמה שבועות - זה טורניר

משיייי

New member
אז זהו שבדרך כלל אין לי שוקולדים ב

אבל אתמול מצאתי כניראה אמא החביאה את זה מאבא ובסוף אני עם המצף שלי זללתי לה את החפיסות בדרך כלל אני זוללת מלא פרות או שבכלל יש לי משיכה לחמוצים אבל הפעם השוקולד ממש שבר אותי כי ממש ממזמן הפסקתי לאכול שוקולד ואם אני כן אוכלת אז זה שורה או וופל פעם ב.... אבל מה אפשר לעשות עם ההתקפות אוכל האלה אני לא מצליחה לשלוט בזה וזה מעצבן ועכשיו אני מרגישה דבה

אני יכולה רק להגיד לך מה אני עושה

כשאני מרגישה דבה אחרי לילה של זלילה - אני הולכת למכון הכושר. לא יודעת אם זה באמת עוזר, אבל מבחינת התחושה זה עוזר
ואני מקווה שאת זוכרת, שלמרות תחושת הדבה - לא לקזז מארוחות היום!!!! להמשיך כאילו לא קרה כלום. תחושת הדבה תעבור, במיוחד אם תשתדלי לא לחשוב עליה
אני יכולה לעודד ולומר שההתקפות האלה על אוכל נעשות יותר ויותר נדירות ככל שפוסעים יותר זמן בדרך השפויה. זה בסה"כ ענין של הרגל - להתרגל לעצור את עצמך אחרי הוופל או אחרי שורת השוקולד, ולא להגרר להתנפלות שלמה. וכמו שאמרת, בד"כ זה מצליח לך. עם הזמן, זה יצליח יותר ויותר ויותר ויותר, עד שלא תהיינה התנפלויות יותר

eeyore4u

New member
גם אני ככה (בעיקר לשוקולד מריר)

אני שוקלת לעבור גמילה משוקולדים אפשר אולי פופקון לייט במקום או אם צריך מתוק אפשר כל מיני מעדנים דיאט שוקולד . או גלידה דיאט (יש לי עוד רעיון אבל זה למסרים אשלך לך יותר מאוחר)

למעלה