מה עושים כשהלב נשבר???

Blue Sky 87

New member
מה עושים כשהלב נשבר???

אני צופה כאן בהודעות שלכם כבר הרבה זמן, ועוד לא יצא לי לכתוב אבל אני אנצל את זה עכשיו... בכל אופן, דיברתי עם מישהו דרך האינטרנט כבר כמה חודשים, הכימיה הייתה מדהימה, אהבנו את אותם דברים, חשבנו אותם דברים, היו לנו התלבטויות זהות על החיים.. הייתי יכול לומר משהו כללי ולא ברור והוא קלע בדיוק לדבר הקטן אליו התכוונתי... יכולנו ממש לדעת על מה השני חושב, ולהשלים משפטים אחד של השני... בסופו של דבר החלפנו תמונות וגם נפגשנו פעמיים. ביום שישי החלטתי לראות מה קורה עם הקשר, ושאלתי אותו בקשר לזה... והוא אמר שאני אחלה בן אדם, חמוד וכיפי וכל זה, אבל שהוא רואה אותי רק בתור ידיד... עכשיו מדובר בבן אדם שאיכשהו יצא שהתאהבתי בו... חשבתי שהוא מושלם בשבילי... ואני לא יודע מה לעשות עכשיו.... הלב שלי ממש שבור... למישהו יש עצות? הערות? הארות? משהו??

python 4

New member
../images/Emo35.gifwho cares about a broken heart

יש שיר כזה (שהשתתף בקדם אירוויזיון הפיני ב- 2002, אבל יש לו קאבר מהמם של שרלוט נילסן שניצחה באירוויזיון 99, מומלץ ביותר אבל מה זה חשוב). מה אפשר להגיד חוץ מ.. צרת רבים חצי נחמה? בעצם יש לי ידידה שאומרת "צרת רבים נחמת טיפשים", והיא בדרך כלל צודקת במה שהיא אומרת. או כמו שבט מידלר שרה בסרטה המופתי "חופים"
- אתה צריך לתת ללב שלך להישבר לפעמים. זה מחזק אותך בסופו של דבר. יו יצאה לי הודעה הומואית. מקווה שיהיה בסדר!

.............

מה שעושים זה מתאבלים על זה קצת...עצובים קצת...ואז מנסים לעבור למשהו אחר...חוזרים למשחק... אולי זו לא העצה הכי טוב אבל אני מאמין שלא טוב מייד לשכוח אז להיות קצת עם הדברים בראש ואז להתקדם תראה גם מאוד קל להתאהב ברשת במילים של אנשים כשלא באמת רואים אותם, אז צריך ללמוד להיזהר מזה. עוד משהו...הממ תשמור על עצמך...זה הכי חשוב...

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo29.gif המממ..

קטע מעצבן ומוכר, לצערי
הממממ... תהיה עצוב יומיים, זה בסדר וזה לגיטימי... אבל לא יותר! תתגבר (בטח שאפשר, וזה לא כ"כ קשה אם תחשוב על זה) ותמשיך הלאה... תחפש מישהו חדש... בהצלחה

LimeBoy

New member
היי...../images/Emo140.gif

אני חושב שזה אחד הדברים היותר כואבים שיש... זה לוקח זמן, וחשוב שלא למהר, הדחקה איננה התגברות. אנשים כאלה שמתחברים אליהם בצורה כזאת, הם לא רבים, אך קיימים... בתור אחד שהיה די פסימי בנוגע לאנשים, גיליתי שתמיד יוצא לי איכשהו לפגוש אנשים שמתאימים לי בדיוק באופן שבו תיארת את העניין. זה לא קורה מיד, וזה לא קורה יום אחרי יום...אבל זה קורה, וזה קורה בדיוק מתי שזה אמור לקרות. ואני ממש לא יוצא מן הכלל...! הדבר הכי גדול שיצא לי לקלוט, שיש כל כך הרבה הפתעות בחיים! אני לא יכול אפילו להתחיל לספר על דברים שקרו לי כשהכי פחות ציפיתי להם. אז תן ללב לכאוב, קח את הזמן שלך, בין היתר תעסיק את עצמך בדברים שונים. תצא ותבלה, אל תשקע בתוך עצמך, כי ברגע שמתחילים אין לזה סוף. תהיה אופטימי, זה עובר.. יגיע אדם אחר, יותר יפה, יותר מתוק ושרוצה להיות איתך בדיוק באופן שבו אתה רוצה להיות איתו(מבטיח..חח). קבל
ענקי
דניאל:)

../images/Emo24.gif

המצבים האלה קשים, אבל אתה פשוט צריך להחזיק מעמד, להעסיק את עצמך (כמו שמישהו אמר בצדק לפניי) ולחכות שהזמן יעשה את שלו ושזה יעבור... בטוח יש בשבילך מישהו יותר מתאים ממנו, ובמשך הזמן אתה תמצא את אותו אחד..

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo24.gif

תקדיש זמן לעצמך, ותמצא מישו אחר

אני לא יכול לקרוא הודעה כזו ולא

להתמלא איכשהו בעצב וכמעט בדמעות.. עצות? הארות? משהו? יש.. לא חסר.. אבל כמה שלא נדבר פה בפורום, בסופו של דבר הכל בידיים שלך.. הכל תלוי במה שתעשה ויש לך כמה אפשרויות; 1) הכי טובה, אבל הכי כואבת {ככה זה תמיד, אתה לא יודע שכל הדברים הכי טעימים לא בריאים..} היא, ניחשת נכון, לנתק קשר טוטאלית, לא לתמיד אל תדאג! רק עד שתתגבר עליו.. כשאנחנו מאוהבים תמיד יש בלב שלנו את המנגנון המיוחד הזה שנקרא "מנגנון הרס עצמי", והוא זה שגורם לנו במקום להכיר במציאות השחורה במקרים מסויימים, לראות באשלייה מטופשת רק את הורוד שאגב, לא קיים בכלל במקרה כזה.. האפשרות השניה, והיותר נוחה וקלה אגב, היא פשוט לתת לעצמך להתעלל בנפש שלך עו ועוד, ופשוט להמשיך להיות איתו בקשר עד זוב דם.. תגיד, שאלת אותו רק פעם אחת? אתה בטוח שהוא לא מעוניין?? רד מזה כפרה!! דחוף!! עכשיו, קח אוויר, שים ברקע את השירים שאתה הכי אוהב, ותגיע עם עצמך להחלטה הקדושה להמשיך הלאה.. כי אין לך ברירה.. מקווה שתבין ותפנים והכי הרבה שיהיה לך רק טוב
רן החרמן. (חחח עזוב אני מאבד ת'עשתונות לפעמים
)

גם לי זה קרה אתמול

זה הכי שכואב בעולם..אותו סיפור שאני פשוט נדהם...אם אתה רוצה להמשיך לדבר על זה אז תגיב בחזרה...:)

למעלה