מה עושים כשהוא רומז ולא יוזם?

meravb7

New member
מה עושים כשהוא רומז ולא יוזם?

הכרנו דרך מכירה קבוצתית באינטרנט, הוא ביקש פייסבוק ודיברנו קצת. הוא תמיד זורק רעיונות ורומז אבל אף פעם לא יוזם משהו ספציפי.החלפנו מספרים אבל הוא לא התקשר רק סימס פעם אחת. הוא כן מראה התעניינות ורצון לשמור על קשר יוזם שיחות קצרות במסנגר ובפייסבוק אבל לא עושה שום דבר משמעותי.אני תמיד מגיבה בחיוב לרמיזות שלו וכן מראה התעניינות אבל לא רומזת או יוזמת כי אני רגילה שהגבר "רודף" אחרי והוא היוזם. אולי הוא ביישן? למרות שהוא לא נראה לי טיפוס כזה. אולי הוא מפחד להיכנס לקשר רציני כי עד עכשיו היו לו רק "סתם" בנות(והרבה) ? אולי הוא מפחד להפוך את הקשר לממשי? אבל מצד שני גם אני לא מנסה לקדם את זה למרות שאני רוצה שזה ילך לכיוון רציני, כי אני מחכה שזה יבוא ממנו. מה אתם חושבים?

תקחי צעד קדימה או 2 אחורה ותמשיכי הלאה

ואם..ואם..ואם..ואם זה כ"כ מציק לך תזמיני אותו לצאת ותראי מה קורה, עברו הזמנים שהגבר עושה את הכל. את רוצה משהו- לכי תשיגי אותו. אם את לא תתאמצי בשביל עצמך אף אחד אחר לא יעשה את זה בשבילך.

oceanwall

New member
תנסי טיפה את

לקדם עניינים(בטוב טעם) כאופציה אחרונה.. אם הוא יענה בחיוב אז לכי על זה..אולי באמת מדובר בביישן(תתפלאי יש כאלה).. אם הוא ימשיך ככה אז הוא לא מעוניין.. הרי אין לך מה להפסיד נכון?

februarygirl

New member
מצטרפת להמלצות...

אם את מעוניינת בו תזמי את .... מובן שאת רגילה אחרת... מצד שני מה יש לך להפסיד מלנסות ?

שלום

יש אנשים שפחות יוזמים. ככל שהוא טוב ונחמד אליך בהתנהגותו, הוא כנראה יותר אוהב אותך ורוצה את הקשר. אם הוא חשוב לך, התעלמי ממגרעותיו והשתדלי לשמור אתו על קשר ומצידך השקיעי מתוך אהבה ורצון כן לשמחו.

מפתחSoul

New member
אוי, פתחתי ניק חדש? ../images/Emo3.gif

נשמע די דומה למקרה שאני העלתי לאחרונה, אך מצבך חיובי יותר. עם זאת, מניסיוני, הם לא ביישנים, הם פשוט אוהבים להשתעשע עם אש קטנה. או מבולבלים. או שהתחרטו. או שיש עליהם תסביכי-עבר. אף אחת מהאופציות לא מעודדת ליזום, נכון. אבל אם את לא הולכת לפגוש אותו על בסיס קבוע בניגוד אליי, מה איכפת לך לנסות ולסגור פינה? השאלה אם יש שם משהו ששווה לסכן ולנסות לפתח. כי אם למשל יש בינכם ידידות טובה, אז אולי זה כל מה שהוא חפץ בו כרגע. זה קרה לי עם ידיד אחד שלי. כיום אני ממש לא חושבת על אופציה של זוגיות כי יש ביננו קשר נפשי כל כך טוב שחבל להרוס. מה גם שברור לי שמפאת מרחק גיאוגרפי, הוא פסל בעיקר.

Nessa12

New member
לא רוצה אותך.

מצטערת מתוקה, אבל הבחור פשוט לא בעניין כפי שזה נשמע. ביישן או לא, אם היה רוצה היה עושה. בנאדם שלא עושה - לא רוצה. זפזפי הלאה. בהצלחה!!

למעלה