מה עושים כדי שהלחם יהיה אורירי מאד?

מה עושים כדי שהלחם יהיה אורירי מאד?

יש לי כמה מתכונים נהדרים ללחם,הבעיה היא שאף אחד מהלחמים לא יוצא ממש אורירי עם "חורי אויר" גדולים,אשמח לדעת מה הטריק ליצירת אויר בלחם. תודה לעונות.
 

adigreen

New member
2 אפשרויות שאני מכיר

1 תוספת של משפרי אפייה - אני לא ממליץ לצרוך כימיקלים מיותרים 2 שימוש בתהליך התפחה עם שאור אלעד
 

נונה1

New member
יש האומרים שאבקת חלב עושה את

האווריריות בלחמים אבל אין אותה בפרווה אז הלחם הופך להיות חלבי.
 

sjarjar

New member
מים, סטרטר וחום גבוה מאד בתנור

אבל כדי לקבל חורי אוויר גדולים ממש הבצק צריך להיות דביק וקשה לעיבוד ולעיצוב. (ולמה הפניה היא בלשון נקבה בלבד?)
 
למעלה