מה עושה צמידות מדוייקת של שבתאי

nomi12

New member
מה עושה צמידות מדוייקת של שבתאי

נפטון, אחד עולה על השני. נניח במאזניים מה זה עושה?

שבתאי+נפטון

היות ואלה כוכבים לא-אישיים ההשפעה היא יותר כללית ונסיבתית אלא אם כן יש אספקטים של כוכבים אישיים עליהם אבל תכלס, לא כל כך שלילי כמו שנראה על פניו (האמת ציפיתי ליותר דיכאון
) שבתאי הוא כוכב הקריירה, לכן הקריירה נוטה לכיוונים נפטונים הרבה אנשים שעוסקים בתעשיית הסרטים יש להם שילוב כזה (נפטון=סרטים ושחקנים) במקרים פחות טובים יש בעייה בכלל לעצב קריירה דודה שלי יש לה את זה והיא לא עבדה יום בחיים שלה אבא שלי יש לו את זה והיו לו יותר מדי שינויים והרבה תקופות של אבטלה נתנאל (כינוי חדש וסופי
)

ועוד דבר מעניין

אבא שלי הוא שמש+מרקורי גדי, אלה נשלטים על ידי שבתאי לכן הנסיבות שבהם נמצא שבתאי משפיעות עליו יותר אישית אני לא בטוח לגבי השעה, אבל לפי "תיקון" שבתאי+נפטון כנראה ב-5 (מיקום יוזמה עיסקית) הוא ניסה פעמיים להריץ עסק פרטי פעם אחת חנות ג'ינסים (אופנה זה גם בטריטוריה של נפטון) פעם שניה עסק יבוא/יצוא עם שותף שהיה לא אמין בכלל (מרחף לגמרי הבן אדם) שתי המקרים נכשלו לגמרי לאבא שלי יש מין "ריחוף" מוזר כזה כשזה בא לניהול העסקים שלו
לפחות ככה זה נראה לי....... נתנאל

nomi12

New member
נחמד, אבל היות ויש לי גם אח תאום

שמן הסתם מאוד מאוד מצליח, שלא היה מובטל אף יום בחיים שלו, אלא מבוקש ביותר אז..... מה זה בכל זאת עושה.עכשיו אני הולכת לעבודה. ביי.

מה את מצפה שזה יעשה?

לא אמרתי שזה *בהכרח* גורם להבטלה תלוי במיקום של הצמידות, אספקטים עליהם ובכלל המפה וכללותה, כשזה כולל על מה שתי הכוכבים שולטים (איזה כוכבים אישיים ואיזה בתים) הנה למשל בדקתי מפות עם מארס בדגים (שנשלט על ידי נפטון) ושיש את הצמידות נפטון+סטורן מלא מלא אנשים שמתעסקים בקריירות נפטוניות (במיוחד מוזיקה וסרטים) באסטרולוגיה *הכל* יחסי אני מצרף קישור, אבל שוב, זה מאוד מאוד תלוי

nomi12

New member
זה אצלי בבית 8 ויש לי שם גם ירח

אמרה לי פעם אסטרולוגית שאני צריכה להיות תסריטאית, משונה, בגלגול הבא, נראה לי קשור יותר למיסטיקה. על כל פנים תודה נסיך.

למעלה