מה עושה יום האהבה למי

בואי ואענה לך, מה לי זה עשה בנישואי

צמרמורת!!! הייתי נשואה לחלוטין (בעצם עדיין...) ובכל שנה צביטה בלב. הנה אני נשואה, אמורה להיות אהבה.... ואין כלום.... פשוט כלום....

תלתליפז

New member
אתה מאוד לא מעודכן

משפחה מזמן אינה מוגדרת בצורה המסורתית שלה- אבא אמא ילד. יש סוגים שונים של משפחות.

חנתי

New member
תלוי רק במה שיש בראש

אני מבינה את התחושה, אבל אם נתיחס לתאריכים כאל סמלים ולא כאל הדבר עצמו, אז זה ישנה את הגישה ואת התחושה. אני גרושה זה לא אומר שהילדים שלי הם לא המשפחה שלי, התגרשתי מבן הזוג, זה הכל.

ליאל212

New member
כלום לא עושה, בעצם אולי עצב קטן ש

שמתגנב לו קצת ללב. אבל אני נשארת אופטימית מקווה למצוא את האהבה יום אחד, רק שזה לא יהיה כשאהיה זקנה......

ל י M ו ר

New member
האם

מי שאין לו אהבה חושב על כך רק ביום מסוים? עוד יום מסחרי חר חשיבות לאהבה אין יום ,באהבה כל יום צריך להיות יום אהבה מעולם לא דיברו אליי השטויות האלה.

ל י M ו ר

New member
יינקר

מה שתבחרי שיינקר. כשאדם באמת רוצה אהבה ולא איזה לב משוקולד זה שם כל יום ולא מתעצם בגלל יום מסויים וזה לדעתי בלבד. ולא חושבת יש מקום להשוואה בין יתמות ללהיות לבד בלי בן זוג.

יעלילה1

New member
כל אחד והכאב שלו בתקופת החיים שלו

ולא עושים השוואות בין כאב לכאב. כשכואבת למישהו שן מסכנה, לא מעניין אותו באותו הרגע, שיש מחלות שכואבות יותר וקשות יותר

ת י א ה

New member
אתה

אתה לא רציני אתה... יפה לך אי-הרצינות

תלתליפז

New member
נכון, אבל

כשמסביבך מציינים עניין מסויים שלך אין חלק בו, זה מעצים אצלך את האין. מסכימה שמי שיש בחייו אהבה, חוגג אותה בכל יום.

מי שאין בו אהבה

מת...לא צריך לבלבל זאת עם זוגיות בעלות או אפילו נישואין.מי אין בו אהבה,לסובב לעצמו או לקיום כעובדה,לא חי בכלל.

shemesh22

New member
../images/Emo45.gif אהבתי כל מילה

עושה לך טוב חג האהבה,רך ובהיר אפילו לי

יעלילה1

New member
גם אני אהבתי. אבל יום האהבה

ב"מוצהר", הוא לאהבתם של זוגות. אם היו הופכים אותו לחג האהבה "אוניברסלי", חג שיחגוג את רגש האהבה לכל דבר שתבחר לבטא כלפיו אהבה, אז זה היה אחרת לגמרי

למעלה