מה עוד נשאר לי לעשות בצבא?

• פותח הנושא netc
  • פורסם בתאריך

netc

New member
מה עוד נשאר לי לעשות בצבא?

טוב כמו שכתבתי פה בנושא אחר, אני תלמיד י"ב, יליד דצמבר 89, תאריך גיוס נוכחי - מרץ 08 קב"א - 54, דפ"ר- 70, פרופיל - 45 לפני שלושה שבועות שלחתי את המנילה, שהדבר הנורמלי היחידי שבה היה ממר"ם, אבל עדיין לא קיבלתי שום זימונים. מחיל מודיעין הודחתי, והיום כשהתקשרתי לאיתור חמן נאמר לי שכל המיונים למתגייסי יולי 07 - אפריל 08 כבר נסגרו ואין מה לעשות. איזה תפקידים מעניינים עוד נשארו לי לעשות? בעיקר שקשורים בתחום המחשוב..... אני לא רוצה למצוא את עצמי אפסנאי, או פקיד או משהו בסגנון.... הצבא פשוט מפגר....

netc

New member
זה אולי הולך להישמע קצת שחצני משהו

אבל אני ראיתי אנשים עם נתונים אישיים הרבה פחות טובים משלי מגיעים למודיעין.... אני יכול לתרום לצבא בגדול רק בתחום המחשוב, ואני יכול לתרום ה-מ-ו-ן.....אז למה לא לנצל את זה?

יש עוד דברים לא פחות מעניינים ממחשבים בצבא

ואם יש לך נתונים טובים, רוב הסיכויים שאתה לא תהיה באפסנאות. וכנראה שהצבא מנצל אנשים אחרים שטובים במחשבים. אותך לא. אם תמשיך בגישת 'צבא קקה' לא תגיע רחוק

InfectedM

New member
נו, בעצמך אתה אומר שקיבלת במנילה "מקצועות

המחשב", אז מה הבעיה? זה מה שרצית, לא?

netc

New member
כן

אבל זה הדבר היחידי מכל המנילה שאני רוצה....השאלה מה הסיכוי שאני אקבל זימונים לשם.... והשאלה אם לממר"ם לא נגמרו כרגע המיונים....

yoyi1

New member
לא יודע לפי מה שאתה שופט

ועל אילו "נתונים אישיים" אתה מדבר(קב"א? דפ"ר?), הרי גם אתה וגם הם עשיתם מיונים כלשהם לחיל המודיעין, הם עברו ואתה לא, כנראה שהם הרשימו בכל זאת. יש באוגוסט מיונים אאל"ט, תבדוק אם יש ב"מקצועות המחשב" כי זה מיונים מצומצמים יותר משאר התאריכים. אולי גם לשלוח פקס עם ציונים והמלצות יכול לעזור, תדבר עם המדנית של הבית הספר שלך.

netc

New member
אין לי מד"ן לצערי

למרות שיש אופציה על פי המנילה שאני אהפוך לכזה =) בכל מקרה, משיחה היום עם איתור חמ"ן אמרו לי שכל המיונים לחיל שלהם סגור, אז אני לא יודע לגבי המיונים באוגוסט... ד"א, חוץ ממודיעין ותקשוב, יש עוד דברים שאפשר לעסוק בהם במחשוב?

yoyi1

New member
לגבי אוגוסט

דיברתי על מיונים מהמנילה (מקצועות המחשב), חיל מודיעין ממין בנפרד.

תראה, ת'כלס הם עשו את המבחנים הכי אוביקטיביים

שהם היו יכולים, תמיד יכול להיות שבמקרה לא הלך לך ומישהו אחר ניחש נכון, אבל אי אפשר להסתמך על זה. הם עשו מבחנים, יכול מאוד להיות שאתה מתאים להם, אבל המבחנים מראים שיש אחרים שמתאימים יותר. הם לא מחפשים את כל הנתונים האישיים אלא רק את מה שהם צריכים באופן ספיציפי. אני בטוח שבכל מסגרת שלא תהיה אם תפגין מוטיבציה, יכולת ואינטילגנציה (שאני מניח שיש לך) תוכל לתרום המון, להתקדם, להתפתח ולהגיע למימוש ומיצוי עצמי. אל תשכח שזאת מערכת שאנחנו כולנו פועלים או הולכים לפעול למענה. כרגע יש אנשים שאחראים על שיבוץ הברגים, אבל כל בורג יכול וצריך לתרום, והעובדה שבורג תקוע במקום מסוים לא אומרת שהוא לא יכול מצד אחד לתרום ומצד שני להתפתח (ולהפוך לדוג' למסמר. או אפילו לזיז, או ציר)

Itamarro

New member
אבל מסמר חלק

ולבורג יש כזה... בורג עליו, כמו קוצים. וחיה עם קוצים לא הופכת לחיה בלי קוצים, היא מקבלת קוצים בהתפתחות. חוץ מזה שגם בורג שוקל יותר ועמיד יותר.

למעלה