מה? עוד לא אמרתם ../images/Emo49.gif ל Iced_Hammer../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה? עוד לא אמרתם ../images/Emo49.gif ל Iced_Hammer../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לא יפה!!! נו, נו, נו.... ../images/Emo3.gif מזל טוב לאייסי שלנו! שתאהב את העונה החדשה של אטלנטיס, שיהיו לך כל האקשן פיגורס האפשריים וכל המארזים שאיי פעם יצאו!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo220.gif../images/Emo222.gif../images/Emo213.gif../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif../images/Emo121.gif../images/Emo79.gif../images/Emo48.gif../images/Emo135.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif

סלמאק

New member
וואללה?!?!?

מזל טוב, אח'שלוווו!!! השעה מאוחרת מכדי להאריך בדברים (אפילו בשבילי), אבל דמיין לעצמך שעשיתי "קופי" - "פייסט" לכל מה שרשמו וירשמו בשרשור הזה... כפול מס' פעמים. ../images/Emo8.gif שיהיה לך רק טוב, והמון המוווון מזל טוב.

Iced Hammer

New member
תודה רבה לכולכם!

ותמי... תאמיני לי שגם אני מקווה להנות מהעונה הבאה של אלטלנטיס ... (אני פשוט סקפטי)

ayan2

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

Nogmor

New member
מזל טוב! :) קצת באיחור.... אבל

מוטב מאוחר מאף פעם. :) מזל טוב!

Freemee

New member
סורי על האיחור..

מזלללל טובב ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif עד 120! (במקרה של טיאלק קצת יותר ../images/Emo3.gif)

למעלה