לחם קל מחיטה מלאה וסיבים
תזונה עתירה בסיבים תזונתיים מחקרים רבים מצביעים על כך שתזונה דלת סיבים תזונתיים מעלה את הסיכון של אנשים, לסבול מעצירות, מחלות מעיים נוספות כגון דיברטיקולוזיס ודיברטיקוליטיס וגם לתרום לעודף משקל. בנוסף, תזונה דלת סיבים תזונתיים קשורה בסיכון מוגבר להתפתחות סרטן המעי הגס (סרטן הקולון). בנוסף, תזונה עשירת סיבים תזונתיים מסייעת: במניעת התפתחות בעיות בריאות נוספות המושפעות מתזונתך – בעתיד. לאזן ולווסת את רמות הסוכר והשומנים בדם. למנוע עליה במשקל וסיבוכים הקשורים בעליה במשקל כדוגמת בעיות אורתופדיות או התפתחות מחלות לב וכלי דם. לשפר את הרגשתך הכללית ואת איכות חייך. לכן עדיף לחם קל מחיטה מלאה, שיפון מלא או שילוב אחר של מספר דגנים מלאים מומלץ לצפות
במחשבון הסיבים ולראות מה ההבדל בין לחם קל מחיטה מלאה ולחם רגיל. בברכה, ד"ר גיא מור