מה נראה לכם יותר

dfghj

New member
מה נראה לכם יותר

מעניין וטוב מבחינת השוק ... משפטים או ראיית חשבון ?

dz108

New member
זה תלוי...

תראי - מי שינסה להגיד לך מה צופה השוק בעוד 5-6 שנים (זה פחות או יותר אחרי הסטאז´ של שניהם) - פשוט מקשקש. זה תלוי בך, שני המקצועות די שונים אחד מהשני - מה יותר מדבר אליך? מכיוון ני התארים פותחים בפניך קשת רחבה של מקצועות - תעשי קצת מחקר. את לאו דווקא מתחייבת לעסוק בייעוץ לאנשים (עו"ד) או חתימה על מאזנים (רו"ח). עצתי - דברי עם בוגר משפטים (לא סטודנט!) ועם בוגר חשבונאות על מה פותח לך כל תואר ורק אז תחליטי.

פומפיה

New member
אתה שואל את אותה שאלה שוב ושוב

בלי ניסיון לברר עם עצמך מה אתה תאהב לעשות, מה לומדים בדיוק, מגמות, מה אפשרויות התעסוקה בכל מקצוע, מה דרישות התפקיד ( מי מתאים לתפקידים השונים ומהבחינה הזו אמרתי לך כבר שאני מוצאת משותף בין המקצועות ורואה נטיה מסוימת גם אם עדיים לא גבשת החלטה סופית ), אפשרויות קידום והתפתחות בהמשך הדרך, וכו´. הצעתי לך להתייעץ עם בעל ידע. אני לא יודעת אם פנית אליו אבל אנחנו לא יכולים לשלוף לך תשובות מהמותן ולהחליט בשבילך.

בעיברית יש אופציה למטלבטים כמוך...

ישנה אפשרות ללמוד משפטים ואו חשבונאות כדו חוגי מה שאומר שאת יכול/ה ללמוד לתואר משולב של חשבונאות ומשפטים. מה שבסופו של דבר נותן לך את האפשרות להיכחן להסמכה בשתי הלשכות - מה שתבחר/י לקראת סיום התואר החיסרונות הבולטים: לימודים לא קלים ויכול להיות שזה יקח יותר מ 7 או 8 סמסטרים לסיים היתרונות: את/ה יכול/ה להינות משני העולמות ולהחליט רק לקראת הסוף לא משנה מה תחליטי עדיין יש לך את היתרון של ידיעת המקצוע השני שיכול לעזור ואף לקדם אותך במקצוע שתבחר/י כראשי שלך

dz108

New member
מדובר על שילוב קשה מאוד

והוא מיועד במיוחד לאנשים שיודעים בדיוק מה הם רוצים לעשות ולא למתלבטים.

mccartney

New member
לא נראה לך

די טיפשי שבעוד 20 שנה, כשתהיה באמצע הקרייה שלך, כשישאלו אותך מדוע בחרת בקריירה שבה בחרת - התשובה שתתן תהיה: "כי לפני 20 שנה השוק דרש את המקצוע שלי". בחייך, בחר את המקצוע שיותר אהוב עליך, ואם אתה לא בטוח איזה מקצוע תאהב יותר, ערוך מחקר מדוקדק על שני המקצועות ואז תחליט איזה מהם תאהב יותר. רק אם אתה ממש ממש מתלבט כדא לך לבחור מקצוע משיקולי ביקוש בלבד. ביי

למעלה