מה נסגר איתם?? קראו רגע תדיון

מה נסגר איתם?? קראו רגע תדיון

שפתחו שם כולם מתמרמרים על זה שווסטלייף עלו לבמה באיחור ואז בהודעה האחרונה בעמוד הראשון מישי אומרת שהם פשוט ישבו מאחורי הקלעים ושיחקו קלפים.. שבעצם מארק היה תקוע בפקק תנועה וכמה שהם קטנוניים ועצבניים שם אין מצב שכל כך הרבה אנשים תלויים ברכבת אחת שמודעת לזה שיש הופעה באותו יום ועדיין יוצאת מוקדם מדי או שיתפסו מונית אתם חייבים לקרוא כמה שהאשכול שם מעצבן

shiranile

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

איזה לחץץ אני לא מהינה אז למה לא סידרו באותו יום רכבת בשעה מאוחרת יותר בשביל ההופעה... ולפי מה שהבנתי זה לא היה איחור כזה רציני... בסך הכל 20 דקות לא? קורה...

אמממ...

ווסט איחרו ב20 דקות *למרות שאין שעה מסויימת שהם אמורים לעלות לבמה.. בכרטיסים כתוב שתחילת מופע זה ב7 וחצי כולל חימום..* אז המופע נמשך 20 דקות יותר אז אנשים יצאו 20 דקות לפני הסוף כדי להגיע לרכבת האחרונה והם יענו איחרו כי מארק *או ניקי?? לא זוכרת מי* נתקע בפקק תנועה ומישי שם המציאה שהם לא עלו לבמה כי הם היו עסוקים במשחק קלפים ואז קמו גם כל מיני מתוסכלים שאומרים שגם ההופעה שלהם התחילה מאוחר סתם אשכול ממורמר קיצר... אבל יענו מה נסגר איתם?? 20 דקות זה לא איחור זה איחור אופנתי ולגיטימי.. במיוחד אם הוא מסיבה מוצדקת

westlife 4ever

New member
איזה רעים! אם הם אוהבים את ווסט

אז איך הם מאמינים לשטויות האלה? אם הייתי בהופעה הזאת והיו אומרים לי את השטות הזאת לא הייתי מאמינה! וחוץ מזה ש-20 דקות זה ממש לא הרבה זמן! ו... תודה שירנעע!!

shiranile

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חנההההההההה הרגת אותי עכשיוו חחחחחח

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo12.gifלא ראיתי את התמונה הזאת

מעולם!! איזה יפיםםם

למעלה