מה נחשב יותר "מדיסין" או "תמורות"?

ליאורה63

New member
מה נחשב יותר "מדיסין" או "תמורות"?

אני רוצה ללמוד שיאצו ואני מתלבטת איפה כדיי יותר ללמוד מדיסין או תמורות ,למי יש יותר שם? מי יותר מקצועי? אשמח לשמוע כמה שיותר דעות ....

אדומה2

New member
התשובה לכך היא מאוד סוביקטיבית

כל אחד יכול לספר רק מהניסיון שלו, והניסיון של אחד לא תמיד זהה לניסיון של אחר. מה שטוב לנו לא תמיד נחשב למשהו טוב אצלך או שזה משהו שהוא מבחינתך שולי ואילו אלנו יהיה הכי חשוב. בשני המקומות מגמת השיאצו נחשבת לידועות וטובות. האם היית במקומות עצמם? האם היית בשיעור לדוגמא? האם שוחחת עם מנהלי המגמות? איך את התרשמת?

ליאורה63

New member
תגובה לאדומה

תודה על התשובה ,אז הייתי במדיסין ביום פתוח לפני יותר מחצי שנה שוחחתי המון עם ראש המגע כיום אורי שמו, מגמת שיאצו בזה אני מעוניינת. קיבל אותי בברכה והתעניינתי בהרשמה לסימסטר אביב האחרון,ולאחר כמה חודשיים אמרו לי בגלל חוסר ביקוש הסימסטר התבטל ואמרו שאני צריכה לחכות עד לנובמבר שהפתח שוב. אני לא כל כך רוצה לחכות אם זה ובגלל זה רציתי לדעת אם כדאי להשאר במדיסין לחכות או לחפס בית ספר אחר. ולכן גלשתי הרבה בפורומים וראיתי הרבה תגובות טובות על "תמורות" ועכשיו אני מאוד מתלבטת.מה בכן עדיין לא הייתי ב"תמורות" לא ביקרתי שם ולא שוחחתי אם אף ראש מגמה. אז אני ממש בדילמה ולא רוצה לחכות כל כך הרבה זמן, זה ממש דחוף לי להתחיל ללמוד...

שמחה83

New member
ליאורה יקרה,

מנסיוני מה שחשוב זה מי המורים ולא באיזה בי"ס הם מלמדים. למדתי שנתיים שיאצו במדיסין לפני כמה שנים. השנה הראשונה היתה מדהימה. למדתי אצל מורה ברמה גבוהה מאוד, אבל הוא כבר לא מלמד שם. בשנה השניה היו המון בעיות בהנהלה ואנחנו שילמנו על זה מחירים גבוהים מאוד. איכות השיעורים ירדה מאוד. בשנה השלישית כבר עברתי לבי"ס אחר, כי שוב התחלף שם מנהל המגמה ורצה לעשות המון שינויים שלי באופן אישי ממש לא התאימו. היה לי טוב מאוד בשנה השלישית. לימודים ברמה גבוהה כמו שחיפשתי. אבל זה היה בי"ס קטנטן שלא שרד מאז והוא לא קיים היום... בקיצור - לדעתי מאוד חשוב מי המורה. כל המסביב הרבה פחות חשוב. (למרות שאין ספק שחשוב ללמוד במקום שתעודה בו מוכרת, בהנחה שגם תרצי לעבוד אח"כ...) ממדיסין אני מאוד מאוכזבת. היתה שם הרגשה שמה שמעניין אותם זה הרווח הכלכלי שלהם, ומבחינתם שילמדו ריקוד בשיעורי שיאצו. אבל אני לא בטוחה שבמקומות אחרים זה שונה... לא מכירה בתי ספר אחרים. בקיצור, לדעתי - תחפשי מורה טוב, ואיפה שהוא מלמד - שם תלמדי. בהצלחה

ליאורה63

New member
אני לא יודעת איזה מורים הם טובים?

איך אני ידע איזה מורה הוא יותר טוב ובאיזה בית ספר הוא מלמד?

המלצה...

אורי במדיסין הוא איש מיוחד ותמורות נחשב למעולה במקצועות המגע אז אם תמורות פותחים סמסטר אביב לכי לשם בלי להסס. את יכולה לבדוק גם בברושים באוניברסיטת ת"א. בכל מקרה בהצלחה ענבל

שמחה83

New member
זה באמת לא קל לבדוק...

תנסי להגיע לאנשים שלמדו בכל מיני מקומות ולשמוע מהם כמה שיותר פרטים. מה שחשוב לדעת זה מי בסופו של דבר יודע לטפל. מורה טוב "מגדל" תלמידים שיודעים לטפל.

למעלה