מה נותנים לאכול בצבא?

PaulGilbert

New member
מה נותנים לאכול בצבא?

שלום! אני מתגייס בקרוב, ומעניין אותי מה נותנים לאכול בצבא- בטירונות.

s h a n t i 1 7

New member
דווקא בבסיס שלי האוכל טעיםםם

כאילו יחסית לבסיס 7 סלטים טובים מאוד לחם שהם אופים עוגות שהם אופים.. ולא עוגות חנק.. ממש עוגות טעימות קיצור ממש טעים וטוב../images/Emo9.gif

alx18

New member
במילה פשוטה אין כמו האוכל של אמא ../images/Emo3.gif

אולי ישמע קצת פינוק אבל זה מה שיש לאגיד

omer87

New member
ארוחת בוקר...

לחם יבש או קפוא, שמן עם עגבניות חתוכות אולי מלפפונים ביצה קשה קופסת גבינה לבנה ל שולחן של 16 אנשים. ארוחת צהריים: שמן עם אורז שניצל שרוף או קבב לא מבושל שמן עם סלט ארוחת ערב, ערבוב של ארוחת הבוקר והצהריים. ככה לפחות הייתה הטירונות שלי בזיקים

neo6901

New member
א. בוקר

היא אותו דבר בכל בסיס ויש בה את כך מה שצריך מבחינה אריאותית

PaulGilbert

New member
מי מבשל בצבא? אוף... אני לא אוהב שמן

זה יהיה סיוט ../images/Emo128.gif שמעתי גם שהכל מפוצץ במלח, זה נכון??? אם כן אז זה דפוק,למה שכל אחד לא ישים כמה שבה לו.

Roni Black

New member
שמן כן...

מלח לא לפחות לא בעובדה פעם בעובדה אני זוכרת שהיתה פסטה... אמנם טבלה בשמן אבל חסרת טעם בכלל, ברגע שהוספתי לה מלח נהיה לה טעם, והיה טעים ממש... אבל בלי המלח זה היה כמעט לא אכיל...

Miss Tomato

New member
אכיל ביותר (לפחות בזיקים).

לפעמים יש אוכל לא מזוהה ומזוויע, אבל באותה מידה יש אוכל טעים. לרוב האוכל בר אכילה. "סלטים" זה בד"כ סלט ירקות (מלפפונים/עגבניות), סלק מבושל, חמוצים, זיתים, פלפלים, כרוב, גזר וכל וריאציה של אלה. לפעמים יש סלט פירות. מנות חמות כולל שני סוגי בשר (וצמחוני) ושתיים/שלוש אופציות של פחמימות (ירקות מבושלים חמים, פירה/אורז/פתיתים/פסטה/תפ"א/בטטות וכו'), סוג של מרק, וסוג של מיץ. בוקר/ערב יש סלטים, כל וריאציה שאפשר לחשוב עליה של ביצים, גבינות, מאפים וכו'. כל ארוחה השולחן מקבל כיכר או שתיים של לחם. בערב ובבוקר מקבלים גבינה לבנה או קוטג', בצהריים ממרח שוקולד פרווה מוזר עם פצפוצים (שהוא לא רע דווקא, בניגוד לשוקולד של מנות הקרב). בפריסות (הפסקות קצרות של רבע שעה במהלך היום -- ארוחת עשר/ארוחת ארבע/ארוחה בזמן שעת הטרום-שינה) יש פירות, לחם, אותו שוקולד פרווה ומים. תאמין לי, לחם לא יהיה חסר לך. {כל הנ"ל מתייחס לטירונויות של 00, 01 ו-02.}

ashk1a

New member
אם תידע..תצא אכשיו מצבא!!

עדיף שלא תידע שיבוא עליך בבוווום!! גם תלוי איזה בסיס אבל לא כ"כ משנה הכול חרא לפעמים זה חרא יותר טעים

ברוב בסיסי הטירונות

האוכל די רע. שאני הייתי בזיקים האוכל היה ממש רע בדר"כ. (חוץ מהמנת בשר, שעליה התקמצנו כאלו זה מינימום המבורגר מ"מוזס".) אבל ביחידות הבאות שהייתי האוכל היה טוב משמעותית!

בטירונות, היינו בעיקר בשטח..

כך שיצא שאכלנו לרוב מנות קרב! הכי טעים, זה ``מנה ללוחם`` שיש לך שם את החלבה של אחווה, ולא את הצה``לית.. וגם נוסף להכל קופסת תירס שממש משדרגת את האוכל!

ומה אני אמרתי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שהכי טעים זה "מנה ללוחם", ככה קוראים למנה המשודרגת... יש שם גם אננס..

למעלה