ל - SUNSHINE ../images/Emo9.gif
לדעתי יש סיכוי שהצבא יתעורר בערך שבוע לפני היום גיוס שלך ויראה שזה יום העצמאות (כי בטח כשקיבלת את התאריך עוד לא עשו את השינוי) ואז יודיעו לך שדוחים לך, אני מקווה בשבילך שרק ביום יומיים. (זו רק דעתי........) בכל אופן, אני יודעת שהרבה פעמים קורה בצבא ששולחים זימונים למיונים ורק שבוע לפני התאריך מגלים שזה יוצא חג או ערב חג או משהו כזה ואז מתקשרים לשנות את התאריך (למרות שמלשב"ים יודעים על זה מהיום שהם קיבלו את הזימון בערך). אז אני לא יודעת איך זה לגבי גיוס, אבל לא נראה לי שמגייסים בימי חג, במיוחד לא ביום העצמאות...... ובקשר לרוק עצמאות - אני מציעה לך להנות מהחגים שעוד נשארו לך לפני הגיוס (פורים למשל) עד כמה שאפשר במקום לחשוב על מה שתפסידי כשתתגייסי, כי תפסידי עוד המון חגים כשתהיי בצבא....
אני למשל מתגייסת עוד 5 ימים וזה נראה לי נורא נורא מבאס להיות בפורים בצבא בזמן שכולם נמצאים במסיבות הכי טובות של השנה... אבל זה מה יש! ולכי תדעי, אולי בכל זאת ידחו לך ותוכלי ללכת לרוק עצמאות (אני מקווה בשבילך!) אז סליחה על התגובה הארוכה, ואם את נורא במתח לגבי התאריך שלך אולי תתקשרי ללשכה ותגידי לכל הישנים שם שזה יוצא יום העצמאות! ושיהיה גיוס נעים!!!!!!!