מה נהיה....

*-*SUNSHINE*-*

New member
מה נהיה....../images/Emo4.gif

בנות ה27.4.. זה יוצא יום העצמאות(לא,זה לא סימלי ולא פטריוטי להתגייס ביום הזה!) ואמרו לי שאין מצב לגיוסים ביום העצמאות אז כאילו..מה נהיה?

*-*SUNSHINE*-*

New member
כאילו זה כן

אבל אני מפסידה את רוק עצמאות וזה.. ושלא נדבר על זה שבערב יום העצמאות אני מסדרת תיק לצבא..מבאס משהו לא? בקיצור-מה נההי עם התאריך הזה?!?!

Reut s

New member
בקטנה מותק אני מתגייסת גם בתקופה

הזאת ליתר דיוק 5 ימים לפנייך ב22 ורציתי להיו בבית ביום הזיכרון לחללי צהל שזה יום באמת קשה בשבילי מה גם שכולם באים לטקס בבית ספר אבל לאאאאא אני יהיה בטירונות....

NBGirl

New member
ביום הזכרון לחללי מערכות ישראל

משחררים לדעתי...

תיקון...

רק מי שיש לו במשפחה שכול מצד ראשון כל שאר השחרורים לפי דעת המפקד יש בכל בסיסי צה"ל גם טקס יום הזכרון משלהם אז מן הסתם לא משחררים

Reut s

New member
אני גם לא חושבת שהייתי רוצה

להשתחרר עם היום השני של הטירונות. יש לי גם קירבה משפחתית אבל לא מצד ראשון (בת דודה שלי)

B£NI

New member
שנה שעברה

שנה שעברה זה לא היה רוק עצמאות, זה היה ראפ עצמאות. כל הילדים הקטנים היו שם כדי לראות את סאבלימינל. X-:

*-*SUNSHINE*-*

New member
אז זהו

שדחו אותו כי ערב יום הזכרון יוצא בשבת וזה אז דחו את יום הזכרון ל26 ויום העצמאות ל27 ואושר
NOT!

NBGirl

New member
מה ?!

מתי נזכרו לדחות את כל הדבר הזה.. אחרי שהוציאו את הלוחות שנה ? כמה אופייני.. :) בכל מקרה, מה הבעיה שערב יום הזכרון יהיה במוצ"ש ?

הבעיה בזה היא

שזה מקשה על משפחות שכולות ששומרות שבת להתייחד עם זכרם של בני המשפחה שלהם כשזה יוצא בערב שבת........... ותמיד נזכרים במדינה לעשות דברים כאלה רק ברגע האחרון כשמישהו מתעורר ורואה שיש בעיה........

ל - SUNSHINE ../images/Emo9.gif

לדעתי יש סיכוי שהצבא יתעורר בערך שבוע לפני היום גיוס שלך ויראה שזה יום העצמאות (כי בטח כשקיבלת את התאריך עוד לא עשו את השינוי) ואז יודיעו לך שדוחים לך, אני מקווה בשבילך שרק ביום יומיים. (זו רק דעתי........) בכל אופן, אני יודעת שהרבה פעמים קורה בצבא ששולחים זימונים למיונים ורק שבוע לפני התאריך מגלים שזה יוצא חג או ערב חג או משהו כזה ואז מתקשרים לשנות את התאריך (למרות שמלשב"ים יודעים על זה מהיום שהם קיבלו את הזימון בערך). אז אני לא יודעת איך זה לגבי גיוס, אבל לא נראה לי שמגייסים בימי חג, במיוחד לא ביום העצמאות...... ובקשר לרוק עצמאות - אני מציעה לך להנות מהחגים שעוד נשארו לך לפני הגיוס (פורים למשל) עד כמה שאפשר במקום לחשוב על מה שתפסידי כשתתגייסי, כי תפסידי עוד המון חגים כשתהיי בצבא....
אני למשל מתגייסת עוד 5 ימים וזה נראה לי נורא נורא מבאס להיות בפורים בצבא בזמן שכולם נמצאים במסיבות הכי טובות של השנה... אבל זה מה יש! ולכי תדעי, אולי בכל זאת ידחו לך ותוכלי ללכת לרוק עצמאות (אני מקווה בשבילך!) אז סליחה על התגובה הארוכה, ואם את נורא במתח לגבי התאריך שלך אולי תתקשרי ללשכה ותגידי לכל הישנים שם שזה יוצא יום העצמאות! ושיהיה גיוס נעים!!!!!!!

nofar155

New member
דרך אגב רוק עצמאות....

אני מיחצ"נת לרוק עצמאות כל שנה וכרטיסים מוזלים אז אל תשכחו אותי השנה...

h o l e

New member
מתי זה יוצא בידוק??

באיזה יום תאריך ושעה? אני מתה ללכת!!!! שנה שעברה היה כל כך כיף!!!

למעלה