מה? נגמרו השחיתויות?

ginat

New member
מה? נגמרו השחיתויות? ../images/Emo101.gif

קשה לי להבין לאן נעלמו השחיתויות. אני לא מתיימר לחשוב כי בטעות הצלחנו לפתור כבר את כולם... אז קדימה תזינו אותנו. מלאו את דפי הפורום. בשביל זה אנו כאן. צוות כלבוטק.

יש בעיתונות . תיקח מישם

העיתון מלה בשחיתויות . במיוחד היום עים המילגות או דומה לזה

שחרג

New member
סודה קלאב

חברת סודה קלאב יצאה במבצע חבר מביא חבר. כל מי שמצרף לקוח לחברה מקבל לביתו צ´יק על-סך 50 ש"ח. בחודש מרץ צירפתי את אמה של אשתי כלקוחה של סודה קלאב. במהלך חודש אוגוסט נזכרתי שלא קבלתי שום פיצוי והתקשרתי לחברה. התקשרתי לחברה והתרעתי על כך. הבטיחו לי שאקבל את הפיצוי. בחודש אוקטובר התקשרתי שוב ושוב אותו סיפור. ב11 בנובמבר שלחתי מכתב למנכ"ל החברה והפלא ופלא הגיע הצ´יק לביתי ב21 לנובמבר, אבל להפתעתי הגיע צ´יק על סך 35 ש"ח בלבד. לאן נעלמו 15 ש"ח??? אני בטוח שאני לא הלקוח היחיד שחברת סודה קלאב "מושכת אותו באף", מפתה צרוף לקוחות חדשים תמורת פיצוי כספי ולא מפצה ולא כלום. חברת סודה-קלאב מצטיירת כחברה שאינה עומדת בהתחייבותיה , ו"עובדת על לקוחותיה".

אתה משווה בין

מיפעל סודה קלאב. לבין נוכלים שחשבו על כל ההבתים המישפטיים. איך לרמות ראיתה את הדובר שלהם בטלויזיה . מה הוא אמר .זה אנשים מבוגרים הם יודעים על מה הם חתמו ,ואיזה ביטחון הוא דיבר . אני תבעתי את שיכון ופיתוח על סריטות בבלתות . השופט בה הביתה ראה ופסק 15000 ש"ח לטובתי , שיכון ופיתוח שלחו ציק . אבל הנוכלים ישלחו .

ronnyi

New member
תנסו לבדוק

את עיתון 7 ימים של ה- 16.11.01 ותראו מה זה שחיתות... על חברת עמית קשר אמת בע"מ,שכרגע אני נמצא במשפט איתם על משהו שלא עשיתי,וכפי שתוכלו לראות בכתבה יש עוד רבים כמוני... אם זו לא שחיתות,אני לא יודע מה כן...

למעלה