מה משך הבישול לצלי כתף?

סימונה 5

New member
המדריך המצולם להכנת כתף בקר

אופן ההכנה בתמונות על פי מתכון של חני פרבר

טלאית321

New member
../images/Emo124.gif אחשל????...הכה את המומחה

לבשר. בא לי הפעם להכין את האנטיריקוט בסיר כבד על הכיריים ולא בתנור,יש אישור? תודה רבה.

סימונה 5

New member
מואה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifמגחגחת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אם לא הקמצן

הקטן שגר בתוכי הייתי עושה הכלללללללללללללל מאנטריקוט, גם מילוי לקובה

אחשל

New member
פחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif...

זמנים טובים הגיעו, שבשלניות משובחות כמוך מבקשות ממני "אישור"
... מה תעשי עם האנטריקוט בסיר כבד על הכיריים
צלייה ממושכת פשוט תייבש אותו לדעתי
. לגבי טחינת הבשר שהציעה סימונה - בהחלט נכון - המברוגר משובח עושים מאנטריקוט טחון, או עדיף - קצוץ
.

טלאית321

New member
לא מתכוונת לטחון את האנטריקוט

טוב נו?! ילך לתנור
אבל, טחנתי כמות נכבדה בשר פילה+ורד הצלע+שומן כבש משמש אותי יופי. סימונה מה לעשות עם עוד הרבה בשר פילה?

סימונה 5

New member
או להכין המבורגר , זה יצא מצויין עם

פילה טחון פעם אחת, אבל עשוי מדיום רייר מי שמכיר ואוהב המבורגר של אגאדיר מאת: סימונה 5ו 11/10/05 | 08:43 המבורגר של אגאדיר מתכון של השף יענקלה שיין ממסעדת "אגאדיר בר בורגר", תל אביב והרצליה. מאת: על השולחן כשר מצרכים חומרים ל-4 מנות (במשקל 250 גרם כל אחת): 1 ק"ג אונטר-ריב (הנתח בין הצוואר לאנטריקוט) טחון גס שמן זית 1 בצל בינוני קצוץ דק 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי שמן לטיגון להגשה: חסה, פרוסות עגבנייה, טבעות בצל, מלפפונים כבושים אופן ההכנה 1. מחממים במחבת מעט שמן זית. מטגנים בצל עד שהוא שקוף. מסננים ומצננים. מקפלים את הבצל לבשר. מתבלים במלח ופלפל. יוצרים 4 קציצות (אפשר להכין עם רינג להמבורגר). 2. מחממים שמן במחבת. סוגרים את ההמבורגר כדקה מכל צד. 3. מעבירים את ההמבורגרים לגריל פחמים או לגרידל (משטח צלייה) חם. צולים דקה-שתיים, עד שהשוליים נראים מוכנים וצבע הבשר משתנה. הופכים ומטגנים גם את הצד השני. 4. מגישים בתוך לחמנייה עם ירקות ומלפפון כבוש.

טלאית321

New member
סימונה סוף סוף יצאה ממך .....

ישועה
יופי של רעיון לניצול הבשר (רוצה משלוח חינם?) תודה רבה

סימונה 5

New member
אם היית מציעה קודם, אולי לא הייתי

צריכה להזמין בטייק אווי בבקשה, וחג שמח

למעלה