או להכין המבורגר , זה יצא מצויין עם
פילה טחון פעם אחת, אבל עשוי מדיום רייר מי שמכיר ואוהב המבורגר של אגאדיר מאת: סימונה 5ו 11/10/05 | 08:43 המבורגר של אגאדיר מתכון של השף יענקלה שיין ממסעדת "אגאדיר בר בורגר", תל אביב והרצליה. מאת: על השולחן כשר מצרכים חומרים ל-4 מנות (במשקל 250 גרם כל אחת): 1 ק"ג אונטר-ריב (הנתח בין הצוואר לאנטריקוט) טחון גס שמן זית 1 בצל בינוני קצוץ דק 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי שמן לטיגון להגשה: חסה, פרוסות עגבנייה, טבעות בצל, מלפפונים כבושים אופן ההכנה 1. מחממים במחבת מעט שמן זית. מטגנים בצל עד שהוא שקוף. מסננים ומצננים. מקפלים את הבצל לבשר. מתבלים במלח ופלפל. יוצרים 4 קציצות (אפשר להכין עם רינג להמבורגר). 2. מחממים שמן במחבת. סוגרים את ההמבורגר כדקה מכל צד. 3. מעבירים את ההמבורגרים לגריל פחמים או לגרידל (משטח צלייה) חם. צולים דקה-שתיים, עד שהשוליים נראים מוכנים וצבע הבשר משתנה. הופכים ומטגנים גם את הצד השני. 4. מגישים בתוך לחמנייה עם ירקות ומלפפון כבוש.