מה לעשות אני לא מסוגל יותר !

guydotan

New member
מה לעשות אני לא מסוגל יותר !

שלום שמי גיא ואני מאזור הצפון אני בן 23 ! ונמאס לי !!! כל כך נמאס לי !!!! לא מגיע לי כל התחושת בלבול וחוסר נוחות הזו .. למה ? למה לי ? הייתה לי חברה שנה ו תשעה חודשים יצאנו אהבנו חלקנו את כל מה שאפשר לחלוק ידעתי שכשאשתחרר מהצבא אני אהיה איתה ידעתי מה יהיה השם של הילד שלנו וזה לא שפיתחתי יותר מידי ציפיות ... זו היא זו שגרמה לי לפתח ציפיות היא כל הזמן הייתה זו שאמרה לי עד כמה היא אוהבת וכל כך חנקה אותי מבחינת האהבה שלה והייתה קנאית אובססיבית שזה דיי החמיא / עצבן אותי ... איך יכול להיות שכל זמן שהייתי והתייחסתי אליה מגעיל ובקושי הראתי לה שאני אוהב וכל כך !!!! דווקא כשהראתי לה שאני אוהב אז היא בגדה בי ולא עם אחד עם 3 גברים בו זמנית !!!! איך היא בגדה בי ! בחברים שלי ! בהורים שלי שכל כך אהבו אותה ונפגעו גם כן רק שהם לא מראים זאת ! כבר 9 חודשים אנחנו פרודים .... לא היה יום שלא חשבתי !!! הזמן רק עושה לי רע !! אני לא יכול לחשוב על המחשבה שאני אחזור אליה כי היא מגעילה אותי מהבחינה שהיא הייתה עם כל כך הרבה גברים .. אבל אני גם כל כך אוהב ומחכה לרגע שאחבק אותה שוב כאילו יש לי מן פיצול אישיות כזה .. לפני חודש היא התקשרה אלי וספרה לי שהיא נסתה להתאבד עם גלולות " שיחקתי " אותה כאילו שזה לא מפריע לי אבל הצעתי לה עזרה שאלתי אותה למה ? והיא אמרה שזה לא בגללי אלה בגלל החבר האחרון שלה !! אמרתי לה שתהיה בריאה וסגרתי לה את הטלפון בפרצוף !! כואב לי .. אני עצבני כלפי עצמי וכלפי הסביבה שלי אני מתנהג מגעיל לאמא ואבא שלי ששואלים כל הזמן מה קרה ואני עונה בכלום עם פרצוף חמוץ ומסתגר בחדר !!!!! כי באמת נמאס לי . בנוסף לכל הצרה הזו אני אחרי צבא אן לי תעודת בגרות ולא מקבלים אותי לשום אוניברסיטה אני לא חושב על התאבדות אבל אני רוצה לברוח להתרחק מההיא שבגדה בי שדרך אגב גרה רחוב אחד ליד !!!! אני לא יכול יותר אני מגעיל .. ועם בחורות אני מתחיל בכח בכדי לשכוח !!! ואז אני שוכב איתן וזורק אותן ורע לי עם זה כל כך כי אני כאילו נוקם בה אבל אני כל כך מגעיל !!!!!!! מה אני עושה עם כל התסבוכת שהכהסתי אליה !!! ואל תגידו לי שכל זה בגלל שמשעמם לי ..... כי לא משעמם לי בכלל אני רב היום עובד !!! ויש לי שעה וחצי לפני שאני הולך לישון לחשוב !! וזה לא מונע ממני גם באמצע העבודה לחשוב עליה !! אני רואה תמונה / שומע שיר וכל דבר מזכיר לי אותה אפילו השמיכה שאני ישן בה !!! אני נשבר רגשית ומנטלית ונמאס לי מזה !!!!!!!!!!! למה ? !!! למה אני !!!! [דובי]

היי גיא....אני רק בת 15 אבל..אנסה..

שוב היי לך.... ת´אמת אני בטוחה שאין לי מושג מה אתה מרגיש-בחיים לא היה לי מישהו יותר מחודשיים! ובכלל לא היו לי יותר מידי חברים(אולי 3) יצאתי עם כמה אבל לא הלך....אני כזאת שגורמת לדחיה.... אז ככה....אני לא אומרת שאתה משועמם-חס וחתולה(אוף עידו היה אומר ככה) אבל אם אתה מאמין ש"צרת רבים חצי נחמה" אז.... לפני שלושה ימים ניתקתי קשר עם מישהו שהיה לנו קשר טלפוני שלושה חודשים...לא נפגשנו אבל היינו מדברים 3 פעמים ביום... היינו מעירים אחד את השני..והיה ממש נחמד... אבל-אני בת 15...עידו בן 26...זה לא זה! הכחשתי והדחקתי הכל-אפילו שידענו שלא יצא כלום... ואז בשבוע האחרון רבנו קצת-לא ריבים סתם ויכוחים קטנים.... ואז היינו רבים על-"למה את תמיד גורמת לריבים האלו?" ותמיד אני הייתי אשמה-ואז הייתי בוכה כי עם כל המצב הזה...עוד יש לי בעיות אחרות... אז כמובן שאני יוצאת מגעילה כמו תמיד והוא המלאך התמים שסך הכל אוהב ומת לדבר איתי ואני יוצאת רעה כשאין לי זמן או אני בטלפון אחר או.....מליון ואחת סיבות אחרות... אז לפני שלושה ימים נפגעתי מאוד ודיברתי עם ידיד שלי והוא התעקש שאני אקח פסק זמן-ואמרתי לו שלקחתי כבר ואני יודעת שזה רע לי אבל אני "מכורה" אליו.... ולא יכולה בלעדיו.... אבל הוא התעקש-וכתבתי לעידו בצ´ט שזה כואב לי מספיק ונמאס לי לבכות ואח"כ להתנחם במילים היפות שלו:פשוש שלי..נסיכה...ואני אוהב אותך הכי בעולם.... ונמאס לי...וכואב לי...ודי! אנחנו מנתקים קשר....ושלא ינסה לשנות את דעתי.. אבל כמובן שהוא לא ויתר וכתב לי דברים "יפים" אבל לא עניתי לו-פשוט דיברתי עם הידיד בטלפון ובכיתי לו.... יום אח"כ הוא צלצל וניסה להגיד לי שזאת טעות-ניסיתי לחסום אותו כי ידעתי שאני אשבר ואמשיך חלדבר איתו-אבל למזלי הרב אותו ידיד שעזר לי לפני כן היה בקו של הבית(עידו צלצל לפלאפון) והוא הזכיר לי שאני החלטתי משהו...אז עם עידו ניתקתי בהרגשה רעה ביותר-והרגשתי כלבה! אבל ניתקנו... ובגלל שזה כ"כ טרי אז כל דבר מזכיר לו אותו-הדובי שקנו לי ליומולדת שקוראים לו דושדוש על שם עידו(ככה קראתי גם לעידו) והשיר "לא קלה לא קלה דרכנו...ופניך לפעמים כה נוגות...." שהיה שר לי מלא... וגם השיר החדש של שלמו ארצי-"להציל אותך" שהקדיש לי כבר 4 פעמים...ושרנו אותו ביחד מלא בטלפון....כי הוא כ"כ מתאים לי "....להציל אותך אפילו מעצמך...." בקיצור קשה לי-מאוד אפילו.... אבל אין מה לעשות-חייבים להמשיך הלאה! אני מאמינה שזה קשה-ואתה בטוח מרגיש רע מאוד-הרבה יותר ממני.... אבל גיא-תחשוב על זה טוב..ותתן קצת לשכל לגבור על הרגש...ותבין-שדי! אתה צודק...ואתה לא יכול לחזור אליה והיא מגעילה אותך לרוב... הצד שרוצה אותה זה אותו צד ש"מכור" אליה ולאהבה שלה.... אבל זה יעבור גם לו! מאחלת לך המון המון בהצלחה... ושולחת לך
ענק ענק.... ביי ביי....והמון המון הצלחה ו"שיקום מהיר" ירח
!

Vsilver NJ

New member
גיא...

קודם כל, טוב שבאת לפה... כולם תמיד שמחים לעזור. אתה עדיין אוהב אותה, נכון? אבל שונא אותה, נכון? בגלל שהיא בגדה בך ומתנהגת כמו כלבה (תסלח לי על השפה...). ממה שאני מבינה, כנראה שזו היתה אהבה ממש גדולה, אבל כנראה שאתה אהבת אותה יותר משהיא אהבה אותך. שים לב גיא, כל הדרכים מובילות למסקנה אחת... שהיא יצאה מזה מניאקית לאללה. דבר ראשון אסור לך להאשים את עצמך, כי אולי זה מה שקורה. למה אתה? למה כל אחד אחר? מה שקורה לך זה לא אישית נגדך... זה לא דווקא אתה... באמת שלא. פשוט דברים כאלה קורים. פרידות כאלה מתרחשות לפעמים, וכל מה שנותר לעשות זה לקום על הרגליים ולשחק אותה בסדר. ולנסות להתגבר. כן כן די מטומטם לומר את זה כי אולי אני לא יודעת איך אתה מרגיש. סביר להניח שאני באמת לא יודעת. אבל זה כל מה שיש לומר... אתה פשוט צריך להבין שתמצא יותר טובות ממנה. מי יודע, אולי אחת מאלה שאתה שוכב איתן וזורק אותן תתברר כבחורה ממש מקסימה שתשכיח ממך את כל הצרות? מקווה שעזרתי, וששתחיל לחשוב יותר חיובי... תמשיך לכתוב.
ג´ודית.

למעלה