מה לעזאזל מתקרב לכדור הארץ?!

מה לעזאזל מתקרב לכדור הארץ?!

לפי הכתבה מסתבר שפרויקט סט"י לא הופסק סתם, הממשלה והצבא האמריקאי השתלטו על האנטנות של סט"י כדי לעקוב אחרי יותר מעצם אחד ענקי שנמצא בדרכו לכדור הארץ... הספקולציות באשר לטיבו של העצם נעות מההשערות כמו: "תיבות נוח" שבאות להציל את תושבי כדור הארץ מהאירועים הקטסטרופלים שעתידים לפקוד את הכוכב... חוצנים עויינים שבדרכם לכדור הארץ על מנת לשעבד את בני האדם... כרגע העצמים האלה נמצאים מעבר למסלול של פלוטו, גשושים שנשלחו לצלם אותם הושמדו... אם מעתיקים את הקורדינטות: 19 25 12-89 45 03 ועושים זום באתר של מפת הכוכבים(SKY MAP) ניתן לראות במה מדובר (זה הדבר הכחול בעל הצורה המוזרה)

levincor

New member
לימור הקישור למפה לא טוב

אנא תני קישור מדויק יותר, או שתעלי את המפה חוצמזה אם תוכלי לתת אינפורמציה מה ומי זה האתר שהמלצת, כי הכתבה יותר מזכירה משהו מסרט בדיוני מאשר עובדה אמיתית. האם אפשר בכלל לבדוק את הכתבה הזאת?

קישור אחר:

הקלדתי את הקורדינאטות לטלסקופ של נאס"א וקיבלתי את אותה התמונה...

the breezer

New member
נראה כמו ענן גז או פלסמה

איך הסיקו שהוא זז ממקומו ומתקרב אלינו בדיוק של 100%?

התמונה בצבע:

אין לי מושג אם זה ענן גז או פלסמה... מה שכן יש ביו- טיוב, תמונות של הדבר הזה מלפני שנה והיום הוא נראה יותר ברור ממה שהוא נראה קודם

לימור, מעולה.. ותודה !

בחלט מעורר תהיות לא מעטות. בנוגע לאמינות האתר - עליו מצביע לוינכור, בהחלט צריכה להיבדק. ובנוסף, צריך לבדוק אם סאט"י אכן הפסיקה את פעילותה, כמצוין בקישור.

levincor

New member
זאת שאלה לאסטרונומים מקצועיים בלבד ../images/Emo13.gif

כל מה שעולה כאן בנושא תזוזות כוכבים או אי התאמות במפות כוכבים,אלו ספקולציות ללא כל בסיס !!! זה מאד מסוכן להעלות דברים כאלה כאילו שיש לזה איזה פשר סודי וקוסמי עבמיסטי. אני לא מכיר כאן בפורום מישהו שהוא אסטרונום מומחה שמכיר ויודע את מפות השמים,שצופה בהן כל הזמן ומנטר את השינויים,היודע כיצד מתנהגים גרמי השמים ברמה הפיזיקלית וכיצד הם נעים בזמן ובמרחב. אני לא חושב שיש למישהו בפורום את הידע כיצד באמת לבדוק ולהבין צילומי שמים. אם יש כאן מישהו כזה אשמח לשמוע את דעתו. צריך להזהר בהצגת חומרים והעלאתם.זה שיש היום תוכנות נוחות וידידותיות לשימוש כל דיכפין,המראות את מפות השמים בזמנים נתונים עם אפשרויות קידוד ניטור זום והרחבה ,בטח לא הופך את מפעילי התוכנה למבינים באסטרונומיה ובפשר תנועת כוכבים. זה פשוט לא רציני מצדנו לשאול שאלות ולהעלות השערות למה ואיך לגבי מפות השמים, וכאשר דברים כאלה עולים יש להם מטרה. אין בדיוק קשר בין האתרים שנותנים את מפת השמים, לבטח יש שינויי זמנים ורמות צילומים שונות. זה שמוצאים שוני בין 2 צילומים זה מגוחך שאנחנו כעבמיסטים נחווה דעה על כך.......... יתכנו הרבה מאד הסברים ופרשנויות ונדמה לי שזה מסוכן מאד להגיב לענין לפני שמומחה אמיתי יחווה דעתו. לשים לב במיוחד שהחומר גלוי באינטרנט ולא תוכל להיות הסתרה כיון שברור ובמידה ויש כאלה תזוזות ,אזי מישהו באיזה מצפה או חוג אסטרונומי יבדוק ויגיב על כך ברמה המקצועית!! בקיצור יש אלפי תזוזות בשמים בגרמי השמים ובינם. כאשר מדובר בתופעות שמרחקן מכאן בלתי נתפס ואולי נמדד בשנות אור, מי אנחנו בכלל שנתיחס לכך כאשר זה עדין לא הוכח בכלל. מי שחשוב לו הענין ,יתכבד וישאל אסטרונום מומחה . ואח"כ יציג את ההסבר כאן בפורום.

ETNDAS

New member
מצטרף לדעתך

העצם לא מוכר. אך עושה רושם של ענן גז.

אני פשוט חייב להגיב

פשוט כי אלו קישקושים. קודם כל הפרוייקט לא הופסק ואני ממש לא יודע מי המציא את הכתבה המוזרה הזאת, מה שטוח הוא בכלל לא יודע שסט"י זה לא פרוייקט ממשלתי אלא פרטי לגמרי ולכן הוא גם מקשקש כשהוא אור שהממשלה החליטה להפסיק את הפרוייקט. פשוט נורא מפריע לי שמפרסמים כאן בפורומים כל מיני שמועות שאין להם שום קשר למציאות וישר הופכים כל אבן ומטאור לאיזו חללית מסתורית ועוד ממציאים כל מיני סיפורים פיקנטיים מסביב. אז אני יודע שאמרתי שאין לי מה לחפש כאן, אבל במקרה הצצתי וכשראיתי את זה החלטתי שאני חייב להגיד את הדברים למען האנשים המזדמנים שנכנסים לפה. זה פשוט לא יאומן איך אתם נופלים בפח של כל מיני פנטזיות.

hamamin

New member
גם לא יאומן כמה שאתה חושב

שכולם טיפשים ואתה חכם. וגם איש נדיב שמנדב לנו מחוכמתו בנון שלאנטיות---- כאילו כזה. איזה מזל שיש לנו אותך מאחורי הגדר.

ככה זה אצלכם

כשמראים לכם את המציאות ואתם מגלים פתאום שקפצתם מעל הפופיק, אז במקום להבין ולהפנים אתם מתנפלים על מי שעושה קצת סדר, עוקצים ומעליבים אותו. אולי במקום לעשות לי ניתוח אופי תגיב על הדברים לעניין?

apache64a

New member
אתה אנרכיסט אומנם אבל הפעם חייב להסכים איתך

באמת נשמע ונראה כמו קישקוש. לפי מה קבעו ש"הממשלה השתלטה על סט"י...? כי מישהו קרא את זה באתר כלשהו?

the breezer

New member
אני מציע העלאת דרגה, חסר פה סדר באמת, ואתה

עושה יופי עבודה של רס"ר משמעת. הוסמכת.

levincor

New member
פניה לאנרכיסט האדום

אל תתפלא שחלק מהתגובות לדבריך לא בדיוק לרוחך. למעשה אתה עושה הכל כדי לקבל תגובות מהסוג הזה . גם אם הדעות של אחרים לא מקובלות עליך יש דרך לומר ולהציג זאת. לדוגמא, לכתוב שחלק מההודעות כאן הם קישקושים זה חצית קו שעליה יש כאלה המגיבים ישירות. גם לי הדברים נראים אחרת ולא התיחסתי לדברי אחרים כקשקוש. האמת שכבר כמה זמן נראה שדבריך בפורום הם לא לצורך הפעילות הרגילה שלו ,אלא לערער את יסודות הפורום בצורת זלזול במשתתפיו ובדבריהם. אפרופו דבריהם , אז סט"י כן מומן ע"י הממשל בארה"ב לתקופה עם הפסקות. עכשיו הוא ממומן באופן פרטי. רק שצריך להדגיש שחלק ממערכי האנטנות בהם הם משתמשים גם היום,שייכים לנאס"א ולגופים ממשלתיים אחרים או הממומנים ע"י הממשל בצורה זאת או אחרת (נאס"א היא גוף השייך לממשלת ארה"ב כידוע לך). אם יש לך השגות על הפורום, היה עדיף שתפנה להנהלת הפורומים ותאמר שם מה שיש לך לומר על כך במקום להמשיך ולפגוע באנשים אחרים בפורום. הבינו כאן כבר את נטיתך ונאמנותך לאנשים אחרים . לאף אחד אין עם זה בעיה. רק שלהמשיך במעשיך זה כבר פשוט מפריע. הבנתי שיש לך מקום אחר הממלא את ציפיותיך בתחום העבמים במלואן ושם אתה חש ומרגיש טוב. אולי כדאי שתעשה את חשבון האישי שלך ותמצא את המקום הטוב ביותר עבורך כפורום. אני אישית הייתי שמח אם היית הופך למשתתף ידידותי יותר שמנסה להציג ולשכנע בעמדותיו ללא תלות בגופים אחרים. הייתי שמח לשמוע ממך מה יש לך להציע ולומר לנו, לך באופן אישי בלי לזלזל,בלי לבטל אחרים וללא השפעה. אז תראה שגם אם לא יסכימו איתך ועם דבריך , כולם בפורום יכבדו את דעותיך כאדם שיש לו מה להגיד. בשביל זה יש פורום!

חיים800

New member
שלום

גם אני רואה את זה נראה כמו כוכב טס לאט בלי רעש עד שאוו נעלם

למעלה