עד שתגיע התשובה, מספר תמונות נוספות מקטע א'.מה לדעתכם צילמתי?
טוב, אז אין לי ספק שזיהוי המקום אינו מהווה כלל בעיה, אבל האם תוכלו לנחש מהן העבודות שמתבצעות סמוך לגשר?
גשר 4מה לדעתכם צילמתי?
טוב, אז אין לי ספק שזיהוי המקום אינו מהווה כלל בעיה, אבל האם תוכלו לנחש מהן העבודות שמתבצעות סמוך לגשר?
שאלה הנדסית- מה אורך חייו של גשר רכבתי?גשר 4
קטן, צנוע, בוצע בתקופת האבן. השלט של הד"ר מכבד אותו ואת גשר 5 שמגיע אחריו.
ידוע לי שמתבצעות בדיקות תקופתיות על גשרי הרכבת.שאלה הנדסית- מה אורך חייו של גשר רכבתי?
כמה זמן עד שצריך לשפץ?
וכמה זמן עד שצריך להחליף?
בדקתי: הגשרים מתוכננים לאורך חיים מינימלי בןשאלה הנדסית- מה אורך חייו של גשר רכבתי?
כמה זמן עד שצריך לשפץ?
וכמה זמן עד שצריך להחליף?
תודה רבהבדקתי: הגשרים מתוכננים לאורך חיים מינימלי בן
100 שנה. ואכן, בר"י קיים צוות שמקיים בדיקות תקופתיות אחת לשנתיים לכל גשר.
מתי הוא בוצע באמת?גשר 4
קטן, צנוע, בוצע בתקופת האבן. השלט של הד"ר מכבד אותו ואת גשר 5 שמגיע אחריו.
בימי לינצ'בסקי העליזים.מתי הוא בוצע באמת?
פיזור מצעים לאורך התוואימה לדעתכם צילמתי?
קידוחי נפטמה לדעתכם צילמתי?
גשר ענבה - צילום ממזרח לכיוון מערבמה לדעתכם צילמתי?
חוץ מפיזור המצע, נראה שמתעסקים שם עם החיבור עם "קשת מודיעין"מה לדעתכם צילמתי?
זה האזור, אך אין זו הקשת למודיעין.חוץ מפיזור המצע, נראה שמתעסקים שם עם החיבור עם "קשת מודיעין"
שטח התארגנות?מה לדעתכם צילמתי?
שטח ההתארגנות של הקבלן.מה לדעתכם צילמתי?
רכבת לירושלים- מחלף ענבהשטח ההתארגנות של הקבלן.
סמוך למנהרה 2B - מנהרת המשך הקו מירושלים למודיעין, שאף היא הושלמה בתקופת האבן.
תשובה של בועז (עם שרטוט) מ 2012.....רכבת לירושלים- מחלף ענבה
על פי זיכרוני - יש גשר שמחבר מקצה אחד של מחלף ענבה (מהגשר מתחת לכביש 1) מלצד השני (בנוסף לגשר למתחבר לתחנת פאתי מודיעין) שמיועד לרכבת. אם כך- למה יש גםמנהרה ?

Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.