מה לדעתכם השיר האירי הטוב ביותר???

cody54

New member
מה לדעתכם השיר האירי הטוב ביותר???

אני חושב שלא כולכם אוהבים את השירים האירים שהיו באירוויזיון אבל בכל זאת... השיר האירי שלי הוא אירלנד 70 אחר כך יש כמה: אירלנד 92 אירלנד 97 אירלנד 2000 אירלנד 93 וקצת אירלנד 96

טליה ג

New member
גם אני הכי אוהבת את 1970

All Kinds Of Everything הגדול מכולם! את רוב השירים האיריים אני מאוד אוהבת, גם את הבלדות הקיטשיות שכל כך אהובות על האירים, רק שבשנים האחרונות זה כבר קצת נמאס שהם ממחזרים את אותה נוסחה שנה אחר שנה. מהשירים האיריים האהובים עלי ביותר: Wait Until The Weekend Comes - 1985 1980 - What´s Another Year 1987 - Hold Me Now 1979 - Happy Man 1990 - Somewhere In Europe 1992 - Why Me 1994 - Rock´ N Roll Kids 1995 - Dreamin 1997 - Mysterious Woman השירים הגרועים של אירלנד, לדעתי: 1988 - Take Him Home 1999 - When You Need Me

איליה.

New member
Dawn Martin - Is Always Over Now

שיר יפה, קול יפה ושם יפה. ואולי אני אוהב אותו כי הוא מקופח
רוב השירים האיריים זכו לכבוד המגיע להם (שזה בדרך כלל מקום ראשון) או כזה שאינו מגיע להם (1994), ורק 1998 מקופח.

Raami

New member
מסכים עם טליה - 1970 הכי טוב

ALL KINDS OF EVERYTHING הוא שיר מקסים. יש לו, דרך אגב, גירסה יפה מאד בגרמנית שנקראת ALLES UND NOCH VIEL MEHR . אני אוהב את רוב השירים של אירלנד (כן, גם ג´וני לוגן, מותר לכם לרגום אותי באבנים...) השירים האהובים עלי במיוחד: 1980 - WHAT´S ANOTHER YEAR 1985 - WAIT UNTIL THE WEEKEND COMES 1987 - HOLD ME NOW 1992 - WHY ME? 1994 - ROCK ´N´ ROLL KIDS 1995 - DREAMIN´ השירים הגרועים של אירלנד: 1988 - TAKE HIM HOME (חבל ששכחתי לרשום אותו ברשימתהשירים הכי גרועים בתחרות אי פעם. מגיע לו מקום של כבוד ברשימה) 2000 - MILLENNIUM OF LOVE. זה לא שיר איום, אבל סתם נדוש וחסר ייחוד.

חמשת הגדולים שלי מאירלנד

1. hold me now 2. rocknroll kids 3. why me 4. whats another year 5. כן כן millenium of love

זיו ש

New member
כמה שירים מקסימים שלא ציינתם

שון דאפי - if i could choose השיר השלישי שייצג את אירלנד בתחרות בשנת 67 וסיים במקום השני. קולם וילקנסון - born to soing - אחד השירים הטובים ביותר של אירלנד שסיים חמישי ב 1978 רד וינסנט הארלי - בלדה פשוטה when שפשוט כובשת מהפעם הראשונה ששומעים אותה בעיניי. ויש עוד הרבה טובים, ובכלל למרות שלא הגיעו לה 7 זכיות במיוחד לא על השירים שזכו, אירלנד תמיד שלחה שירים יפים וידעה לארגן תחרויות מעולות (עם תפאורות מעולות -94,95,88,97).

איליה.

New member
מעולם לא הצלחתי להבין

מה אנשים מוצאים בשיר When ולמה כל כך הרבה חובבי אירוויזיון אוהבים אותו. גם אחרי הרבה השמעות, לא הצלחתי למצוא את הקסם בבלדה הזאת.

avinor

New member
החמישייה שלי-קצת שונה מהשאר!!!

(1) 1976-WHEN בביצוע RED VINCENT HARLEY. ואגב איליה,לא רק שרבים מחובבי האירוויזיון אוהבים את השיר;אני יכול לומר לך,שבחתונות רבות שהייתי בשנתיים האחרונות-לא של חובבי אירוויזיון השיר משמש כנעימת הכניסה של הכלה והחתן.פשוט קלאסיקה שנעים תמיד לשמוע. (2)1977-IT´S NICE TO BE IN LOVE AGAIN בביצוע ה-SWARBRIGGS PLUS TWO. (3)1981-HOROSCOPE בביצוע SHEEBA. (4)1979-HAPPY MAN בביצוע CATHEL DUNN. (5)1993-IN YOUR EYES בביצוע NIAMH CAVANAGH.

למעלה