מה לגבי חיי האהבה שלכם?

מה לגבי חיי האהבה שלכם?

חוץ מהמסר שכולכם דאגתם להעביר שהאהבה הגדולה שלכם זה מתמטיקה או לימודים בכללי (בצחוק בצחוק :) גם אני לא ממש דאגתי להעביר אחרת) סמנו מה אתם בדיוק: רווק נשוי גרוש בפסק זמן רווק אבל בקטע מאוהב עד השמיים דלוק ומעוניין בקשר דלוק ולא מעוניין בקשר וכל מצב אחר בו אתם מצויים... אפשר להעלות כאן בעיות... ברור שפה זה לא פורום אהבה אבל כולם בגיל הנכון אז חשבתי על שרשור "ועוד"... ***ההודעה נכתבה בלשון זכר אך מכוונת לזכר ונקבה כאחד!*** ודרך אגב אני רווקה ...

רעיון נחמד ליאת

לא יודעת ממש מה לומר, אבל אני מקפיצה! אולי אני אגיב אח"כ.. אני צריכה ללכת עכשיו.

ChipsMan

New member
לא הרבה ../images/Emo9.gif

סה"כ אני לא מאוהב או דלוק.. אני סה"כ מתאבל על פספוס.

moon light2

New member
לא עשית מה שאמרתי לך נכון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

נראה לי שאני בהפסקה...הפסקה של 4 שנים בערך!!! אני מרגיש כאילו אין לי זמן לנשום,שלא לדבר על קשר רציני. האמת היא שבדה"כ הקשרים שלי לא היו רציניים,כי לא מצאתי מישהי שבאמת חשבתי שאני רוצה להיות איתה בקשר מהסוג הזה לתקופה ממושכת. ככה שבדה"כ הקשרים שהיו לי היו לתקופה קצרה וקלילים כאלו,לא במטרה להימשך...אני מניח שפשוט חיפשתי דברים אחרים בתקופה ההיא(של עד תחלית הסימסטר
). היום אני אפילו לא רואה מאיפה להתחיל...תמיד חשבתי שאחר כך יהיה זמן לקשרים רציניים יותר,ועכשיו אין לי זמן לעצמי שלא לדבר על יותר מזה. עכשיו הגעתי עוד פעם למצב של אחרי סימסטר "יבש" ואני מחפש את אותו סוג קשר שחיפשתי בעבר... לפחות לזה יהיה לי זמן הקיץ,איזו אנחת רווחה... פייד!

יוסי311

New member
כרגע אני מקבל מציצה מחברה שלי

לא אני לא כמוכם- חרשנים שיושבים כל היום מול המחשב וחושבים על הציונים. למען האמת אני עכשיו נמצא בבית של חברה שלי ומקבל מציצה של החיים.

וִיקוּש

New member
../images/Emo163.gif

אתה עוד יותר חסר חיים אם בזמן מציצה אתה כותב בפורום הזה.... אהה ואני דיי מרחמת על חברה שלך...

למעלה