מה לגביי תחנת רכבת " ההגנה "

מצב
הנושא נעול.

אייל xxx

New member
רב תודות ../images/Emo11.gif

פארק אשכול נמצא בדרום הארץ
כאן בקצה נחל לכיש
רב תודות

אוקיי ! ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo13.gif

אילוסטרציה הופיעה בשבוע שעבר!!!!!!!
צילמתי את השלט ממרחק 0 מ' !!!!! אנא עיין בארכיון הפורום !
אוקיי !

לא שמתי
לזה , אבל אם אתה אומר שזה מופיע בארכיון התמונות אז סבבה !
דרך אגב ........................... הגיע הזמן להחליף את האייקונים לאייקונים של האביב . ותדליקו אורות כדאיי ליראות ! . וכמו שדניאל פאר אומר בתוכנית " על גלגלים " : שימרו מרחק - כדיי שנוכל להיפגש ! .

ארזS

New member
פירומן יקר !

אוקיי !

לא שמתי
לזה , אבל אם אתה אומר שזה מופיע בארכיון התמונות אז סבבה !
דרך אגב ........................... הגיע הזמן להחליף את האייקונים לאייקונים של האביב . ותדליקו אורות כדאיי ליראות ! . וכמו שדניאל פאר אומר בתוכנית " על גלגלים " : שימרו מרחק - כדיי שנוכל להיפגש ! .
פירומן יקר !
שים לב : כולם מבקשים ממך ואתה "שם פס" על כולם. אני לא יודע אם אתה עושה את זה בכוונה או סתם מתוך הרגל מגונה. אבל זה ממש מפריע לקרוא את ההודעות שלך בצורה הזאת. תשתדל בבקשה לכתוב בצורה נורמלית כפי שכולם עושים. תודה מראש !

חס וחסה ../images/Emo12.gif אני מיצטער !

פירומן יקר !
שים לב : כולם מבקשים ממך ואתה "שם פס" על כולם. אני לא יודע אם אתה עושה את זה בכוונה או סתם מתוך הרגל מגונה. אבל זה ממש מפריע לקרוא את ההודעות שלך בצורה הזאת. תשתדל בבקשה לכתוב בצורה נורמלית כפי שכולם עושים. תודה מראש !
חס וחסה
אני מיצטער !
לא היתכוונתי לשים
על מישהו ! פשוט הודתי לאביתר שצילם וטרח לצלם בשבילי את האילוסטרציה של התחנה בתל אביב ונסע באופן מיוחד מירושלים . זה הכל .

ארז יקר ! אני ביקשתי מהפירומן

פירומן יקר !
שירים אלי טלפון בשעות היום ! לפי דעתי, אנחנו לא קולטים את העניין איתו נכון. לא צריך לכעוס עליו ! אני רק עכשיו הבנתי את העניין ! אם מה שאני חושב, נכון אזי אני מצטער אם התעמרתי בו ואני מצר על כך מאוד !

ארזS

New member
אני חושב

שירים אלי טלפון בשעות היום ! לפי דעתי, אנחנו לא קולטים את העניין איתו נכון. לא צריך לכעוס עליו ! אני רק עכשיו הבנתי את העניין ! אם מה שאני חושב, נכון אזי אני מצטער אם התעמרתי בו ואני מצר על כך מאוד !
אני חושב
שביקשתי בצורה יפה ומכובדת, ללא התעמרות או איומים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה