מה ישראלי בעיניי?

XמX של Wון

Well-known member
שדכן הרדיו ביבי הררי. אין יותר עממיקו ממנו. תמיד אופטימי, תמיד בא לשמח, גם כשקשה, בעיקר כשקשה, ביבי הררי ישפוך עליך את החצי כוס המלאה. רק הבוקר אני קם ושומע שבוגדי יעלון אמר שברצועת עזה עושים טיהור אתני. הלב שלי נפל לתחתונים מרוב שמחה. ואז קפץ חזרה לחזייה מרוב בהלה. כי אני יודע שכל פעם שקורה ליהודי משהו טוב, ישר מגיע שמאלני עם פרקליטות. וההיסטוריה כבר לימדה אותנו מקדמת-דנא שבכל עת ועת היה קם עלינו שמאלני עם פרקליטות לכלותנו. לפעמים קוראים לו עמלק, לפעמים המן הרשע, לפעמים היטלר, לפעמים שקמה ברסלר. אותה צוררת בשינוי גברת. אבל מה שמהרסנו ומחריבינו שוכחים זה שבכל בור ובור קם לעם היהודי הביבי הררי שלו, שעוזר לזמר מזרחי צעיר להתקדם ולקבל חשיפה. ולציבור המאזינים להתקדם על גבי הכחשה. אצל ביבי הררי אין טיהור אתני. יש תיאור אותנטי. זה לא אותו דבר. אצל ביבי הררי צה"ל לא עושה פשעי מלחמה. כי זה לא פשע מלחמה אם זה לשימוש אישי. במי זה פוגע אם מחלקת שריון מורידה כמה ערבים. ביבי הררי הוא ליברל שבמשך שנים מקדם ליגליזציה של פשעי מלחמה, או לפחות מדיניות של אי-הפללה. כמו ברוב מדינות אירופה. של שנות ה-40.

אותו דבר לגבי הטרדות מיניות. מזה הטרדה מינית בכלל. זה מושג נוצרי במקור. עוד המצאה של הפרקליטות. כשביבי הררי מגורה מבחורה יהודיה ונוגע בה בניגוד לרצונה זו לא הטרדה, זו זעקה לתשומת לב. זעקה של גבר בודד שהאג והיועמ"שית דיכאו וסירסו כל חייו. זו לא הטרדה, זו אתנחתא קומית קלה וטבעית מכללי הנימוס.

ודבר אחרון: עם עיניים עצומות, בלי לבדוק, אני אומר לכם שביבי הררי בטוח הולך עם סיכה של החטופים נעוצה סמוך ללב. בין אם הטריל מינית או לא, החטופים הכי חשובים לו. הכי. אחרי צה"ל, כי צה"ל זה כולנו. ואחרי הממשלה וראש הממשלה שהופכים כל אסון לנס, כל טבח לכיבוש, כל פשע למצווה, כל חטוף למצבה, כל מחאה לסופגניה, כל אונס לתקווה. ביבי הררי, העם איתך.

בתמונה: ביבי הררי אחרי שאכל סופגניה עם סמל החטופים ותרם שקל מתוכה למטה המשפחות, כדי שימשיכו לתמוך במדיניות הממשלה שדוגלת בהקמת התנחלויות ברצועה כתנאי לעסקת חטופים. אם החמאס כל כך רוצים עסקה, שיעזרו להקים מחדש את גוש קטיף.

למעלה