מה יקרה אם תגלו\תתפסו את החוקי\ת

• פותח הנושא kg9
  • פורסם בתאריך

kg9

New member
מה יקרה אם תגלו\תתפסו את החוקי\ת

בוגדים

נשואה1

New member
אחייך ואומר לו "לבריאות"

כל מילה אמת!!!!!!!!!!!!! בוקר טוב פורום

נשואה1

New member
Kg ?

תזכיר לי בבקשה את מהות המילה "מצפון"?
ו...לא, לא להשקיט. באמת מפרגנת לו מכל הלב. דרך אגב, בנימה של חצי וידוי: על כל "התפרפרות" שלו ידעתי, ממנו. נכון, היו תקופות שכעסתי, אבל זה עבר. היום, אם אדע שהיתה לו מישהי, בכנות אפרגן מכל הלב

לנשואה 1,למה?

את יודעת מה עשית לי עם התגובה שלך במילה "לבריאות" מה שעשית זה פשוט מאוד :גניבת זכויות יוצרים ! כן ,כך ולא אחרת גבירתי הנבחרת , אני מתפלא שלפתוח כך את הבוקר את בוחרת ! מה ?ידעת?הרגשת?שאני עומד לכתוב בדיוק את אותו הדבר? הקדמת אותי במספר שניות ,אך זה קרה כבר. ומה שנותר זה לקדם בחיוך את היום הנפלא ולחשוב ברגישות על התרגשות ואהבה. במילה "לבריאות ,את מדברת איתי אותה שפה.

נשואה1

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סבבה לו

אין לי שום בעיה עם זה. אנחנו לא מחוייבים זה לזו.

גם אני רציתי להגיד "לבריאות" אבל...

עד לא מזמן גם אני חשבתי: "לבריאות" ואפילו "הלוואי הלוואי הלוואי" שאתפוס אותו.....כמו שאמרו כאן "מין צ'ק פתוח...." אבל לא מזמן קלטתי כל מיני סימנים מחשידים....ותשמעו...צבט לי בלב. אז מה היה קורה ברגע האמת? באמת שאין לי תשובות. דבר אחד בטוח: הייתי נפגעת (קצת או הרבה לא יודעת), לא הייתי מפרקת את החבילה בגלל זה, והכי טוב הייתי שומרת את זה לכל צרה שלא תבוא..... יום נהדר לכולם!

צובט נו.........

בטח שצובט, מה לאנשים שבגדו לא צובט? אין להם רגשות? שירימו פה יד אלה שבגדו בלי למצמץ אבל כשנבגדו צבט להם ואפילו יותר מצבט!!!! בטוח יש פה כאלה!

למעלה