מה יימנע לדעתכם אנטשמיות?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הדרך של אנגליה
על רקע הזינוק באנטישמיות - הקהילות היהודיות בבריטניה יקבלו תגבור משמעותי של מערכי האבטחה: ממשלת בריטניה הודיעה על השקעה של יותר מ-250 מיליון פאונד (כמיליארד שקלים) בשלוש השנים הקרובות להגברת ההגנה על מוסדות וקהילות יהודיות. התקציב יאפשר תגבור של 500 שוטרים ברחבי אנגליה וויילס, שיחזקו את הנוכחות המשטרתית בשכונות יהודיות ויוצבו לאבטחת בתי ספר, בתי כנסת ומרכזים קהילתייםאו דרכה של גרמניה?
FB_IMG_1783936891590.jpg

בגרמניה, קריאות כגון "מוות ליהודים" נחשבות לעבירה פלילית חמורה של הסתה והתרת דם, והעונש המרבי עליהן בחוק יכול להגיע לעד 3 עד 5 שנות מאסר, בהתאם לנסיבות הספציפיות של האירוע. [ כאן 1]

lemner40

Well-known member
שהיהודים בישראל יפסיקו להיות כובשים , רוצחים וגנבים חסרי מוסר.
את הבעיה

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
שהיהודים בישראל יפסיקו להיות כובשים , רוצחים וגנבים חסרי מוסר.
את הבעיה
יהודים עם הכי הגון , וכל עוכרי יהודים הם הרעים ומשמצים את היהודים. לא יעזור לשונאי היהדות להשמיץ מתוך כאב שאינם יכולים לחיות בישראל עם אחיהם.

אנטי-נוצריות ואנטי-איסלמיות.
כמובן שיש יותר מהם מאשר יהודונים אז זה לא באמת כוחות....

ד"א אנטישמיות זה גם אנטי ערבים כי שני העמים האלה שייכים לאב שם.
אם כבר אנטי-יהדות.
anti-judaism.

ריקי זו אני

Well-known member
אבא שלי אישי, שלמען הסדר הטוב נזכיר שהאיש הזה עךה ארצה במה שמכונה 'העליה החמישית', אשכנזי לגמרי, יליד צ'כיה. שנסע לדבריו ברכבת באירופה (המערבית) וגבר שישב לצידו הסביר לו כמה חבל לאנושות שהיטלר לא סיים את העבודה...
המקרה הזה קרה בין סיום ה- ww2 לבין מאי 1948...
המסקנה של האיש החכם הזה (אביו של בעלי) היתה כבר אז... שאין כ"כ קשר בין יהדות לבין האנטישמיות... ובין יהודים לבין אנטישמיות.
מכיוון שאני לא פגשתי אנטישמיות... אני מקבלת את המסקנה הלא נעימה... של חמי.

למעלה