מה יהיה איתכם?

מה יהיה איתכם?

בדף הנוכחי יש שרשור לשאלות שמופיע די בראש, ועד לפני כמה שעות היה נעוץ, ובכל זאת אנשים פותחים הודעות חדשות בנוגע לשאלות - אם אתם דואגים שאני אהיה חסרת תעסוקה אז הסירו דאגה מלבכם, המעסיקים שלי והמרצים באוניברסיטה דואגים לכך שיותר מדי זמן פנוי לא יהיה לי. ובמילים אחרות - בבקשה תשרשרו, כבר כואבת לי האצבע...

train

New member
אולי הפיתרון זה להיות קצת

"חסרת רחמים" ולמחוק מדיי פעם...

tenen

New member
זה לא פיתרון יעיל בד"כ,

בדרך כלל בכל פורום (לא רק כאן) הכותבים מתחלקים ל2 הכותבים הקבועים והכותבים החדשים. כאשר כותב קבוע מפספס זה כמובן לא בכוונה ולכן אין יתרון ללמחוק את הודעתו שהרי זה לא שהיא נפתחה במיוחד לצורך השגת תשומת לב רבה יותר מאשר הודעה בתור שרשור ובכלל כותבים קבועים כמעט ולא מפספסים. כאשר כותב חדש, לפעמים אינו מכיר את נהלי הפורום, השרשורים הקבועים בו, ורוח הפורום, במקרה כזה הודעה נעוצה כמו שיש עכשיו עוזרת ל3 ימים ועוד יום עד 3 ימים שהיא יורדת מהדף הראשון מכיוון שאף אחד לא באמת קורא את תקנון הפורום בו הוא מתחיל לכתוב לפני שהוא כותב. גם אין טעם למחוק הודעה של כותב חדש כזה מ2 סיבות: הסיבה הראשונה היא שלא מענישים טרם מזהירים והרי אותו כותב חדש לא הוזהר. הסיבה השניה היא כי בפורום שבו רוצים לקלוט כותבים חדשים וזה רוב הפורומים בתפוז, למחוק את ההודעה הראשונה או השניה שלהם לא ממש יעודד כותבים חדשים להמשיך לכתוב ולכן סותר את המטרה. פתרונות שבד"כ עובדים הן סימון השרשורים המיוחדים בסימון בולט יותר או השארת הודעה נעוצה בכל עת.

הסיבה שאני לא אהיה "חסרת רחמים"

זה כי פשוט אני לא אוהבת להיות כזאת. בניגוד למה שtenen אמר, למחוק הודעות שלא משורשרות ו/או מוקפצות זה דבר שמקובל בכמה וכמה פורומים והוכיח את יעילותו, ובמצבים מסוימים יכול להיות שגם אני אנקוט בזה.

חוזרת בי - מודיעה עכשיו

ההודעה הבאה שלא תשורשר תימחק. לא ייתכן שבזמן שהשרשור של השאלות וההודעה שבתחילת השרשור הזה נעוצים, ואנשים עדיין לא משרשרים. למי שלא הבין: כל הודעה חדשה דוחקת את השרשורים האחרים למטה, ובפורום הזה יש הרבה חברים עם הרבה שאלות, ואם כל אחד יפתח הודעה חדשה לשאלה שלו, יווצר מצב בו רוב השאלות ידחקו לדף השני והשלישי וחבל. אני מקפידה לנעוץ את השרשור של השאלות, הוא לא מתקפל כפי ששמתם
ולכן אין שום סיבה להתעלם ממנו.

למעלה