מה זה ? ? ?

man15

New member
מה זה ? ? ?

מה זה גרעין ? ? ? לדוגמא הקומונרית שלי הייתה: "בגרעין נטשה" מה זה פיצחויה? ? ?

גרעין...

שלום אביחי, גרעין זו שכבה בנוע"ל שכבה (י"ב) למשל אתה בשכבה ט´ אז אתה נקרא בשכבת "חושלים" כל שכבות הנוע"ל: ד´- ניצנים ה´- עמלים צעירים ו´- עמלים בוגרים ז´- חותרים ח´- מגינים ט´- חושלים י´- בונים יא´- מעפילים יב´- גרעין -------------- - זה הכול... פשוט וקל...
- דודי, קן מיתר

man15

New member
תודה

תודה רבה דודי ! ! ! אז יהנו אני אמור להיוץ "חושלים" מה זה ? ? ? בכלל השמות האלו ? ? ? לא משנה תודה שהסברת לי

אני חושב שדודי נסחף קצת עם המהפכה

אביחי יקר, סוף סוף הודעה ששווה תגובה. המשך כך! ובכן, דודי התבלבל קצת. אמנם יש שכבה בתנועה שנקראת שכבת גרעין, אך לא על כך מדובר. גרעין הוא אוסף של כמה קבוצות בתנועה, העובר מספר תהליכים מסוף כיתה י"א ועד שהוא מתפרק אם בכלל. השלב שבו הגרעין של המדריכה שלך נמצא בו הוא "שנת שירות", שלב בו כל הגרעין חי ביחד ב"חוות הכשרה", ומכין את עצמו לקראת חיי שיתוף קבוצתיים. חלק מחברי הגרעין בוחרים להיות "קומונרים" או מדריכים בקינים, כמו שהמדריכה שלך בחרה, חלק עושים משימה קהילתית, וחלק הולכים לעבוד כדי לעזור בקיום הפיננסי של הגרעין.

man15

New member
אההההההה

תודה על התיקון אז אם אתה מבין בזה מה זה גרעין נטשה ?

אחרי השנת שירות

נכנסים לנח"ל כגרעין ובנח"ל יש כל מני פרקים שגרעין עובר, למשל פרק משימה, גרעין יכול לבחור לעשות פרק משימה כלומר לגור באיזושהי קומונה בארץ ו: או לקמנר או לרכז קן או להיות גזברים או מלא דברים שלאו דווקא קומונרים עושים וכשהגרעין שלך בפרק משימה ז"א שהוא נכנס לתנועת הבוגרים

אביחי בוא ותלמד איך לשרשר(חשוב!!!!)

אתה יכול להציב את השאלות שלך כתגובה להודעה קיימץת וככה לא להציף את הפורום!!! מתו, 15 הודעות שמונה הם שלך ולא בגלל שהיה לך נושא דחוף או מה להגיד אלה סתם שאלות שלא צריכות לגרור דיון!!

man15

New member
למדתי השכלתי

קראתי את ההודעות שלכם אבל אין לי משהו ממש חשוב להגיד

man15

New member
שאלה טובה

כנראה זה הצד הלא שפוי שלי. סליחה אני בטיפולים ! ! ! צוחקים. לא יודע אני רק רציתי להגיד שקראתי את ההודעות אבל אין לי מה לומר הבנת ? ? ?

למעלה