מה זה פוליטיקה? (בדיחה)

שני.ר

New member
מה זה פוליטיקה? (בדיחה)

ילד קטן הולך לאביו ושואל אותו: ``מה זה פוליטיקה?`` אומר האבא ``ובכן, בני, אפשר להסביר את זה ככה: אני המפרנס של המישפחה, אז אני ה`כלכלה`, אמא שלך מנהלת את הכסף, אז היא `הממשלה`, התפקיד שלנו הוא לדאוג לצרכים שלך, אז אתה תהיה `העם`. האומנת שלך, שעובדת אצלנו היא, `מעמד הפועלים`, ואחיך הצעיר הוא `העתיד`. עכשיו לך ותחשוב על זה.`` הילד הקטן הולך למיטה, וחושב על מה שאבא אומר לו, מאוחר בלילה הוא שומע את אחיו התינוק בוכה, הוא קם לראות מה איתו, ומוצא שהחיטול שלו מלא צואה. הילד הקטן הולך לחדר השינה של הוריו, ורואה שאביו איננו ושאמו ישנה שינה עמוקה. הוא מחליט לא להעיר אותה, והולך לקרוא לאומנת, אלא שדלת חדרה נעול. הוא מציץ מבעד לחור המנעול, ורואה את אביו במיטה עם האומנת. בשלב זה הילד מתייאש וחוזר למיטה. למחרת בבוקר, אומר הילד הקטן לאביו: ``אבא, אני חושב שאני כבר מבין את הרעיון של הפוליטיקה``. אומר האב: ``יופי בן, אז ספר לי במילים שלך מה היא פוליטיקה?`` והילד הקטן עונה: ``ובכן, הכלכלה דופקת את מעמד הפועלים, ובינתיים הממשלה שרויה בשינה עמוקה, מהעם מתעלמים, והעתיד שקוע בחרא.``!

קרעת אותי שני........

אהבתי את הבדיחה...... המשך לילה נעים...... הרגע חזרתי.....ואני עוד מעט הולך לישון שבוע טוב, תומר

למעלה